Maxam 12 αρι ,στα 5 ευρω πρεπει να ειναι.
Και σε Ν10 θα θεριζει τσιχλες μεχρι τα 35μ
Maxam 12 αρι ,στα 5 ευρω πρεπει να ειναι.
think
Τα μονα ballistic που ξέρω ήταν του Σωτηροπουλου που ζει κ βασιλεύει..
5,20€ μου ειπε πριν λίγες μέρες που μιλήσαμε...και πάλι η τιμή δεν υπάρχει..στα 5 ευρω πρεπει να ειναι.
Παυλο τα έριξα στη συνάντηση που ειχαμε στο Σχιστό με το μπαικαλ, ωραίο φυσιγγακι αλλά τρεις φορές το όπλο δεν άνοιξε τελειως για να " πεταξει" τους καλυκες, το εκλεισα και το ξανανοιξα, ενώ δεν μου το είχε ξανακάνει! Από 28 εχω ρίξει τα uno prima!αν έριχνες με δίκαννο θα σου έλεγα του Καρδαρά τα 28gr G.M που έχει ο Παρδαλάκης στα €5 δεν υπάρχει το φυσσίγγι τέλειο..αλλά 8ρι πάφυλα και δεν ξέρω αν στα πετάει το όπλο σου,πρόσεχε και με του alectoris επίσης αν θες να κινηθείς σε 8ρι πάφυλα
Α κατάλαβα θα τουφεκας τσίχλες με το σταγονόμετρο..Κατι λιγα
Παρατηρησες τους άδειους καλυκες?αλλά τρεις φορές το όπλο δεν άνοιξε τελειως για να " πεταξει" τους καλυκες,
Τους έριξα μια πρόχειρη ματιά γιατί είχα το αγχος να αλλάξω θεση και αν θυμάμαι πρέπει να τους τσαλακωνε λίγο στο χειλος!Α κατάλαβα θα τουφεκας τσίχλες με το σταγονόμετρο..
Παρατηρησες τους άδειους καλυκες?
γαματο ειναι ..ναι ειναι λιγο ποιο φορτωμενο ..το εχω ριξει με υγρασιες φουλ..πολυ καλοΈχει δοκιμάσει κάποιος το 28αρι το κυνηγετικό ;
Να υποθέσω ότι είναι πιο φορτωμένο από το σκοπευτικό για να αποδίδει και σε χαμηλές θερμοκρασίες;
Αυτο ειναι σαν τον παλιο AROW.που εβγαζε αλλα σε καλυκα μαξαμ πολυ καλοΑυτο το 34 αρι του με την psb1 γαζωνει.
Ευχαριστώ Ηλία.γαματο ειναι ..ναι ειναι λιγο ποιο φορτωμενο ..το εχω ριξει με υγρασιες φουλ..πολυ καλο
Αυτο να μου πεις..Σωστά!τοσα χρονια εξαλλου κυνηγουσα με το 20αρι και το 32αρι
Ηλία έχεις κάνει σύγκριση με το sporting?γαματο ειναι ..ναι ειναι λιγο ποιο φορτωμενο ..το εχω ριξει με υγρασιες φουλ..πολυ καλο