Γνώμες Φυσιγγίων

View attachment 93516
Βρήκα δύο ξεχασμένα κουτάκια και τα αγόρασα μου είπαν πως δεν ξανάρχονται Ελλάδα!
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Αν και δεν συμπαθώ την ντιανα σαν τάπα τα πήρα λόγω ότι είναι νο 6 στα 32 γραμμάρια και έχουν και επινηκελωμενα σκάγια αν δεν κάνω λάθος!
Ποσο τα πηρες;

View attachment 93516
Βρήκα δύο ξεχασμένα κουτάκια και τα αγόρασα μου είπαν πως δεν ξανάρχονται Ελλάδα!
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Αν και δεν συμπαθώ την ντιανα σαν τάπα τα πήρα λόγω ότι είναι νο 6 στα 32 γραμμάρια και έχουν και επινηκελωμενα σκάγια αν δεν κάνω λάθος!
Ποσο τα πηρες;
15 ευρώ το κουτί

View attachment 93516
Τα έχει ρίξει κάποιος?
Πού σκέφτεσαι να τα ρίξεις?

Εχ
εχω αυτα αλλα στο 36
Δεν θυμαμαι νουμερο σκαγι πρεπει να ελεξω
Εχω τρια χρονια το κουτακι εχω παντα δυο φυσιγγια μαζι για τα πολυ πυκνα και το ειχα παρει 10-12 ευρω αν θυμαμαι καλα
Σε μια μπεκατσα εχω ριξει μαζι του και την εχω κρατησει σε πολυ κοντινη αποσταση και χωρις να την χαλασει με 4τσοκ
Φετος που ιαως ηεκινησω μπεκατσα αφου η χρονια ειναι η χειροτερη εβερ στο ενδημικο μαλλον θα τα χρειαστω

Δεν μου κανει η καρδια να αφησω το ενδημικο προς το παρον αλλα τετοιο χαλι πραγματικα δεν ξαναειχαμε

Ομάδα καλησπερα...Τσίμπησα ένα κουτακι kalco c7 perfecta μαύρο για να αντικαταστήσω τα pelagri mb long range που δεν τα βρίσκω. Έχουμε εικόνα για τα συγκεκριμένα τι κάνουν? Στη φάσσα τα προοριζω...
Ωραίο φυσιγγακι θέλει το κρύο του έχουν περάσει και χρόνια βέβαια άνοιξε ένα και δες αν είναι με c7

Ωραίο φυσιγγακι θέλει το κρύο του έχουν περάσει και χρόνια βέβαια άνοιξε ένα και δες αν είναι με c7
Όπως τα λέει ο Νίκος.
Ευχαριστώ παιδιά θα ανοίξω ένα λογικά αύριο και θα ανεβάσω φοτο με την πυρίτιδα να μου πείτε αν έχει αυτή μέσα

Καλησπερα.Ειμαι ανάμεσα σε Lambro Α1 34γρ και ,NSI Speed 34.Ποιο απο τα δύο θα μου προτείνατε για κρυο,σε γενικό κυνηγι.
nsi speed, το lambro δεν το εχω ριξει αλλα το speed ειναι μαζι με του Ρουμελιωτη το 34αρι τα αγαπημενα μου.

Back