Γνώμες Φυσιγγίων

View attachment 93516
Βρήκα δύο ξεχασμένα κουτάκια και τα αγόρασα μου είπαν πως δεν ξανάρχονται Ελλάδα!
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Αν και δεν συμπαθώ την ντιανα σαν τάπα τα πήρα λόγω ότι είναι νο 6 στα 32 γραμμάρια και έχουν και επινηκελωμενα σκάγια αν δεν κάνω λάθος!
15 ευρώ το κουτί

Τα έβαζα σε Νο 5 πρώτο σε λαγο. Μια χαρά φυσιγγακι είναι. Τα σκάγια του είναι επινικελωμενα κι ας λέει απ εξω το κουτί copper. Εγώ εριχνα το 36γρ. Μου έβγαζε 67% με 2* με ωραία κατανομή.

Last edited:
Καλησπερα.Ειμαι ανάμεσα σε Lambro Α1 34γρ και ,NSI Speed 34.Ποιο απο τα δύο θα μου προτείνατε για κρυο,σε γενικό κυνηγι.
NSI Speed 34 με κλειστά μάτια. Παντός καιρού. Το έχω ρίξει με 2 3 4 τσοκ. Αυστηρό φυσίγγι είναι. Με 4* θα το ευχαριστηθείς.

Καλησπερα.Ειμαι ανάμεσα σε Lambro Α1 34γρ και ,NSI Speed 34.Ποιο απο τα δύο θα μου προτείνατε για κρυο,σε γενικό κυνηγι.
Το nsi δεν μου άρεσε καθόλου ούτε με ζεστή ούτε με κρύο σε 3 όπλα το δοκίμασα για τον π@@## ...το α1 της λαμπρό είναι για εμένα το καλύτερο 34 αρι που έχει φτιάξει

Για κρυο, το nsi Speed να παρεις, οπου ειναι "τσιμπιμένο" σε πυρίτιδα και κουβαλαει επάνω του κ το καψούλι 688 φιλε.

Μακάρι να είχα 40 κούτες από το fanatic που έφτιαχνε να τις κοιτάω και μόνο.
υπαρχει περιπτωση οταν ο Αντωνης που εχει τα ειδη κυνηγιου FANTOM ξεμπερδεψει με το δικαστηριο και διακαιωθει να ξανα βγαλει φυσιγγια , και μπαρουτι και καψουλια

υπαρχει περιπτωση οταν ο Αντωνης που εχει τα ειδη κυνηγιου FANTOM ξεμπερδεψει με το δικαστηριο και διακαιωθει να ξανα βγαλει φυσιγγια , και μπαρουτι και καψουλια
Δεν νομίζω να μπορούν να σε κλείσουν αν δεν έχεις άδικο

Δεν νομίζω να μπορούν να σε κλείσουν αν δεν έχεις άδικο
μπορουν μεχρι να γινει το δικαστηριο , εδω εαν εισαι αθωος και σε καταγκιλουν σε κλεινουν μεσα και περνας αυτοφορο μεχρι να αποδηξεις την αθωοτητα σου ,

μπορουν μεχρι να γινει το δικαστηριο , εδω εαν εισαι αθωος και σε καταγκιλουν σε κλεινουν μεσα και περνας αυτοφορο μεχρι να αποδηξεις την αθωοτητα σου ,
Μη το ψαχνεις...αγανταρουν/σπρώχνουν αλλοι 2 μεγαλοεπιχειματιες απο πισω, που δεν θα γινει κατι οφελειμο ξανα για αυτη την υποθεση.....

Back