το ιδιο φυσιγγι ειναι αλλα δεν στο συνιστω ,εχει ενα παραπανω λακτισμα.Καλημέρα
Θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμη έχετε για τα φυσίγγια rio migrateur 32gr
Και τι διαφορά έχουν με τα game load της rio πάλι στα 32 gr;
Όπου έψαξα δεν βρήκα τι διαφορά έχουν
Γενικά επειδή είμαι νέος και τώρα μαθαίνωτο ιδιο φυσιγγι ειναι αλλα δεν στο συνιστω ,εχει ενα παραπανω λακτισμα.
λαμπρο α1 32γρ ν9,10 ,ρουμελιωτης 30,32γρ ν9,10 ,diana 30,32 gr n9,10 ,tordo cheditte n9,10 .az20 n8,5Και τέλος τι μάρκες η με τι χαρακτηριστικά φυσίγγια προτείνετε να δοκιμάσω;
σωστα ,οχι δεν χρειαζεται ,θα δουλεψεις 4 η 5 αστρα τσοκ στο περπατητο αναλογα και τον τοπο .Αυτά αν δεν κάνω λάθος όλα είναι με συγκεντρωτηρα σωστά ;
Πιστεύεις ότι πρέπει να δω και κάτι σε μεσοταπα;
Στο περπατητο θα μπορούσα να δουλέψω και το 3 αστρα η όχι;σωστα ,οχι δεν χρειαζεται ,θα δουλεψεις 4 η 5 αστρα τσοκ στο περπατητο αναλογα και τον τοπο .
ναι ξεκινα με αυτα.Στο περπατητο θα μπορούσα να δουλέψω και το 3 αστρα η όχι;
Για καρτέρι πάλι τα ίδια νούμερα θα πρότεινες;
αμα βγαινουν μακρια μπορεις ,αναλογα το μεροςΣτο περπατητο θα μπορούσα να δουλέψω και το 3 αστρα η όχι;
Μπορεί να είναι τα ίδια μπορεί κ οχι...Καλημέρα
Θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμη έχετε για τα φυσίγγια rio migrateur 32gr
Και τι διαφορά έχουν με τα game load της rio πάλι στα 32 gr;
Όπου έψαξα δεν βρήκα τι διαφορά έχουν
Το 2019 που είχα παρει τα game load τα είχα βρει λίγο πιο δυνατά από ότι ήταν παλαιότερα αλλά για την κατηγορία τους νορμάλ ήταν...Τα Ρίο πάντως επειδή τα έχω δοκιμάσει λίγο μου φαίνονται αν και όπως είπες κλωτσανε λίγο
Σαν φυσίγγια ήταν καλό ;Μπορεί να είναι τα ίδια μπορεί κ οχι...
Βέβαια δεν ξέρουμε κ αν υπάρχει χρονική διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις παρτιδες η αν παράχθηκαν ταυτόχρονα...
Τα είχε παρουσιασει ο Δημήτρης...
Δες σελίδα 501..
Κύριοι σε αυτό το θέμα θα παρουσιάζονται φυσίγγια όλων των ειδών...
Σκοπευτικά, κυνηγετικά, απλά,magnum, super magnum,δράμια κ.τ.λ....
Να επισημάνω πως κρητικές και ανάλυση περεταίρω σχολίων από κάθε παρουσίαση θα γίνεται εν συντομία και όχι με μακροσκελή μυνήματα...Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε αυτό το post (καθαρό) με όσο λιγότερα μηνύματα γίνεται...
Άσχετα μηνύματα δεν θα μεταφέρονται...απλά θα διαγράφονται.
- Kostas ContraDosi
- Απαντ.: 10.419
- Forum: Φυσίγγια
Το 2019 που είχα παρει τα game load τα είχα βρει λίγο πιο δυνατά από ότι ήταν παλαιότερα αλλά για την κατηγορία τους νορμάλ ήταν...
Για εμένα ήταν ένα απο τα καλύτερα....Σαν φυσίγγια ήταν καλό ;
Ε τώρα μάλιστα...Λέω να πάρω μερικά κουτιά και βλέπουμε