Γι αυτό χάνω πιάτα μακρυνά ρε π@ύστη μου???Αυτό ήθελα να πω ,επειδή στο συγκεκριμένο κυνηγι υπήρχε και αποτελειωμα στην επιφάνεια της θάλασσας τόσο με τα τσοκ φρενου και με τα έσω μάλιστα εγώ δεν παρατήρησα διάφορες στο μήκος. Όπλα εκείνη την μέρα μια v3 και δύο α400 ,τσοκ paternmaster black duck ,kicks high flyer και φυσίγγια τα ίδια όλοι.
Πρέπει να αλλάξεις το username σου σε Νικόλας (ο σοφός γέροντας).Δεν έχω να πω κάτι στα υπόλοιπα έχουμε σχεδόν ίδια άποψη
άλλα θα πω την άποψη μου στο συγκεκριμένο το μεγαλύτερο ποσοστό αρχίζει ανάποδα αντί να μάθουμε τα βασικά ψάχνουμε τι τρυπάει κ τι πάει μπάλα στα 40 μετρά
Θα ζητήσω μηνύματα από τον @Κωστας 63Δεν το πήρα προσωπικά... Τα μηνύματα προσπαθώ να σου φάω για να παίξω μπάλα το βράδυ μόνος μου!
Βάλτες όλες βρέιιιιιΘα παραθέσω εδώ μια σημερινή δοκιμή,με επώνυμα φυσίγγια,απ'το ίδιο κουτί.Τα συμπεράσματα δικά σας για το πώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί ένα αποτέλεσμα,σύγκρισης δύο όπλων ας πούμε ..View attachment 63520
Στις βλητικες οι υπόλοιπες...Πρέπει να αλλάξεις το username σου σε Νικόλας (ο σοφός γέροντας).
Σωστό ...
Θα ζητήσω μηνύματα από τον @Κωστας 63
Το πρωί είχα τα νεύρα μου ... ακούω και για κάνες που αποδίδουν σε συγκεκριμένα εύρη θερμοκρασιών και φούντωσα ...
Ευτυχώς ξεφούντωσα ρίχνοντας καμιά 10αριά φυσίγγια στην ταχογράφηση που κάναμε με τον @Πάρης .
Βάλτες όλες βρέιιιιι
Εγώ θα βάλω την μοναδική που τράβηξα φωτό για τον @leo
View attachment 63539
Όλα δικά σου ουουου μααατιαμουουουΠρέπει να αλλάξεις το username σου σε Νικόλας (ο σοφός γέροντας).
Σωστό ...
Θα ζητήσω μηνύματα από τον @Κωστας 63
Το πρωί είχα τα νεύρα μου ... ακούω και για κάνες που αποδίδουν σε συγκεκριμένα εύρη θερμοκρασιών και φούντωσα ...
Ευτυχώς ξεφούντωσα ρίχνοντας καμιά 10αριά φυσίγγια στην ταχογράφηση που κάναμε με τον @Πάρης .
Βάλτες όλες βρέιιιιι
Εγώ θα βάλω την μοναδική που τράβηξα φωτό για τον @leo
View attachment 63539
Θα παραθέσω εδώ μια σημερινή δοκιμή,με επώνυμα φυσίγγια,απ'το ίδιο κουτί.Τα συμπεράσματα δικά σας για το πώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί ένα αποτέλεσμα,σύγκρισης δύο όπλων ας πούμε ..View attachment 63520
Ήτανε 4 εμπορίου κ Νίκο.Απ'το ίδιο κουτί...Παρη ξανα μετρησε το φυσιγγιο που εδωσε 365μ/δ.
Πιστευω οτι υπαρχει λαθος στο φυσιγγιο ( δοσολογια ) που εριξες η'
ειναι ''ζαβολια'' του ταχογραφου φιλε.
Bloody perfect!
Ήτανε 4 εμπορίου κ Νίκο.Απ'το ίδιο κουτί...
Το αστέρι ,δισκίο είναι;;Τενεκέ στα πόσα μέτρα να βάλω με αυτά ?
60 είναι καλά ?
View attachment 63545
View attachment 63546
ps
Δεν είναι τενεκεδοφύσιγγα αυτά ...
ΑΕΕΕΡΡΡΑΑΑ στα ντενεκιαΤενεκέ στα πόσα μέτρα να βάλω με αυτά ?
60 είναι καλά ?
View attachment 63545
View attachment 63546
ps
Πάντως η φωτογραφία του μεγάλη ουρά δείχνει φίλος. Για πρόσεξε το λιγοΤενεκέ στα πόσα μέτρα να βάλω με αυτά ?
60 είναι καλά ?
View attachment 63545
View attachment 63546
ps
Έτσι μου έρχεται να τα "στήσουμε" με ένα αντίστοιχο του κυρίου Νίκου!Ναι Πάρη ...
View attachment 63547
View attachment 63548
Τα specs
2 3/4"
395m/s στα 0,9m από το στόμιο
35.5gr
#4 usa ή #3 ιταλικό ...
Δεν θα βρείτε εύκολα άλλο στην Ελλάδα σε #4 ... πήρα το τελευταίο ...
Στην επόμενη εισαγωγή τώρα ...
Γαλοπούλα στα 60 μέτρα.Τενεκέ στα πόσα μέτρα να βάλω με αυτά ?
Τενεκέ στα πόσα μέτρα να βάλω με αυτά ?
60 είναι καλά ?
View attachment 63545
View attachment 63546
ps
Δεν θέλω να φτύνω κουκούτσια ... άστο καλύτερα.Γαλοπούλα στα 60 μέτρα.
Πλάκα κάνεις...Από γεράματα θα πάει!Δεν θέλω να φτύνω κουκούτσια ... άστο καλύτερα.