Γνώμες Φυσιγγίων

Τα Mary arm γαλλικά ειναι? Τα έχει χρησιμοποιήσει κανεις? Δεν έχω δει κανέναν να τα χρησιμοποιεί
Γαλλικα ειναι αρκετα καλα απο αυτα που εχω δοκιμασει σε 20αρι σε διασπορας εμεινα ευχαριστιμενος αλλα στιμπιμενα σε τιμη
σε 12αρι εχω δομισει 28αρι σκοπευτικο σε 7,5ν

Τα κοιτουσα πριν....18.50€ καπου τα ειδα μαλλον...θα ειναι καλα μαλλον.
FOB arx 34...
Εχω από τον Λεκκα ακόμα 6 κουτια...
Μέσα στο top 5 των φυσιγγιων διασποράς ever...
Όσοι δεν το έχουν ρίξει, και μπορούν να το αγοράσουν ( 18,50 ευρώ που γράψατε είναι πολλά) εάν βρουν ένα κουτάκι ας το πάρουν...
Το είχα αγοράσει 11,5 ευρώ το 2020..
11,5 το 20 18,5 το 24...
60% αύξηση...
Πήρατε τα 4 τελευταία χρονια 60% αύξηση στους μισθούς σας;;;;;
Σταματάω εδώ γιατί γράφω και φούντωνω...

Έχω ρίξει αρκετά μαρι αρμ με το 20αρι

Τα διασποράς 2 ειδών μάπα κροισολον και μπεκατσια πως τα λένε , χάσαμε μια μπεκάτσα με απίστευτο τρόπο την έφαγε τόσο γεμάτη γέμισε πούπουλα ο ουρανός έπεσε την έβλεπε ο κουμπάρος μου τουμπα και δεν πήγαινε για να έρθει το κουτάβι να μυρίσει μιλάμε για 3-4 λεπτά με το ρολόι ξαφνικά σηκώνεται και πάει και πέφτει σε ένα βατο που δεν μπαίνει ούτε ζουλαπι 😅😅😅

Το βολκανο μάπα έχει δύναμη αλλά σκορπάει.

Το puma ήταν το καλύτερο το είχα δοκιμάσει και σε κάτι παλιές λαμαρίνες είχε δύναμη και καλή συγκέντρωση αλλά και πάλι ακριβό

Όσα έσφαξα μπορώ να πω είχαν ομοιόμορφα καλή ποιότητα σκάγια

Είχε και κάτι αφλογοστιες το είχα γράψει πιο παλιά

20241121_192308.jpg
Βρήκα δύο ξεχασμένα κουτάκια και τα αγόρασα μου είπαν πως δεν ξανάρχονται Ελλάδα!
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Αν και δεν συμπαθώ την ντιανα σαν τάπα τα πήρα λόγω ότι είναι νο 6 στα 32 γραμμάρια και έχουν και επινηκελωμενα σκάγια αν δεν κάνω λάθος!

View attachment 93516
Βρήκα δύο ξεχασμένα κουτάκια και τα αγόρασα μου είπαν πως δεν ξανάρχονται Ελλάδα!
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Αν και δεν συμπαθώ την ντιανα σαν τάπα τα πήρα λόγω ότι είναι νο 6 στα 32 γραμμάρια και έχουν και επινηκελωμενα σκάγια αν δεν κάνω λάθος!
Ο @Alex37 τα εχει ριξει.

View attachment 93516
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Τα εριχνε ο κυνηγος πληκτρολογιου Αλεξ44* και ο Σταματης! Πολυ καλα λογια ελεγαν!

Back