12.40 το αγόρασα εγώ από κατάστημαΠοσό έχει κάνα 12€ η λιγοτερο
12.40 το αγόρασα εγώ από κατάστημαΠοσό έχει κάνα 12€ η λιγοτερο
Ποια έχεις Τάσο;Καλημέρα σε όλους,
Εκείνα τα ΠΥΡΚΑΛ του Καρδαρά τελικά τα έριξε κανείς; Τα πήρα στα τελειώματα πέρυσι και με τα λίγα που έριξα δεν κατάλαβα αν είναι της προκοπής. Μπας και τα πάω πίσω τώρα που είναι νωρίς και τα αλλάξω με τα cervo
Δεν είναι του καρδάρα της πυρκαλ είναι και είναι η γνωστές φυσιγγαρες.Καλημέρα σε όλους,
Εκείνα τα ΠΥΡΚΑΛ του Καρδαρά τελικά τα έριξε κανείς; Τα πήρα στα τελειώματα πέρυσι και με τα λίγα που έριξα δεν κατάλαβα αν είναι της προκοπής. Μπας και τα πάω πίσω τώρα που είναι νωρίς και τα αλλάξω με τα cervo
Ριξτα άφοβα, φυσιγγαρες!OK παίδες, διορθώνω σε ΠΥΡΚΑΛ που είχε φέρει ο Καρδαράς.
Πήρα τα derby και τα ideal.
Άχρηστα, σε ξαλαφρώνω εγώ.Καλημέρα σε όλους,
Εσύ να πας αλλού! Φτάνει!Άχρηστα, σε ξαλαφρώνω εγώ.
Δεν είναι του καρδάρα της πυρκαλ είναι και είναι η γνωστές φυσιγγ
Μου ξέφυγαν αυτάΤα έχει ρίξει κανείς να μου πει εντυπώσεις;View attachment 79744
Νομίζω σου είχα στείλει το λινκ πριν κάνα 2μηνο. Τότε τα είχε στα 22€ ο Καλκαντζακος. Ενδιαφέρον έχει το βύσμα τους, που θυμίζει αυτό που λέμε "αποσπώμενου πατου". Μου φαίνεται θα τα παραγγείλω για τα περάσματα σε ν6 ή ν5.Μου ξέφυγαν αυτά
Πάρε Rem express XLR και το πρόβλημα πάειειειειειειει
Πάρε 1 πρώτα μετά φόρτωσεΝομίζω σου είχα στείλει το λινκ πριν κάνα 2μηνο. Τότε τα είχε στα 22€ ο Καλκαντζακος. Ενδιαφέρον έχει το βύσμα τους, που θυμίζει αυτό που λέμε "αποσπώμενου πατου". Μου φαίνεται θα τα παραγγείλω για τα περάσματα σε ν6 ή ν5.
Πλας μεταφορικάη είναι ΦιξΠάρε 1 πρώτα μετά φόρτωσε
Αν θες πάρε gamebore ... ισάξια πιστεύω και 18€ το κουτί.
Πού θα τα βρω τα gamebore? Σε ν5(2,8mm) τα extreme pigeon και ν6(2,75mm) τα dark storm αν θυμάμαι καλά..Πάρε 1 πρώτα μετά φόρτωσε
Αν θες πάρε gamebore ... ισάξια πιστεύω και 18€ το κουτί.
+Πλας μεταφορικάη είναι Φιξ
pmΠού θα τα βρω τα gamebore? Σε ν5(2,8mm) τα extreme pigeon και ν6(2,75mm) τα dark storm αν θυμάμαι καλά..
Κυρ ΧάρηΣ’ ευχαριστώ φίλε μου
Αυτό το κ πριν το Χάρη τι το ήθελες
Θα σου έλεγα τίποτα τώρα αλλά μας διαβάζουν και σοβαροί άνθρωποιΚυρ Χάρη
Ηi clampan birds.Τα έχει ρίξει κανείς να μου πει εντυπώσεις;View attachment 79744
Όχι δεν παρεξηγώ εγω .Θα σου έλεγα τίποτα τώρα αλλά μας διαβάζουν και σοβαροί άνθρωποι