Εχει και χηνες μεσα το κουτη???
Εχει και χηνες μεσα το κουτη???
Ελα το βισμούθιο αντε βρεστο εσύ και την πυρίτιδαρα του και τα υλικάΕχει και χηνες μεσα το κουτη???
Το κακό είναι ότι δεν πουλάει χυμα να επερνα 2 να τα παρουσιάσω και να τρυξω ένα ντενεκιΚάνεις πλάκα;;;
Εάν δεν πουλάει χύμα μάλλον θα μείνει έτσι το κουτίΤο κακό είναι ότι δεν πουλάει χυμα να επερνα 2 να τα παρουσιάσω και να τρυξω ένα ντενεκι
Πρέπει να κατσουν οι χήνες στην αυλή τουΕάν δεν πουλάει χύμα μάλλον θα μείνει έτσι το κουτί
Πρέπει να τύχει μεγάλη περίπτωση για να σκάσει ο άλλος τόσα λεφτά για ένα κουτί φυσίγγια
Γιατί τα σταμάτησα τα παπιά λες εσύ ?
Πες το πιο απλά ... πρέπει να είναι μ@λάκας.Πρέπει να τύχει μεγάλη περίπτωση για να σκάσει ο άλλος τόσα λεφτά για ένα κουτί φυσίγγια
Με μπόλικες πανσέτες, σαλέπ' και Lambro.Ρε συ στον Έβρο με -15⁰ με τι θα πας;;;
Θα το επερνα αλλά να κλαμπανισω ένα 100ρικο δεν λέειΓιατί τα σταμάτησα τα παπιά λες εσύ ?
1 παπί το πλήρωνα 200€.
Τώρα τα βλέπω στο Youtube δωρεάν και παίρνω κανένα οικόσιτο από τον πατέρα μου να το φάω σκορδαλιά.
9.64g/cc πυκνότητα ... το μολύβι έχει 11 ... παράτα τα να τα ρίξει ο Σαλαπάτας.
71$ στην Αμερική.
https://www.remington.com/premier-bismuth.html
Μεγα ΛάμπροΜε μπόλικες πανσέτες, σαλέπ' και Lambro.
Το δικό σου όπλο τραβάει στο κρύο, δεν θέλει φυσίγγι καλό.
Αλί από 'μας.
Τα λιγουρευεσαι???Γιατί τα σταμάτησα τα παπιά λες εσύ ?
1 παπί το πλήρωνα 200€.
Τώρα τα βλέπω στο Youtube δωρεάν και παίρνω κανένα οικόσιτο από τον πατέρα μου να το φάω σκορδαλιά.
9.64g/cc πυκνότητα ... το μολύβι έχει 11 ... παράτα τα να τα ρίξει ο Σαλαπάτας.
71$ στην Αμερική.
https://www.remington.com/premier-bismuth.html
Καθόλου, οι τουφεκιές μου λείπουν ... ελεύθερης βοσκής τα προτιμώ με σκορδαλιά από αυτά που βόσκουν κοντά στο τσερνόμπιλΤα λιγουρευεσαι???
Δοκίμασες με την πένσα ,σκληρότητα των Γκειμ ΜπορΚαθόλου, οι τουφεκιές μου λείπουν ... ελεύθερης βοσκής τα προτιμώ με σκορδαλιά από αυτά που βόσκουν κοντά στο τσερνόμπιλ
Όχι δεν χαλάω άλλοΔοκίμασες με την πένσα ,σκληρότητα των Γκειμ Μπορ
Ποιος είναι αυτός ?Στον παππού πάντως με το ένα μάτι , γίνονται χαλκομανια
Ένας Άγγλος παπάρας.... τα δοκιμάζει έχοντας ως στόχο dvd για διατριση ,πάνω σε λαμαρίνα,45 μέτραδεν ξερου πως τουν λίενΌχι δεν χαλάω άλλο
Προσπάθησα να σκεφτώ τρόπο να μετράω σωστά σκληρότητα αλλά δεν βρήκα κανέναν.
Μόνο συγκριτικά μπορείς να το κάνεις με άλλα σκάγια ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ αλλά προτιμώ τους τενεκέδες.
Πιο εύκολοι και δοκιμάζεις 4 φυσίγγια ταυτόχρονα .. έχω άλλον ένα
Ποιος είναι αυτός ?
Dave Carrie ? το έχω δει ...Άμα πατήεις Γκειμ Μπορ τεστινγκ μπουρει κ να στουν βγαλ
Αφού βαράνε σε λαμαρίνα πως θα γίνονταν ?Στον παππού πάντως με το ένα μάτι , γίνονται χαλκομανια
Παρε ενα σετ μολυβακια διαφορετικης σκληρωτητας ,για σχεδιο και μετα αν δεν σε κανουν δωστα στον μικρο !!!Όχι δεν χαλάω άλλο
Προσπάθησα να σκεφτώ τρόπο να μετράω σωστά σκληρότητα αλλά δεν βρήκα κανέναν.
Μόνο συγκριτικά μπορείς να το κάνεις με άλλα σκάγια ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ αλλά προτιμώ τους τενεκέδες.
Πιο εύκολοι και δοκιμάζεις 4 φυσίγγια ταυτόχρονα .. έχω άλλον ένα
Ποιος είναι αυτός ?