Που πας ρε Κομανετσι με το σκύλο.... άντε πάρε ένα καρεκλακι εκειΚαι εγώ το έβγαλα πρίν κανά δυό βδομάδες και τι κατάλαβα, έψαχνα τόπο να πέσω να ψοφήσω αγκαλιά με τον σκύλο
Που πας ρε Κομανετσι με το σκύλο.... άντε πάρε ένα καρεκλακι εκειΚαι εγώ το έβγαλα πρίν κανά δυό βδομάδες και τι κατάλαβα, έψαχνα τόπο να πέσω να ψοφήσω αγκαλιά με τον σκύλο
Επειδή εγώ μέχρι ώρας δεν τα έχω βρει μαζί τους. Έχω τρομερή αποτυχία και πιστεύω ότι προφανώς φταίω εγώ και προσπαθώ να βρω την αιτία (σκόπευση). Μήπως είναι πιο γρήγορα, πιο αργά, πιο συγκεντρωτικά πιο, πιο...Θάνατος λέμε...
Δοκίμασε 2 κουτάκια lambro A1 speciale 32gr νούμερο 8 ..και βλέπεις.Να ξέρεις το ΑΖ-20 είναι αρκετά "κλειστό "φυσιγγιΕπειδή εγώ μέχρι ώρας δεν τα έχω βρει μαζί τους. Έχω τρομερή αποτυχία και πιστεύω ότι προφανώς φταίω εγώ και προσπαθώ να βρω την αιτία (σκόπευση). Μήπως είναι πιο γρήγορα, πιο αργά, πιο συγκεντρωτικά πιο, πιο...
Πέρσι δούλεψα κατά κόρο τα NSI Light 30 gr no 9 και είχα 70+% . Πόσο μπορεί να διαφέρουν;;;;
Την ίδια μέρα έβαλα κάτι παλιά Commandos που είχα και από 2/15 με τα πρώτα, έκανα 6/7 με αυτά. Τρελάθηκα και ψάχνομαι!!
Με το 4 Άρι του θα δουλέψει καλάΈ
Δοκίμασε 2 κουτάκια lambro A1 speciale 32gr νούμερο 8 ..και βλέπεις.Να ξέρεις το ΑΖ-20 είναι αρκετά "κλειστό "φυσιγγι
Που πας να μπλέξεις ρε φίλε.....Καλημέρα
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσίγγια ;
Έχω μιλήσει και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 1000 φυσίγγια όποτε δε μπορώ να πάρω κάνα δύο κουτιά για να τα δοκιμάσω
Δεν τρέχει κ τίποτα ρε Γιώργο..View attachment 92670
View attachment 92671
Kαλησπέρα
Δείτε τι εγινε σημερα με το navaro 30...
Εκανα την μ@λια και το ανοιξα αμεσως αφοτου εγινε γιατι μου περνουσαν λιγα τσιχλακια εκείνη την ωρα
Δεν έπρεπε να τα αλλάξεις, τι διαολο, τοση διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι γινεται;;....Επειδή εγώ μέχρι ώρας δεν τα έχω βρει μαζί τους. Έχω τρομερή αποτυχία και πιστεύω ότι προφανώς φταίω εγώ και προσπαθώ να βρω την αιτία (σκόπευση). Μήπως είναι πιο γρήγορα, πιο αργά, πιο συγκεντρωτικά πιο, πιο...
Πέρσι δούλεψα κατά κόρο τα NSI Light 30 gr no 9 και είχα 70+% . Πόσο μπορεί να διαφέρουν;;;;
Την ίδια μέρα έβαλα κάτι παλιά Commandos που είχα και από 2/15 με τα πρώτα, έκανα 6/7 με αυτά. Τρελάθηκα και ψάχνομαι!!
Μια χαρά φυσίγγια είναι Τάσο. Ορτύκια ν10 τρυγόνια τσίχλες ν8 άριστα αποτελέσματα.Δεν έπρεπε να τα αλλάξεις, τι διαολο, τοση διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι γινεται;;....
Έχω πάρει 40 κουτιά από τα συγκεκριμένα...με αυτά που γράφεις έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!
Έριξα αυτές τις δύο τουφεκιές, την ιδια μέρα και ώρα ( απόγευμα Σεπτεμβρίου με ζέστη) για να δω τα μέτρα του νέου μου όπλου. Οι τουφεκιές είναι στα 15 μέτρα με full τσοκ.Επειδή εγώ μέχρι ώρας δεν τα έχω βρει μαζί τους. Έχω τρομερή αποτυχία και πιστεύω ότι προφανώς φταίω εγώ και προσπαθώ να βρω την αιτία (σκόπευση). Μήπως είναι πιο γρήγορα, πιο αργά, πιο συγκεντρωτικά πιο, πιο...
Μην αγχώνεσαι. Μάλλον εγώ φταίω, εκτός και (τελείως απίθανο) φταίει η παρτίδα.Δεν έπρεπε να τα αλλάξεις, τι διαολο, τοση διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι γινεται;;....
Έχω πάρει 40 κουτιά από τα συγκεκριμένα...με αυτά που γράφεις έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!
Αστειεύομαι, τοχω δει το έργο. Να νομίζω ότι ρίχνω ασφαιρα και να ρίχνω στο γάμο του καραγκιοζη μέχρι να συντονιστώΜην αγχώνεσαι. Μάλλον εγώ φταίω, εκτός και (τελείως απίθανο) φταίει η παρτίδα.
Λοιπόν, επειδή σε βλέπω και παιδεύεσαι και ταλανίζεσαι καιρό με τα φυσίγγια.Απλά πήγαινε και μην σκέφτεσαι τίποτα.Σήκωσε το όπλο με πίστη και ρίξε...Μην το πολυψάχνετε, υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα.Απόλαυστε την κάθε στιγμή και απλοποιήστε τα πράγματα.Επειδή εγώ μέχρι ώρας δεν τα έχω βρει μαζί τους. Έχω τρομερή αποτυχία και πιστεύω ότι προφανώς φταίω εγώ και προσπαθώ να βρω την αιτία (σκόπευση). Μήπως είναι πιο γρήγορα, πιο αργά, πιο συγκεντρωτικά πιο, πιο...
Βρέθηκα τη κυριακή σε τραπέζι μαζί με ιδιοκτήτη τοπικού κυνηγετικού καταστήματος. Πάνω στη κουβέντα άκουσα που έλεγε ότι βρήκε στοκ φυσίγγια 3α του Δορκά σε καλή τιμή και τα σήκωσε. Ανέφερε ότι σταματάει τη παραγωγή φυσιγγίων. Κατά πόσο ισχύει δεν μπορώ να γνωρίζω.Καλησπέρα παιδιά ακουσε κάποιος.αν σταμάτησε ο δορκας να γεμίζει φυσιγγια;μ τ είπε κάποιος σήμερα αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο
Είναι εντυπωσιακό, πολύ σφιχτό το 30άρι. Αλλά τα 15 μέτρα είναι λίγα για αντικειμενικά συμπεράσματα. Θεωρώ ότι το αντιπροσωπευτικό είναι κοντά στα 30 μέτρα που συνήθως παίζουν οι βολές μας.Έριξα αυτές τις δύο τουφεκιές, την ιδια μέρα και ώρα ( απόγευμα Σεπτεμβρίου με ζέστη) για να δω τα μέτρα του νέου μου όπλου. Οι τουφεκιές είναι στα 15 μέτρα με full τσοκ.
Φυσίγγια ίδιας εταιρείας, 30 το ένα, 32 το άλλο ( το είχα ανεβάσει και εδώ σε άλλο ποστ) μου έκανε εντύπωση η διαφορά συγκεντρώσης, σαφώς πιο σφικτό το 30αρι.
View attachment 92672
Αριστερα Navarro 32, δεξιά Navarro 30 και τα δύο σε νο9.
Σύνηθες φενομενο με τα καψουλια της Fiocchi....οστόσο το φυσιγγι μη το πεταξεις, αφοτου σου συνεβη αυτο απλως την επομενη φορα, γύρνα 180° το φυσιγγι μες τη θαλαμη...αλλαζει η θεση πυροδοτησης του καψυλιου που το χτυπα η βελονα, κ ολα κομπλε.View attachment 92670
View attachment 92671
Kαλησπέρα
Δείτε τι εγινε σημερα με το navaro 30...
Εκανα την μ@λια και το ανοιξα αμεσως αφοτου εγινε γιατι μου περνουσαν λιγα τσιχλακια εκείνη την ωρα
Τον ήπια πατοκορφα αν ισχύειΚαλησπέρα παιδιά ακουσε κάποιος.αν σταμάτησε ο δορκας να γεμίζει φυσιγγια;μ τ είπε κάποιος σήμερα αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο