Μάλλον εννοει κάποιο καινούργιο lot των navaro 30.....Ποιο ειναι το καινουριο 30αρι του Κυργια Ηλια....
Μάλλον εννοει κάποιο καινούργιο lot των navaro 30.....Ποιο ειναι το καινουριο 30αρι του Κυργια Ηλια....
13 βαθμους και βοριας σημαινει ξηρασιαΈπρεπε να δουλεύει...με αυτούς τους βαθμούς γαζωνη εμένα
Αυτό με το διάφανο κάλυκα και 10 αρι πέλμαΠοιο ειναι το καινουριο 30αρι του Κυργια Ηλια....
Ναι ρε, με φώτησες τωρα......βαλε μια φωτο ρε κακομοίρηηηηηηηη......Αυτό με το διάφανο κάλυκα και 12 αρι πέλμα
Ναι, και τί είδες?View attachment 92567 το πέλμα είναι 10 όχι 12 λάθος δικό μου
View attachment 92567 το πέλμα είναι 10 όχι 12 λάθος δικό μου
Με αυτο που εγραψες, σκεφτεικα οτι θα εβγαλε κι αλλο 30αρι σε λευκο διαφανο καλυκα...δεν ειπες ΝΑVARO να καταλαβω...Αυτό με το διάφανο κάλυκα και 10 αρι πέλμα
Ηλία σήμερα φίλος μου με το 30αρι με 10αρι παφυλα μου είπε τα καλύτερα... Πάει Λεκκα να πάρει κι άλλα...Δεν θέλω να γράψω περισσότερα αλλά το καινούργιο 30αρι του Κύργια είναι διαφορετικό από παλιό
Οχι τελικα δεν πηρα ενω το σκεφτομουν. Σημερα την πατησα με 28αρια Κένταυρος ηταν ζωντανα τα πουλια και μερικες λαβωμενες δυστυχώς, αναγκάστηκα να σφιξω τσοκ@SpyrosBrowning έχεις πάρει και ΑΖ ωρε???
federal δραμια. Είναι ο συγκεντρωτηρας flite control
Τα έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτά τα δράμια;federal δραμια. Είναι ο συγκεντρωτηρας flite control
Ναι και 9βολα απλά και 12βολα magnum. Πολύ καλές συγκεντρώσεις με το 4* που τα ρίχνω.Τα έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτά τα δράμια;
Και με 4*;; Μόλις με έβαλες σε έξοδα...Ναι και 9βολα απλά και 12βολα magnum. Πολύ καλές συγκεντρώσεις με το 4* που τα ρίχνω.
Αν ψάξεις στο youtube federal flite control θα βρεις βίντεο που τα δοκιμάζουν. Δεν αγαπάει σφιχτά τσοκ ο συγκεκριμένος συγκεντρωτηρας από ότι έχω καταλάβει. Δες και εσύ να σχηματισεις άποψη. Πάντως έχω πάρει φέτος γουρούνια με αυτά.Και με 4*;; Μόλις με έβαλες σε έξοδα...
Είμαι σίγουρος ότι λόγο θερμοκρασίας σας δουλεύει καλητερα .. εδώ με 18 βαφμους και 20 μετά της 9 και καλά που της εριχνε...άσε που περνούσαν και χελιδόνιαΗλία σήμερα φίλος μου με το 30αρι με 10αρι παφυλα μου είπε τα καλύτερα... Πάει Λεκκα να πάρει κι άλλα...
Αυτό κοίταζα τώρα.. Βολεύει πολύ το 4*Αν ψάξεις στο youtube federal flite control θα βρεις βίντεο που τα δοκιμάζουν. Δεν αγαπάει σφιχτά τσοκ ο συγκεκριμένος συγκεντρωτηρας από ότι έχω καταλάβει. Δες και εσύ να σχηματισεις άποψη. Πάντως έχω πάρει φέτος γουρούνια με αυτά.