Γι αυτο δε τα θελω καθολουΑπ'οτι βλεπω ουτε στα 36 βηματα δεν τρυπησε τον ντεκεκε ουτε
ενα σκαγι Ν6.
Μπραβο για τις δοκιμες Κωνσταντινε μου .!!!!
Ποιο σκληρό πλαστικό ο πράσινος ίσως γιαυτο , έχω μερικά ακόμη θα τα δοκιμασω με τσοκ φρένου να δούμε , σήμερα ήταν όλα βιαστηκα. Χαρτιά να βρω μόνο και μερικά φυσιγγια με χοντρά σκάγια .Κακό αυτό.
Στα 50 τον τρυπανε ομωςΑπ'οτι βλεπω ουτε στα 36 βηματα δεν τρυπησε τον ντεκεκε ουτε
ενα σκαγι Ν6.
Μπραβο για τις δοκιμες Κωνσταντινε μου .!!!!
Στα 50 τον τρυπανε ομως
Εμ ξερω τι λεωΣτην τεταρτη φωτό μόνο ένα σκαγι τρύπησε στα 50 μέτρα πάνω αριστερά νομίζω φαινεται .
Κυριε Νικο ξερω τι λεω αχαχαχαχα υπαρχουνε και ντοκουμενταΤολη μου...θα σου ελεγα τι τρυπανε στα 50 μετρα...Αλλα σεβομαι και εσενα
και το φορουμ φιλε !!!!
Τενεκες στα 50 μετρα δυσκολα θα τρυπησει ακομα και με νο3, αναλογα και τον τενεκε, καποιοι ειναι αρκετα χοντροι.Πι δοκιμες έγιναν στα 50 μέτρα
Κανονικα ολοι πρεπει να εχουνε κοντρα απο πισω να μη κουνιουντε με την τουφεκια για πιο σωστα συμπερασματα να τον ακουμπαμε σε κανα δεντρο η να βαλουμε καμία πέτρα μεσαΤενεκες στα 50 μετρα δυσκολα θα τρυπησει ακομα και με νο3, αναλογα και τον τενεκε, καποιοι ειναι αρκετα χοντροι.
Πετρα από πάνω έχω βάλει Τολη , αλλά ήθελα να δω τι αποτύπωμα αφήνει σε αυτά τα μέτραΚανονικα ολοι πρεπει να εχουνε κοντρα απο πισω να μη κουνιουντε με την τουφεκια για πιο σωστα συμπερασματα να τον ακουμπαμε σε κανα δεντρο η να βαλουμε καμία πέτρα μεσα
Για την μπενελι λες δάσκαλε ?Πλήρης απομυθοποίηση ή μου φαίνεται;
Ναι δεν ειπα κατι για σενα γενικα τονλεω οτο ελευθεροι κουνιουντε με αποτελεσμα να αποροφατε κινιτικη ενεργειαΠετρα από πάνω έχω βάλει Τολη , αλλά ήθελα να δω τι αποτύπωμα αφήνει σε αυτά τα μέτρα
Όχι φιλε Τολη δεν είπα τιποτα , και γώ ήθελα να τον στηρίξω ποιο καλα αλλά στο σημείο αυτό δεν μπορούσαΝαι δεν ειπα κατι για σενα γενικα τονλεω οτο ελευθεροι κουνιουντε με αποτελεσμα να αποροφατε κινιτικη ενεργεια