Γνώμες Φυσιγγίων

Μακριά από τα Biturbo τα καινούργια παιδιά πήρα 2 κουτιά για δοκιμή τέτοιο κυνηγητό σε φάσες δεν έχω ξανά κάνει στην ζωή μου όλες ζωντανές
Στα 36 ή στα 40γρ αναφερεσαι Περικλή? Τα καθάρισες τα πουλιά να δεις πόσα σκάγια είχαν μήπως τα έπαιρνες με την περιφέρεια με 1-2 σκάγια?

Στα 36 ή στα 40γρ αναφερεσαι Περικλή? Τα καθάρισες τα πουλιά να δεις πόσα σκάγια είχαν μήπως τα έπαιρνες με την περιφέρεια με 1-2 σκάγια?
Για τα 36 μιλάω είχαν σκάγια τα πουλιά αλλά όλα ζωντανά με αίματα κάτι λέει για ποιο σκληρά σκάγια κτλπ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό

Στο τσακ με πρόλαβες ότι θα τα έπαιρνα για δοκιμή. Όσες ευκαιρίες και να θέλω να δώσω σε καποιους μόνο στενοχώριες εκλαμβάνω.. Φέτος ειδικά με τα φυσίγγια έχω απογοητευτεί από πάρα πολλούς με τις αλχημείες που κάνουν. Εδώ να αναφέρω ότι βγάζω το καπέλο στον Κένταυρο που όταν τον πήρα να τον ρωτήσω για το silver μου είπε ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο σταματάει να το παράγει γιατί δεν μπορεί να βρει g3000 και δεν θελει να το αλλάξει μετά από τόσα χρόνια που το ξερει ο κόσμος. Είχα καλή άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου μετα από αυτο

Στο τσακ με πρόλαβες ότι θα τα έπαιρνα για δοκιμή. Όσες ευκαιρίες και να θέλω να δώσω σε καποιους μόνο στενοχώριες εκλαμβάνω.. Φέτος ειδικά με τα φυσίγγια έχω απογοητευτεί από πάρα πολλούς με τις αλχημείες που κάνουν. Εδώ να αναφέρω ότι βγάζω το καπέλο στον Κένταυρο που όταν τον πήρα να τον ρωτήσω για το silver μου είπε ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο σταματάει να το παράγει γιατί δεν μπορεί να βρει g3000 και δεν θελει να το αλλάξει μετά από τόσα χρόνια που το ξερει ο κόσμος. Είχα καλή άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου μετα από αυτο
Εξαιρετικος επαγγελματιας, ηρεμη δυναμη!

Έχει με 12€ σπαστή αποχή ο Δηλαβέρης στην Καβάλας.Πιο πολλές θα πιάσεις.
Αυτη με τα 12€ ειναι μεταλλικη κ σκουριαζει ρε....η αλλη με τα 15€ ειναι αλουμηνίου και ειναι πιο ελαφρια για περπατητο................

Έχει με 12€ σπαστή αποχή ο Δηλαβέρης στην Καβάλας.Πιο πολλές θα πιάσεις.
Χαχα τι μου θύμησες!
Πήγαινα πολυκλαδικο στο Αιγάλεω και μου έδινε έξτρα χαρτζιλίκι ο πατέρας μου για να κατεβαίνω στον Δηλαβερη και να του παίρνω φυσίγγια γιατί βαριόταν να πάει από τα Λιόσια! Τα γούσταρε πολύ ο γέρος μου!
Και για ένα χιλιάρικο περίμενα το επόμενο 703 καμία ώρα στην στάση φορτωμένος φυσίγγια!

Back