Βάλε και το special palombe στα υπ όψιν σου, 36γρ με tecna και το super caccia στα 38γρ.με tecna κι αυτό.Παιδια μια γνωμη για NSI colombo 39 nickel για παπια KAI φασσα H percorso caccia 36?
Βάλε και το special palombe στα υπ όψιν σου, 36γρ με tecna και το super caccia στα 38γρ.με tecna κι αυτό.Παιδια μια γνωμη για NSI colombo 39 nickel για παπια KAI φασσα H percorso caccia 36?
φωτια το special palombe σε 5αρι, νομιζω καλυτερο απ το percorso ή απλα μου ταιριαζει περισσοτεροΒάλε και το special palombe στα υπ όψιν σου, 36γρ με tecna και το super caccia στα 38γρ.με tecna κι αυτό.
Με το Percorso τοτε που εριχνα ακομη εμπορικα, δεν τα ειχαμε βρει, οπως κ με το palombe 36gr.φωτια το special palombe σε 5αρι, νομιζω καλυτερο απ το percorso ή απλα μου ταιριαζει περισσοτερο
Σπυρο το εχεις ριξει και με δικανο? Δε θελω να κλωτσαει σα γαιδουρι.φωτια το special palombe σε 5αρι, νομιζω καλυτερο απ το percorso ή απλα μου ταιριαζει περισσοτερο
Κανένα από τα δύο.Παιδια μια γνωμη για NSI colombo 39 nickel για παπια KAI φασσα H percorso caccia 36?
Σωστός ο παίκτηςΒάλε και το special palombe στα υπ όψιν σου, 36γρ με tecna και το super caccia στα 38γρ.με tecna κι αυτό.
Πολύ πιο καλύτερο.φωτια το special palombe σε 5αρι, νομιζω καλυτερο απ το percorso ή απλα μου ταιριαζει περισσοτερο
Ποια φυσιγγια προτείνεις?Κανένα από τα δύο.
Τα εχεις ριξει?Κανένα από τα δύο.
Για να στο λέω.Τα εχεις ριξει?
Palombe n5 , super caccia 4/6,pm40 n4 rotwiell 36gr n6 στην 25 αδα.σε μικρά παπιά σε ημερισιο πας σε ν6,ν7.Ποια φυσιγγια προτείνεις?
Σε ευχαριστώ Ηλία!!Palombe n5 , super caccia 4/6,pm40 n4 rotwiell 36gr n6 στην 25 αδα.σε μικρά παπιά σε ημερισιο πας σε ν6,ν7.
οχι δυστυχως , καραμπινα αεριωνΣπυρο το εχεις ριξει και με δικανο? Δε θελω να κλωτσαει σα γαιδουρι.
Γιατί ρε δε σου αρέσει το colomboΚανένα από τα δύο.
Τα Rotweill 36 τα επινικελωμενα? Παλιοτερα εχα ριξει απλα. Δυνατο φυσιγγιPalombe n5 , super caccia 4/6,pm40 n4 rotwiell 36gr n6 στην 25 αδα.σε μικρά παπιά σε ημερισιο πας σε ν6,ν7.
ΌχιRotweill 36 τα επινικελωμενα?
Ποίο είναι δυνατό φυσιγγι?Δυνατο φυσιγγι
Rotweill 34 νομιζω και η σειρα WeidmansheilΠοίο είναι δυνατό φυσιγγι?
Να κοιτάξεις το κοντάκι σου.Rotweill 34 νομιζω και η σειρα Weidmansheil
Super caccia 38 .Παιδια μια γνωμη για NSI colombo 39 nickel για παπια KAI φασσα H percorso caccia 36?