Σκοπευτές, δεν σας έχω πει τόσες φορές να μην τους ακούτε ? ... βλητική υπεροχή των δισκακίων και της τσίχλας.
-Την plus;;Καλά αυτή η απλή η Steelium πρέπει να είναι πολύ μάπα σε σύγκριση με την Pro.
Η πλας λογικά πρέπει να τρυπάει μέχρι χμμμμ ... μπεκάτσα.-Την plus;;
-Οχι, δεν την π'λάω
αυτο που λεει και δειχνει και με καμερες υψηλης αναλυσης η beretta ειναι οτι εχει πιο μικρο κλωτσημα και βοηθαει ετσι πολυ τον σκοπευτη.Καλά αυτή η απλή η Steelium πρέπει να είναι πολύ μάπα σε σύγκριση με την Pro.
Να την πάρουν οι σκοπευτές τότε ρε ...αυτο που λεει και δειχνει και με καμερες υψηλης αναλυσης η beretta ειναι οτι εχει πιο μικρο κλωτσημα και βοηθαει ετσι πολυ τον σκοπευτη.
Με το έτσι θελωΆστ' ντούα ... (για να δούμε ποιός ξέρει αρβανίτικα ?)
Έτσι θέλω ... έτσι μ'αρέσει ... έτσι γουστάρωΜε το έτσι θελω
Είχα κοινοποιήσει στο Άρτεμις τουφεκιές με νίτρο,δε μπόρεσα να τις βρωΝα την πάρουν οι σκοπευτές τότε ρε ...
Εγώ γουστάρω να χοροπηδάνε τα σφραγίσματα.
Άστ' ντούα ... (για να δούμε ποιός ξέρει αρβανίτικα ?)
Άσχετο ...
Χθες διάβαζα παλιά πόστ στο eartemis και έριχνα πολύ γέλιο ... η γυναίκα μου παραλίγο να πιστέψει ότι χάζεψα.
Μια λύση, πανάκριβη όμως, είναι το TSS #0, ή το δοκιμασμένο από την Remington σε δράμια, hevishot.Αυτά όλα τα προβλήματα με τα δράμια μπορούν άνετα να τα ξεπεράσουν απαγορεύοντας εντελώς τη χρήση τους και θεσπίζοντας τη χρήση αποκλειστικά του μονοβολου.........
Ο,τι μα ο,τι κάννη και να φτιάξουν, με κοινό εμπορικό φυσίγγι δεν πρόκειται να βγάλουν καλύτερη κατανομή και διάτρηση, σε σύγκριση με ένα φυσίγγι ιδιογομωσης μελετημένο για συγκεκριμένες συνθήκες!Καλά αυτή η απλή η Steelium πρέπει να είναι πολύ μάπα σε σύγκριση με την Pro.
Ρώτα αν δέχεται να βάλουμε δόσεις, εξαμήνου
Πρέπει να είναι γεμάτα με λάδι, αλλιώς σε ρίχνει
4 έχει το φυσίγγι 5 ο ντενεκες τον ρίχνω το φίλοΠρέπει να είναι γεμάτα με λάδι, αλλιώς σε ρίχνει
Τα τσιχλοφυσιγγα έχουν 10ρικο αυτά του είναι για σούπερ καταστάσεις τζάμπα είναιΡώτα αν δέχεται να βάλουμε δόσεις, εξαμήνου
Κάνεις πλάκα;;;
Ότι ξέφυγαν ξέφυγαν αλλά και παλιότερα φαρμάκι ήτανΚάνεις πλάκα;;;