Μείνε στα 30αρια.Εγώ ρίχνω της nsi gm3 &sipe ....το δεύτερο με υγρασία φουλ κανη παπάδες με την μαξους . Τον χειμώνα όμως μου κανη νερά με χαμηλές θερμοκρασίες......και 30 άρια του Κύργια εξερετικα τα 32 δεν έχω προλαβη να τα δικιμασω
Μείνε στα 30αρια.Εγώ ρίχνω της nsi gm3 &sipe ....το δεύτερο με υγρασία φουλ κανη παπάδες με την μαξους . Τον χειμώνα όμως μου κανη νερά με χαμηλές θερμοκρασίες......και 30 άρια του Κύργια εξερετικα τα 32 δεν έχω προλαβη να τα δικιμασω
Τα ναβαρο 32 τα ρίχνω 2 χρόνια τώρα. Σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ν7 ν8 κεντάνε. Με ζεστό καιρό είχα αρκετά ζωντανά. Με -3 σε ν7 έδιναν ρέστα. Απ τα πιο ωραία 32αρια που έχω ρίξει.Εγώ ρίχνω της nsi gm3 &sipe ....το δεύτερο με υγρασία φουλ κανη παπάδες με την μαξους . Τον χειμώνα όμως μου κανη νερά με χαμηλές θερμοκρασίες......και 30 άρια του Κύργια εξερετικα τα 32 δεν έχω προλαβη να τα δικιμασω
Πόσο παλιά τα μπλε;Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€...
Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€... Ακριβά είναι για τον αέρα...
Καλησπερα Βασιλη την Τριτη βαρησες τα πολλα;2 μέρες έριξα αρκετά φυσίγγια. Αν και ο καιρός δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο από άποψη υγρασίας φάνηκαν κάποιες μικροδιαφορές. Παρακάτω οι εντυπώσεις μου:
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η σκόπευση μου αλλά την Τρίτη είχα αρκετές ζωντανές σχεδόν με όλα τα φυσίγγια εκτός τα ΜΒ ενώ Τετάρτη ήταν όλα πατσαβούρια. Ο συγκυνηγός μου την Τρίτη μου είπε ήταν θέμα σκόπευσης και μου φαίνεται λογικό γιατί είχε σχεδόν τον ίδιο καιρό και χθες.
- Φετινά 30αρια Ρουμελιώτη σε νούμερο 8, τα γνωστά πολύ καλά αυστηρά στην σκόπευση
- Ναβαρο 30αρια σε νουμερο 8, τα έριξα πρώτη φορά με πολύ καλά αποτελέσματα
- NS OK σε νούμερο 8, τα είχα από παλιά και δεν τα είχα σε υπόληψη. Με την Α400 μεταμορφώθηκαν σε εξαιρετικά φυσίγγια. Βάρεσα μακρινά πουλιά με αυτά.
- Τρίμμης standard 32gr σε νούμερο 9, δεν τα βρήκα, πήρα ένα πουλί κοντινό μόνο. Θα τους δώσω και άλλη ευκαιρία όμως.
- ΜΒ light σε νούμερο 9, τα είχα απωθημένο γιατί η βιτόρια δεν τα έριχνε. Εξαιρετικά! Μαλακά με ωραίες καταβολές
Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι, είναι με την παλιά συσκευασία...Πόσο παλιά τα μπλε;
Αν είναι τα παλιά και δε τα θες δως μου διεύθυνση αν δεν έχεις θέμα να τα σκουπισω εγω
Αν τ μετανιώσεις στείλε μ πμ τα 6αρια και τα 7αρια τα θέλω...Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι, είναι με την παλιά συσκευασία...
Tα σκούπισα πρωί πρωί.....3 ν6 - 2 ν5 - 3 ν7
Καλόρικτα φίλε!Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι, είναι με την παλιά συσκευασία...
Tα σκούπισα πρωί πρωί.....3 ν6 - 2 ν5 - 3 ν7
Ναι φίλε.Καλησπερα Βασιλη την Τριτη βαρησες τα πολλα;
Αν ειχες αρκετες πιστευω οτι ηταν λογω καιρου...Γι' αυτο σε ρωτησα.Ναι φίλε.
Ναι μπορεί να είχε παραπάνω υγρασία. Πάντως έπεφταν και εμενα εκεί τα πουλιά, δεν τα κυνηγούσα δλδ.Αν ειχες αρκετες πιστευω οτι ηταν λογω καιρου...Γι' αυτο σε ρωτησα.
Ούτε τον έξυπνο κάνω, ούτε τον ξερόλα...Λοιπόν gm3 nsi φόλα τελείως. Ότι έπεσε ζωντανο και τρουπωσε και ειχα και μαδημενα που δεν έπεσαν. Ρουμελιωτης 30αρια piston skeet θάνατος κανονικός. @SpyrosBrowning έκαναν πααααφφφ τα πουλιά!!! Μόνο μια ζωντανή με αυτά χτυπημενη στη φτερούγα.
Τρία κουτακια είχα πάρει. 11€ δεν δίνω για το συγκεκριμένο ξανα. Αύριο το ΑΖ 20 τεστ.Ούτε τον έξυπνο κάνω, ούτε τον ξερόλα...
Το μόνο που έχω να πω είναι να βρείτε Ελληνικό καλόφτιαγμένο φυσιγγι, και υπάρχουν αρκετά...
Δεν κανη για ζεστές μιτσο ..Τρία κουτακια είχα πάρει. 11€ δεν δίνω για το συγκεκριμένο ξανα. Αύριο το ΑΖ 20 τεστ.
13 βαθμούς είχε...Δεν κανη για ζεστές μιτσο ..
Έπρεπε να δουλεύει...με αυτούς τους βαθμούς γαζωνη εμένα13 βαθμούς είχε...
Ποιο ειναι το καινουριο 30αρι του Κυργια Ηλια....Δεν θέλω να γράψω περισσότερα αλλά το καινούργιο 30αρι του Κύργια είναι διαφορετικό από παλιό
Μπορεί να μην ταιριάζει στο δικο μου όπλο και τα τσοκ Ηλία.Έπρεπε να δουλεύει...με αυτούς τους βαθμούς γαζωνη εμένα