Γνώμες Φυσιγγίων

Αυτό λέγατε;
Οχι, αυτό στην φωτο είναι μετέπειτα που "χάθηκε" η jk6 (για αυτό κ λείπει η ονομασία της πυρίτιδας)...

Για αυτό λέγαμε κ το οποίο πράγματι περιέχει jk6.......

upload photo url

ΥΓ
Σε βίντεο( στο 02:32 και μετά)που είχε κάνει πριν 4 χρόνια ο συγχωρεμένος ειπε οτι βρέθηκε jk6 και γέμισε τα τελευταία 23-24.000 φυσίγγια οπότε αν τα ψάχνεις σε καποιο μαγαζί θα υπάρχουν ξεχασμένα...

ποσο το εχει αυτο?εχει φερει και αλλα γραμμαρια?
Δεν ξέρω...
Την διαφήμιση είδα και το ανέβασα...
Καλό θα ήταν να μην ρωτάμε πολλά εσύ, εγώ και ο Συνονόματος...
Βλέπει ο Τατσης και μην πάει χαμένο το ταξίδι...

Ρε Γιαννο...σοβαρα τωρα...
Ξεκινας για φασσα εσυ, κανοντας 59χλμ κ θα παλουκωθεις στο καρτερι με 9αρια;;;;
Αν ξέρω το καρτέρι πως δουλεύει ναι το πρώτο φυσίγγι.Ενας φασας γνωστός μου όταν λέω φασάς φασάς μόνο φάσα κυνηγά εδώ και 30+ χρόνια τίποτε άλλο ρίχνει μόνο ως με 7αρι διασποράς και 4* .Προσωπικά σε ένα κυνήγι που έκανα σε κάμπο εάν έριχνα 9 άρια θα βαρουσα περισσότερες από τις 6 που βάρεσα ένα πρωινό .Δεν ήξερα όμως το τόπο πρώτη φορά και έριχνα με 5 palompe και 5 condor

Last edited:
Κάτω από το δέντρο της κουρνιας κυνηγάει?
Όχι φίλε παντού απλα ότι περνάει μέχρι 35 μέτρα το ξαπλώνει και έχω διαπιστώσει ότι είναι ποιο κερδισμένος συνολικά στη σεζόν από όλους ,σταθερή κάνη 4* και 7 πολύ σπάνια 6 νουμ.

Όχι φίλε παντού απλα ότι περνάει μέχρι 35 μέτρα το ξαπλώνει και έχω διαπιστώσει ότι είναι ποιο κερδισμένος συνολικά στη σεζόν από όλους ,σταθερή κάνη 4* και 7 πολύ σπάνια 6 νουμ.
Κοίτα να δείς τι γίνεται... όσο πιο μακριά πάω για κυνήγι τόσο χοντραινει το σκάγι.

Back