Δηλαδή;Αυτό είναι εύκολο.
Δηλαδή;Αυτό είναι εύκολο.
Παίρνεις ένα κάλυκα, βάζεις καψουλι, βάζεις πυρίτιδα, βάζει βύσμα, βάζεις ατσάλινα σκάγια και κλείνειςΔηλαδή;
Δεν είναι κάτι για οποιονδήποτε κατασκευαστή εφόσον υπάρχουν ατσάλινα να φτιάξει φυσίγγι εννοώ.Δηλαδή;
Δε νομίζω ότι είναι έτσι απλά τα πράγματα.Δεν είναι κάτι για οποιονδήποτε κατασκευαστή εφόσον υπάρχουν ατσάλινα να φτιάξει φυσίγγι εννοώ.
Βγάζουν 28 άρια φορτωμένα για να σκοτώνουν επειδή τα γεμίζουν με ότι φθηνότερο μπορούν και τα πιέζουν στο όριο για να έχουν αποτέλεσμα.Το έχω ξαναγράψει οικονομικά φυσίγγια μπορούν αν θέλουν να βγάζουν οι μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα γιατί έχουν το πακέτο για πολύ μεγάλες προμήθειες υλικών αλλά θα ξανατονίσω ο ελλην ειναι ο χειρότερος επιχειρηματίας γι'αυτό και αυτοί πωλούν ψηλά.Μπορουμε να τους δώσουμε εμείς όσοι έχουμε κάνει ιδιογομωση γομωσεις καλύτερες από τις δικές τους και με την δική τους αγορά θα έφτιαχναν φυσίγγι με 6 € το κουτί αλλά δεν θέλουν θέλουν να συμπεριφέρονται όπως ο μπακάλης της γειτονιάς .Είναι αδιανόητο να πουλάς ελληνικά φυσίγγια ακριβότερα από εισαγωγής και μιλάω για τους κολοσσούς στην Ελλάδα dorkas, lamprou,kirgias,και να προσπαθείς να κοροϊδέψεις το κοσμακη με 15 διαφορετικά φυσίγγια και καλά φτιάχνοντας σωστα ένα δύο τα υπόλοιπα είναι για ασπροκολες.Δε νομίζω ότι είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Η Λάμπρο έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια τις δοκιμές της π.χ.
Εύχομαι να βγάζουν ασφαλή φυσίγγια όλοι οι μικροί βιοτέχνες, που μέχρι σήμερα με τα μολύβια βγάζουν ακόμη και τα 28γρ φορτωμένα σε πιέσεις.
Με ατσάλινα και αυτήν τη λογική θα ψάχνουμε κλείστρα και μασελες
Κανένας που γνωρίζω Λευτέρη, και δεν ξέρω αν μπορούν να κατασκευαστούν σε σχέση με την ασφάλεια.Ποιός κατασκευαστής φυσιγγίων φτιάχνει τέτοια;
Τι να σου πω ρε φίλε ... ρώτα τον καράφλα.Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα δικά μας κυνήγια φίλε θα ρίχνεις σε ορτύκι και τσίχλα ατσάλινα,?
Το 80%τουμπεκι ψιλοκομμένοΆσε καλύτερα να μη γίνει για να μη φτάσουμε στο σημείο να χρειαστεί να μάθουμε τι θα κάνει ο κάθε ένας και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει.
Εδώ τώρα λέμε για τη γόμωση φυσιγγίων με ατσάλινα σκάγια κι αν είναι κάτι που οφείλει να μας προβληματίσει πέρα και πάνω απ' τη βλητική ή την οικονομία είναι η ασφάλεια μας.....Βγάζουν 28 άρια φορτωμένα για να σκοτώνουν επειδή τα γεμίζουν με ότι φθηνότερο μπορούν και τα πιέζουν στο όριο για να έχουν αποτέλεσμα.Το έχω ξαναγράψει οικονομικά φυσίγγια μπορούν αν θέλουν να βγάζουν οι μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα γιατί έχουν το πακέτο για πολύ μεγάλες προμήθειες υλικών αλλά θα ξανατονίσω ο ελλην ειναι ο χειρότερος επιχειρηματίας γι'αυτό και αυτοί πωλούν ψηλά.Μπορουμε να τους δώσουμε εμείς όσοι έχουμε κάνει ιδιογομωση γομωσεις καλύτερες από τις δικές τους και με την δική τους αγορά θα έφτιαχναν φυσίγγι με 6 € το κουτί αλλά δεν θέλουν θέλουν να συμπεριφέρονται όπως ο μπακάλης της γειτονιάς .Είναι αδιανόητο να πουλάς ελληνικά φυσίγγια ακριβότερα από εισαγωγής και μιλάω για τους κολοσσούς στην Ελλάδα dorkas, lamprou,kirgias,και να προσπαθείς να κοροϊδέψεις το κοσμακη με 15 διαφορετικά φυσίγγια και καλά φτιάχνοντας σωστα ένα δύο τα υπόλοιπα είναι για ασπροκολες.
Μειγειατουνπουτσου νύφ δλδ αΓια ΟΛΑ Γιάννη ... μέχρι και σφαιρίδια ατσάλινα για γρούνια ... έτσι είπε ο καράφλας.
Εκεί δεν θα περάσει εδώ, επειδή είμαστε γιουσουφακια θα περάσειΣε ποιες χώρες της Ε.Ε έχουν επιβληθεί καθολικά τα μη τοξικά;
Έχω την εντύπωση μόνο στην Δανία και την Ολλανδία...Η Νορβηγία επαναφέρει τα μολύβδινα, όπως έγραψε ο Λευτέρης...
Η Αγγλία είναι εκτός Ε.Ε ούτως ή άλλως...
Χωρες όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία κ.α με τις τόσο ισχυρές κυνηγετικές οργανώσεις δεν νομίζω να το αφήσουν να περάσει έτσι...
Η άποψη της Πανευρωπαϊκής Κυνηγετική Ομοσπονδίας (FACE) ποια είναι;
Θα σπάνε τα ρουλεμάνΠοιός κατασκευαστής φυσιγγίων φτιάχνει τέτοια;
Σταρχδιατσ ρε Τζων ,λες κ ξέρουν κ από χθες το κυνήγιΔεν μπορεί να εφαρμοστεί στα δικά μας κυνήγια φίλε θα ρίχνεις σε ορτύκι και τσίχλα ατσάλινα,?
Έχω μεγαλώσει για το κλέφτες και αστυνόμοι αλλά δε με χαλάει κιόλας να ξέρεις άμα ζοριστω γιατί το κυνήγι εγώ φίλε δεν το σταματάω όπως και το ψάρεμα ειδικά με το ζόρι θα κυνηγάω με ότι υπάρχει μετά .Το 80%τουμπεκι ψιλοκομμένο
Όταν είσαι μονάδα....σήμερα αύριο θα απομονωθεις ,αν δεν υπάρχει ένωση...δεν υπάρχει καμία ισχύςΈχω μεγαλώσει για το κλέφτες και αστυνόμοι αλλά δε με χαλάει κιόλας να ξέρεις άμα ζοριστω γιατί το κυνήγι εγώ φίλε δεν το σταματάω όπως και το ψάρεμα ειδικά με το ζόρι θα κυνηγάω με ότι υπάρχει μετά .
Μιλάμε πάντα για σφαιρίδια (δράμια).Κανένας που γνωρίζω Λευτέρη, και δεν ξέρω αν μπορούν να κατασκευαστούν σε σχέση με την ασφάλεια.
Περιμένω ανάλυση από εσένα ...
Και εγώ νομίζω θα είναι πολύ επικίνδυνα αν μπουν σε τριάδες - δυάδες ... τόσο που δεν πρόκειται να κατασκευαστούν ποτέ.Μιλάμε πάντα για σφαιρίδια (δράμια).
Υπάρχει λόγος που η CIP θέτει ανώτατατο όριο διαμέτρου ακόμη και στα σκάγια.
Απ' όσο μπορώ να σκεφτώ, ο μόνος τρόπος για να γεμιστούν τέτοια φυσίγγια είναι σε στήλες με το ένα δράμι ακριβώς επάνω από το άλλο.
Κάποτε ο Στόκας είχε φτιάξει τέτοια, μολύβδινα, δράμια (σε στήλες) και με τον κατάλληλο συγκεντρωτήρα ήταν τοποθετημένα το ένα επάνω στο άλλο.
Κάτι ανάλογο και με την κατάλληλη πλευρική "μόνωση" ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα τοιχώματα της κάνης (του Στόκα δεν είχε γιατί δεν χρειάζονταν) νομίζω ότι θα μπορούσε να δουλέψει.
Για τα κλασικά 9βολα (8,60χιλ.) μια τέτοια διάταξη γόμωσης τί ύψους κάλυκα θα απαιτεί;Μιλάμε πάντα για σφαιρίδια (δράμια).
Υπάρχει λόγος που η CIP θέτει ανώτατατο όριο διαμέτρου ακόμη και στα σκάγια.
Απ' όσο μπορώ να σκεφτώ, ο μόνος τρόπος για να γεμιστούν τέτοια φυσίγγια είναι σε στήλες με το ένα δράμι ακριβώς επάνω από το άλλο.
Κάποτε ο Στόκας είχε φτιάξει τέτοια, μολύβδινα, δράμια (σε στήλες) και με τον κατάλληλο συγκεντρωτήρα ήταν τοποθετημένα το ένα επάνω στο άλλο.
Κάτι ανάλογο και με την κατάλληλη πλευρική "μόνωση" ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα τοιχώματα της κάνης (του Στόκα δεν είχε γιατί δεν χρειάζονταν) νομίζω ότι θα μπορούσε να δουλέψει.