Γνώμες Φυσιγγίων

Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€...

Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€... Ακριβά είναι για τον αέρα... .big smile.
τα παλια πάρτα, αν θες για φασσες στη Μελίβοια και στη Σκήτη σου φερνω κι εγω απ τα δικα μου 😆

εχω φαει και προβατινα κοντοσουβλι στον αμπελωνα δεν ξερω αν πιάνεται 😆
Ναι Αντρεα 2 φορες πριν μερικα χρονια
Βρε άσε την προβατίνα στον Αμπελώνα.. 😂
Στην Μελιβοια πηγές και κάποιον ντόπιο απο εκεί;

2 μέρες έριξα αρκετά φυσίγγια. Αν και ο καιρός δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο από άποψη υγρασίας φάνηκαν κάποιες μικροδιαφορές. Παρακάτω οι εντυπώσεις μου:

• Φετινά 30αρια Ρουμελιώτη σε νούμερο 8, τα γνωστά πολύ καλά αυστηρά στην σκόπευση
  • Ναβαρο 30αρια σε νουμερο 8, τα έριξα πρώτη φορά με πολύ καλά αποτελέσματα
  • NS OK σε νούμερο 8, τα είχα από παλιά και δεν τα είχα σε υπόληψη. Με την Α400 μεταμορφώθηκαν σε εξαιρετικά φυσίγγια. Βάρεσα μακρινά πουλιά με αυτά.
  • Τρίμμης standard 32gr σε νούμερο 9, δεν τα βρήκα, πήρα ένα πουλί κοντινό μόνο. Θα τους δώσω και άλλη ευκαιρία όμως.
  • ΜΒ light σε νούμερο 9, τα είχα απωθημένο γιατί η βιτόρια δεν τα έριχνε. Εξαιρετικά! Μαλακά με ωραίες καταβολές
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η σκόπευση μου αλλά την Τρίτη είχα αρκετές ζωντανές σχεδόν με όλα τα φυσίγγια εκτός τα ΜΒ ενώ Τετάρτη ήταν όλα πατσαβούρια. Ο συγκυνηγός μου την Τρίτη μου είπε ήταν θέμα σκόπευσης και μου φαίνεται λογικό γιατί είχε σχεδόν τον ίδιο καιρό και χθες.

Last edited:
Back