9αρακιαΠες σε παρακαλώ τι να βάζω στα γουρούνια μέχρι τα 40 μέτρα.
9αρακιαΠες σε παρακαλώ τι να βάζω στα γουρούνια μέχρι τα 40 μέτρα.
6αρι...Είναι ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι το ψιλό σκάγι κόβει καλύτερα σε μεγάλες αποστάσεις και το καταλληλότερο νούμερο για λαγό είναι το 7αρι?
5ρι εισαι οκΠες σε παρακαλώ τι να βάζω στα γουρούνια μέχρι τα 40 μέτρα.
Μια φορά παλιά, ο πατέρας μου πήρε λαγό με 9άρια σε κυνήγι τσίχλας.........500χιλ δραχμές ξοδέψαμε τότε να φτιάξουμε τα δόντια μας όταν τον φάγαμε6αρι...
Δεν λεω πως δεν κάνουν για λαγό ουτε κ πως τα σκάγια ν12 δεν κάνουν για μπεκάτσα οπως υποστηρίζει κ ο ίδιος...
Το θέμα είναι γιατί να κυνηγαμε το κάθε θήραμα "οριακά" χρησιμοποιώντας το ψιλοτερο σκάγι ή ακόμα κ να ξεφεύγουμε...
Κάποιοι αναζητουν τρόπο στο να αυξήσουν τις επιτυχίες τους χωρίς να τους ενδιαφέρει κατι άλλο, όμως αυτό κάποτε θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που είναι κ επιζήμιες προς το θήραμα....
Φαίνεται μία τούφα μαλλί στην φωτογραφία9αρακια
Το θέμα είναι αποφυγή τραυματισμών σε αυτά τα πουλιά
Αυτό που έγραψες είναι ο σκοπός για όλα τα θηράματαγια άμεση θανάτωση του πουλιού κατά την τουφεκιά.
Για πες κ μετρα...την αληθεια ομως.9αρακια
Δεν είναι το μαλλί του, στη φωτογραφία ο Χάρης κάνει κατακόρυφο γυμνόςΦαίνεται μία τούφα μαλλί στην φωτογραφία
εντεκαριΠες σε παρακαλώ τι να βάζω στα γουρούνια μέχρι τα 40 μέτρα.
Κοίταξε να δεις διαφορά φιλοσοφίας που έχουμε τώρα .Εγώ δεν ασχολούμαι με τριχωτά.Αλλα προτιμώ να τους ρίξω με ότι ισχυρότερο διαθέτει το διαμέτρημα μου που είναι το Μονοβολο, ώστε αν τα πετύχω να σιγουρεψω την καταβολή, αν κυνηγούσα τριχωτά κιόλας σίγουρα θα είχα σούπερ μαγκουμ και κανη σλαγκ ,η πλειοψηφία το μόνο που τους νοιάζει είναι η καζούρα αν αστοχήσουν με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν υποδυέστερα πυρομαχικά σε δύναμη απλά για να μην θιχτεί το εγώ τους μη παίρνοντας παράδειγμα πόσοι έχουν σκοτωθεί .Και δέχομαι ηθικά διδάγματα αν θα τραυματίσω μια πέρδικα η μία φασα στα 40 μέτρα γιατί είστε σίγουροι ότι το 9αρακι απλά θα την τραυματίσει .Εάν κάνετε απλούς υπολογισμούς ένα σωστό 9αρι πόσα σκακια θα βάλει με 3* σε ένα τόσο μεγάλο πουλί θα καταλάβετε ότι θα το κάμψει θέλει δε θέλει ,και ίσως να μην έχω τόσο άδικο όσο πιστεύεται .Έτσι λοιπόν εχουμε δύο τινά ανάλογα το μέγεθος του θηράματος ηθικολογουμε η όχι έτσι νομίζω .Γιατί μη μου πει κανείς ότι θα βγει γουρούνι στα 60/70 και δε θα του ρίξει με ενιαβολα που μάλλον αν το βρούνε θα το ψάχνουν μισή μέρα μετά .Αντί για μονόβολο που αν το βρει θα το κάτσει πολύ ποιο εύκολα.Τα πουλιά θέλουν πολλαπλά τραύματα και τόσο όσο , τα τριχωτά θέλουν δύναμη πυρόςΕίχα δει ένα βίντεο κάποτε που κυνηγούσαν γουρούνια με φλομπερ και μονοβολα με πολύ καλά αποτελέσματα.Μηπως είναι υπερβολικό το διαμέτρημα 12?
Εχω προσωπική άποψη καθώς ξεδίπλωσε τη θεωρία του σε τραπέζι που βρεθήκαμε τυχαία έχω να πω ότι η ΦΥΣΙΚΗ του είναι εντελώς άγνωστη λέξη.Οταν μπήκαμε λίγο πιο βαθιά στο θέμα φυσιγγι-στροφειο άρχισαν τα όργανα.Ο άνθρωπος είναι ΕΜΠΟΡΟΣ.Τα φυσίγγια του τα φτιάχνουν και αυτός παίρνει σβαρνα χωριά και νησιά.Οπως πολύ καλά ξέρεις έχω στήσει από Ν10 μέχρι Ν12 "dust".6αρι...
Δεν λεω πως δεν κάνουν για λαγό ουτε κ πως τα σκάγια ν12 δεν κάνουν για μπεκάτσα οπως υποστηρίζει κ ο ίδιος...
Το θέμα είναι γιατί να κυνηγαμε το κάθε θήραμα "οριακά" χρησιμοποιώντας το ψιλοτερο σκάγι ή ακόμα κ να ξεφεύγουμε...
Κάποιοι αναζητουν τρόπο στο να αυξήσουν τις επιτυχίες τους χωρίς να τους ενδιαφέρει κατι άλλο, όμως αυτό κάποτε θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που είναι κ επιζήμιες προς το θήραμα....
3 έχω πάρει δύο σε κυνήγι ορτυκιού και έναν σε κυνήγι μπεκάτσας και άλλοι 3 μου έχουν φύγει γιατί απλά δεν τους πέτυχα όλοι με 9αρακι .Μια φορά παλιά, ο πατέρας μου πήρε λαγό με 9άρια σε κυνήγι τσίχλας.........500χιλ δραχμές ξοδέψαμε τότε να φτιάξουμε τα δόντια μας όταν τον φάγαμε
Αυτός δίνει συμβουλές και στους γουρουνάδες ακούς θόρυβο και ρίχνεις,και μετά το κουβαλάς όλη σου τη ζωή τη μαλακία που σε δέρνει αφού σκοτώσεις κάποιον άλλο κυνηγό .Αφού συνήθως του ρίχνεις και 9 μπίλιες μαζεμένες με τη μία.Για γέλια και για κλάματα...
View attachment 92278
Κι εγώ έχω πάρει σε κυνήγι μπεκάτσας Γιάννη, με 8,5αρι μαλινοταπο, αλλά μου βγήκε στα 10 μέτρα3 έχω πάρει δύο σε κυνήγι ορτυκιού και έναν σε κυνήγι μπεκάτσας και άλλοι 3 μου έχουν φύγει γιατί απλά δεν τους πέτυχα όλοι με 9αρακι .
Καλύτερα να φάω ντουφεκια με 9βολα στο ντυμένο και να την βγάλω με μελανιές παρά από εσένα με 9αρια και τον άλλο με 12αρια.Δε γλυτώνω ούτε στα 40 μέτρα από τα πολλαπλά τραύματα.Αυτός δίνει συμβουλές και στους γουρουνάδες ακούς θόρυβο και ρίχνεις,και μετά το κουβαλάς όλη σου τη ζωή τη μαλακία που σε δέρνει αφού σκοτώσεις κάποιον άλλο κυνηγό .Αφού συνήθως του ρίχνεις και 9 μπίλιες μαζεμένες με τη μία.