Γνώμες Φυσιγγίων

gm3 δεν την είχα γεμίσει ποτέ αντιθέτως ένας φίλος από βόρειο Εύβοια την γέμιζε και έριχνε πάντως καιρού.
Η gm3 που μας πλασάρουν για ιδιογωμοση...δεν μου άρεσε ποτέ..τρομερή αστάθεια από λοτ σε λοτ

Με εκανε και πηρα 1000 φυσιγγια, τα αφηνω να σιτεψουν ομως για του χρόνου.
Φανηκε τιποτα κάτω;
Ολη τη βδομαδα δουλεύω ρε...σημερα, δεν εχω μιλησει με κανεναν φιλαρακι...την κυριακη που ημουν καρτερι ειδα μερικες...
Περισσοτετες πληροφοριες, ρώτα τον παρακανω αναγραφόμενο, τον @Aristos που βγαινει καθε μερα...χε χε..

Ολη τη βδομαδα δουλεύω ρε...σημερα, δεν εχω μιλησει με κανεναν φιλαρακι...την κυριακη που ημουν καρτερι ειδα μερικες...
Περισσοτετες πληροφοριες, ρώτα τον παρακανω αναγραφόμενο, τον @Aristos που βγαινει καθε μερα...χε χε..
Μέχρι Σάββατο έβγαινα Κώστη (είδε ο αδερφός μου ημιορεινά που ήταν για λαγό), από χθες είμαι Αθήνα για μια εκπαίδευση!

gm3 δεν την είχα γεμίσει ποτέ αντιθέτως ένας φίλος από βόρειο Εύβοια την γέμιζε και έριχνε πάντως καιρού.
απο το MAIONCHI AZ20 τι διαφορα εχει ? ιδια γρμ , ιδιο συγκεντρωτηρα , ιδια πυρητιδα , ...επισης αδειασε ο Αλλαγιάννης κ απο αυτα ...κατι μου λεει οτι η "νεα" παρτιδα δεν θα εχει € 9,50

Θα γράψω για άλλοι μια φορά την γνώμη μου για το gm3 fast της ,nsi..,σήμερα με θερμοκρασία 14 βαθμούς ήταν θάνατος ντουφέκια και πουλί...εξερετικο φυσηγγι ....
Να δοκιμάσω αύριο? Έχω μερικά κουτιά. Αλλά εδώ θα έχει ζεστουλα μόλις βγει ο ήλιος. Την Παρασκευή θα ρίξω που λέει ψυχρά....

απο το MAIONCHI AZ20 τι διαφορα εχει ? ιδια γρμ , ιδιο συγκεντρωτηρα , ιδια πυρητιδα , ...επισης αδειασε ο Αλλαγιάννης κ απο αυτα ...κατι μου λεει οτι η "νεα" παρτιδα δεν θα εχει € 9,50
Αν δεν κανω λαθος δεν εχουν την ιδια πυριτιδα,το ΑΖ20 ειναι με C7 και οχι με Gm3....

Το αζ 20 έχει c7 αν δε κάνω λαθος

Δεν το ξέρω αυτό το φυσίγγι δεν το έριξα ποτέ μόνο ακούσματα οποίος το έχει ρίξει ας γράψει την άποψη του

Τον χειμώνα τι κάνει όμως;
Και γω πήρα ένα κουτί για δοκιμή, μου άρεσε και συμφωνώ με αυτά που λες. Όμως όταν σφίξουν τα κρύα παραμένει το ίδιο καλό; Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.
Το κρύο μέχρι 5-10 βαθμούς δεν είδα να το επηρεάζει. Με το που έβγαινε ο ήλιος μου ξεκίναγε εμένα τα νούμερα..όσο ήταν ξημέρωμα ήταν πολύ καλό

Το κρύο μέχρι 5-10 βαθμούς δεν είδα να το επηρεάζει. Με το που έβγαινε ο ήλιος μου ξεκίναγε εμένα τα νούμερα..όσο ήταν ξημέρωμα ήταν πολύ καλό
Ναι γιατί θεωρητικά η gm3 είναι για κρύο.το ίδιο κάνει και το Τορντο το πορτοκαλί στη ζέστη μπουμπουνιζει αλλά στο κρύο θερίζει

Back