Γνώμες Φυσιγγίων

Καλημέρα σε όλους,
Εκείνα τα ΠΥΡΚΑΛ του Καρδαρά τελικά τα έριξε κανείς; Τα πήρα στα τελειώματα πέρυσι και με τα λίγα που έριξα δεν κατάλαβα αν είναι της προκοπής. Μπας και τα πάω πίσω τώρα που είναι νωρίς και τα αλλάξω με τα cervo

Καλημέρα σε όλους,
Εκείνα τα ΠΥΡΚΑΛ του Καρδαρά τελικά τα έριξε κανείς; Τα πήρα στα τελειώματα πέρυσι και με τα λίγα που έριξα δεν κατάλαβα αν είναι της προκοπής. Μπας και τα πάω πίσω τώρα που είναι νωρίς και τα αλλάξω με τα cervo
Ποια έχεις Τάσο;
Τα derby που έριξαν πολλοί μέχρι τώρα είναι πολύ καλά πάντως.

Καλημέρα σε όλους,
Δεν είναι του καρδάρα της πυρκαλ είναι και είναι η γνωστές φυσιγγαρες.

Καλημέρα σε όλους,
Άχρηστα, σε ξαλαφρώνω εγώ.

Μου ξέφυγαν αυτά :)
Πάρε Rem express XLR και το πρόβλημα πάειειειειειειει
Νομίζω σου είχα στείλει το λινκ πριν κάνα 2μηνο😅. Τότε τα είχε στα 22€ ο Καλκαντζακος. Ενδιαφέρον έχει το βύσμα τους, που θυμίζει αυτό που λέμε "αποσπώμενου πατου". Μου φαίνεται θα τα παραγγείλω για τα περάσματα σε ν6 ή ν5.

Νομίζω σου είχα στείλει το λινκ πριν κάνα 2μηνο😅. Τότε τα είχε στα 22€ ο Καλκαντζακος. Ενδιαφέρον έχει το βύσμα τους, που θυμίζει αυτό που λέμε "αποσπώμενου πατου". Μου φαίνεται θα τα παραγγείλω για τα περάσματα σε ν6 ή ν5.
Πάρε 1 πρώτα μετά φόρτωσε

Αν θες πάρε gamebore ... ισάξια πιστεύω και 18€ το κουτί.

Back