Γνώμες Φυσιγγίων

Κώστα το 36γρ του Κύργια τι λέει από υλικά;; Το έχει σφάξει κάνεις πρόσφατα;Να το δοκιμάσω στη πέρδικα;
Τοτε που το ειχα ριξει εγω, το ειχα βρει με ΜΒ36 & S.G GUALANDI, ενα κουτι που ειχα παρει..πριν αποκτησω ζυγαριες κτλ...επειτα απο λιγες μερες που πηρα κι αλλο, βρεικα την psb 2...λογικα με αυτην θα το γεμιζει ακομη...την psb-2.

Τοτε που το ειχα ριξει εγω, το ειχα βρει με ΜΒ36 & S.G GUALANDI, ενα κουτι που ειχα παρει..πριν αποκτησω ζυγαριες κτλ...επειτα απο λιγες μερες που πηρα κι αλλο, βρεικα την psb 2...λογικα με αυτην θα το γεμιζει ακομη...την psb-2.
Αυτή η psb 2 παντού είναι;;

Καλημέρα παιδιά! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Τελευταία ρίχνω τα navaro 32gr και μετά από 4κουτια άνοιξα τη Benelli να δω τι γίνεται. Η ποσότητα της άκαυστης πυρίτιδας που βρήκα μέσα σε όλο το όπλο δεν λέγεται...έχει παρατηρήσει κάποιος συνάδελφος το ίδιο?
Σημείωση:πριν ξεκινήσω να ρίχνω τα navaro το είχα κάνει λαμπίκο το όπλο για να δω τι γίνεται..

Καλημέρα παιδιά! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Τελευταία ρίχνω τα navaro 32gr και μετά από 4κουτια άνοιξα τη Benelli να δω τι γίνεται. Η ποσότητα της άκαυστης πυρίτιδας που βρήκα μέσα σε όλο το όπλο δεν λέγεται...έχει παρατηρήσει κάποιος συνάδελφος το ίδιο?
Σημείωση:πριν ξεκινήσω να ρίχνω τα navaro το είχα κάνει λαμπίκο το όπλο για να δω τι γίνεται..
Σκοτώνεις?

Εγώ αυτό το φαινόμενο το είχα με τα jb commandos 32..Τα navaro 32 τα ρίχνω 4 χρόνια και δεν έχω τέτοιο θέμα.

Ίσως να ευθύνεται κ το καψουλι..
Να μην έγινε σωστή επιλογή...
Σαφως, αλλα το Navaro 32 αυτη τη στιγμη γεμιζεται με psb-1....αυτη η πυρίτιδα, το γουσταρει το 616 μιας κ τα Navaro γενικα, γεμιζονται σε καλυκες Fiocchi.

Δεν είναι ετσι ρε συ....τα φυσιγγια ή εχουν υγρασία ή τους λειπει κι αλλο πάτημα για να καει καλυτερα η πυρίτιδα.
Άμα καεί καλύτερα η πυρίτιδα και η κάννη είναι γυαλί αλλά μόνο θόρυβο κάνουν τα φυσίγγια τι γίνεται?

Back