Γνώμες Φυσιγγίων

Αν δεν κάνω λάθος έχει γεμίσει κατά καιρούς με διάφορες πυριτιδες..κάποτε το είχα δοκιμάσει όταν ήταν γεμισμένο με Α1 και ήταν εξαιρετικό! Είχα ρίξει αρκετές κούτες! Όμως στην πορεία άλλαζε πυριτιδες...Το άφησα όταν βγήκε το lambro A1 speciale 32gr...
Οκ. Ευχαριστώ!

Ορίστε βρε..που τα κατηγορούσατε!

Δεν ξέρω ποτε το γύρισαν, γιατί και με ποιο σκοπό το έβαλαν τώρα, αλλά αυτός έκανε δοκιμή στα παλιά πού δεν βγαίνουν πλέον.
Οι δοκιμές που έβαλε η Λαμπρό για τα καινούρια δείχνουν ωραίες σφικτες κατανομές.
Εγώ θα αναμένω την δοκιμή και την παρουσίασή από τον Σπύρο στην γνωστή ομάδα στο Φεις και αν μου αρέσει θα τα πάρω για φάσσα/2η πέρδικα.

Το βάζω εδώ σαν θέμα για να μην ανοίγω άλλο
Δείτε τι λέει ο ποιητής, τα Σχόλια δικά σας
Aυτοί που θέλουν να σώσουν τον πλανήτη απαγορεύοντας τα μολύβδινα, στην Ουκρανία καί στην Συρία τί
οικολογικό ρίχνουν για το καλό του πλανήτη ;
Τα ίδια κέντρα είναι .

Το 13,50 που γράφει πάνω στο κουτί να είναι άραγε η τιμή του ; Αν ναι από πότε είναι το βίντεο ;
Σίγουρα είναι παλιό το βίντεο . Απ' ότι έχω καταλάβει υπήρχαν στο site kentavros tv και τα περνάνε στο YouTube .
Όσον αφορά το φυσίγγι για εμένα ήταν ότι καλύτερο για τα υδρόβια . (Αναφέρομαι σε κυνήγια στην Νάξο που δεν έχουμε αρνητικές θερμοκρασίες ) . Αν δεν κάνω λάθος ήταν γεμισμένο με τέκνα .

Σήμερα δοκίμασα σε πραγματικό τερέν τα special palobe σε 5 νουμ ,μπορώ να πω ότι είναι ένα καλό φυσιγγι και με 3* και με 1* έκανε καλά τη δουλειά του ακόμη και σε απόσταση που δε θα σήκωναν πολλοί όπλο .Φένεται από τος παρακάτω κυρίες που το γεύτηκαν.

Attachments

• IMG-713061df4bb97690b828dcb85f6ac125-V.jpg
    IMG-713061df4bb97690b828dcb85f6ac125-V.jpg
    195,9 KB · Προβολές: 70
  • IMG-b91ce0a7b23eb3ba2d192db6f4718b7c-V.jpg
    IMG-b91ce0a7b23eb3ba2d192db6f4718b7c-V.jpg
    417 KB · Προβολές: 70
Για τα 36 μιλάω είχαν σκάγια τα πουλιά αλλά όλα ζωντανά με αίματα κάτι λέει για ποιο σκληρά σκάγια κτλπ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό
Τουλάχιστον στα δικά μου όπλα δεν πάει κάνε της δοκιμές σου 391 optima έχω και την καινούργια Astro την συνθετική
Κλασικό φαινόμενο να έχεις ζωντανά και κοψοφτερα με τις συγκεκριμένες κάννες.
Αν δε θες να κάνεις κώνο αποχρωμιωση πορτινγκ αγόρασε μία Μπενέλι να βρεις την υγειά σου αδερφέ.

Κλασικό φαινόμενο να έχεις ζωντανά και κοψοφτερα με τις συγκεκριμένες κάννες.
Αν δε θες να κάνεις κώνο αποχρωμιωση πορτινγκ αγόρασε μία Μπενέλι να βρεις την υγειά σου αδερφέ.
Η Breda έχει μεγάλο κώνο από την μάνα της όπως και για την 391 τα καλύτερα λένε οι περισσότεροι για την κάννη της

Ορίστε βρε..που τα κατηγορούσατε!

Αμα αυτες οι κατανομές με 3* & 2* στα 25m κιόλας .sarcastic. είναι αξιόλογες, τότε ο ίδιος ο Μπάμπης, δε θα εριχνε ιδιογόμωση.......ρε μη τρελαθούμε τελείως, με τις "Π@paR!€$" που μας παρλάρουν κτλ.....

Δεν ξέρω ποτε το γύρισαν, γιατί και με ποιο σκοπό το έβαλαν τώρα, αλλά αυτός έκανε δοκιμή στα παλιά πού δεν βγαίνουν πλέον.
Οι δοκιμές που έβαλε η Λαμπρό για τα καινούρια δείχνουν ωραίες σφικτες κατανομές.
Εγώ θα αναμένω την δοκιμή και την παρουσίασή από τον Σπύρο στην γνωστή ομάδα στο Φεις και αν μου αρέσει θα τα πάρω για φάσσα/2η πέρδικα.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΟΠΩς ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 25 ΜΕΤΡΑ.Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 36,5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 25 ΜΕΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕ ΣΤΑ 35 ΜΕΤΡΑ ΘΑΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ 25 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ. ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ.
Την περασμένη βδομάδα με το καφέ Λαμπρο πήρα μερικές φάσες, ΟΛΕΣ με αίματα και ζωντανές σε κοντινες αποστάσεις. Η μία καθιστή στα 25 μετρα περίπου με φουλ τσοκ 6αρι την οποία κυνηγούσα ζωντανή. Θερμοκρασία γύρω στους 15....

Back