Παιδια σαν υποθεση εργασιας και μονο επειδη τα νικελ δε τα εχω ριξει θεωρω οτι σαν διατρηση θα υπερτερουν. Σε συγκεντρωση μονο αν καποιος εχει ριξει σε χαρτι μπορει να μας πει.
Στα 36 ή στα 40γρ αναφερεσαι Περικλή? Τα καθάρισες τα πουλιά να δεις πόσα σκάγια είχαν μήπως τα έπαιρνες με την περιφέρεια με 1-2 σκάγια?Μακριά από τα Biturbo τα καινούργια παιδιά πήρα 2 κουτιά για δοκιμή τέτοιο κυνηγητό σε φάσες δεν έχω ξανά κάνει στην ζωή μου όλες ζωντανές
Αποκλείεται....Μακριά από τα Biturbo τα καινούργια παιδιά πήρα 2 κουτιά για δοκιμή τέτοιο κυνηγητό σε φάσες δεν έχω ξανά κάνει στην ζωή μου όλες ζωντανές
Για τα 36 μιλάω είχαν σκάγια τα πουλιά αλλά όλα ζωντανά με αίματα κάτι λέει για ποιο σκληρά σκάγια κτλπ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτόΣτα 36 ή στα 40γρ αναφερεσαι Περικλή? Τα καθάρισες τα πουλιά να δεις πόσα σκάγια είχαν μήπως τα έπαιρνες με την περιφέρεια με 1-2 σκάγια?
Τουλάχιστον στα δικά μου όπλα δεν πάει κάνε της δοκιμές σου 391 optima έχω και την καινούργια Astro την συνθετικήΑποκλείεται....
Ειρωνικά απάντησα......σε καταλαβαίνω απόλυτα.Τουλάχιστον στα δικά μου όπλα δεν πάει κάνε της δοκιμές σου 391 optima έχω και την καινούργια Astro την συνθετική
Ειρωνικά απάντησα......σε καταλαβαίνω απόλυτα.όλα
όλα καλά φίλε γι αυτό είμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε απόψειςΕιρωνικά απάντησα......σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Εξαιρετικος επαγγελματιας, ηρεμη δυναμη!Στο τσακ με πρόλαβες ότι θα τα έπαιρνα για δοκιμή. Όσες ευκαιρίες και να θέλω να δώσω σε καποιους μόνο στενοχώριες εκλαμβάνω.. Φέτος ειδικά με τα φυσίγγια έχω απογοητευτεί από πάρα πολλούς με τις αλχημείες που κάνουν. Εδώ να αναφέρω ότι βγάζω το καπέλο στον Κένταυρο που όταν τον πήρα να τον ρωτήσω για το silver μου είπε ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο σταματάει να το παράγει γιατί δεν μπορεί να βρει g3000 και δεν θελει να το αλλάξει μετά από τόσα χρόνια που το ξερει ο κόσμος. Είχα καλή άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου μετα από αυτο
ΝαιΕίχα κάτι 36 γρ alectoris speed στη ζώνη μου και τα αντικατεστήσα με τα παλιά super caccia...να έκανα καλά άραγε?
Έχει με 12€ σπαστή αποχή ο Δηλαβέρης στην Καβάλας.Πιο πολλές θα πιάσεις.Τα lambro series 2 28gr τι λένε;
Με έχει πιάσει η καταναλωτική μου μαμακία πάλι.
Αυτη με τα 12€ ειναι μεταλλικη κ σκουριαζει ρε....η αλλη με τα 15€ ειναι αλουμηνίου και ειναι πιο ελαφρια για περπατητο................Έχει με 12€ σπαστή αποχή ο Δηλαβέρης στην Καβάλας.Πιο πολλές θα πιάσεις.
Μην χάσεις εσύ...Έχει με 12€ σπαστή αποχή ο Δηλαβέρης στην Καβάλας.Πιο πολλές θα πιάσεις.
ασε!παρε κατι αλλο.Με έχει πιάσει η καταναλωτική μου μαμακία πάλι.
Κόψε τα πολλά πάρε δώσε με κάτι μουσάτους γιατί σε κόλλησαν ιδιοτροπίεςασε!παρε κατι αλλο.
Χαχα τι μου θύμησες!Έχει με 12€ σπαστή αποχή ο Δηλαβέρης στην Καβάλας.Πιο πολλές θα πιάσεις.
να παρει το παιδι το λαμπρο το σπορτινκ,να πιασουν τοπο και τα λεφτα του τωρα.Κόψε τα πολλά πάρε δώσε με κάτι μουσάτους γιατί σε κόλλησαν ιδιοτροπίες