1375 δεν άλλαξε κάτιΒγαλε μια φωτο αν μπορεις εκει που γραφει ταχυτητες κλπ
1375 δεν άλλαξε κάτιΒγαλε μια φωτο αν μπορεις εκει που γραφει ταχυτητες κλπ
Τις ξερω τις ταχυτητες που εχουν.....απλα και τα federal δεν ειναι για πεταμα...θελουν δοκιμες με τα τσοκ......επισης μια περιοδο κυκλοφορουσανε και federal με flitecontrol και χαμηλες ταχυτητες τα οποια μπερδεψανε τον κοσμο ......και βγηκε η φημη οτι δεν σκοτωνουν.......οι μαγαζατορες τα σμπρωχνανε ως ποιο φθηνα.....αυτα οντως δεν ειχανε διατρησηΤα μαύρα γουιτζεστερ έχουν όμως 1445 ταχύτητα ενώ τα φεντεραλ 1375 θεωρώ παίζει μεγάλο ρόλο. Για μένα τα φεντεραλ δεν κάνουν.. Ίσως είμαι απαιτητικός
Παιδες....Ποιο ειναι το ''κοντά'' και ποιο το ''μακριά'' σε βολια για το γουρουνι ???
Το 10/0 βολι με διαμετρο 8χιλιοστα στα ποσα μετρα γονατιζει και κραταει το γουρουνι....με την
προηποθεση να παρει 8 βολια επανω του ???
Και δεν λεω για καπρο 100 κιλα καθαρο κρεας ....αυτος ετσι και αλλιως μονοβολα θελει...εκτος και αν
ειναι στα 15-20 μετρα και παρει ολο το 8-9-10 -12βολο επανω του....Ισως να λεω και βλακιες...
Δεν ξερω ....γι'αυτο ρωταω....Ενα 50ρι γουρουνι τα 10/0 βολια το κρατανε ??? Και στα ποσα μετρα ???
Και λεω για ταχυτητα V1,5-450m/s.
Θα ηθελα την γνωμη σας...για να μαθω....και το λεω ειλικρινα....ειμαι ασχετος με αυτο το κυνηγι.
Δοκιμαζω κατι 10-12βολα 10/0 και στα 35 μετρα γκρεμιζουν το ντουβαρι.....θα ηθελα να ξερω εαν
μπορουν να κρατησουν και το γουρουνι.
Γιαννη.......χωρις παρεξηγηση.......για να δουμε το προιον που μας ρωταει ο Μιχαλης καλα θα ειναι να δουμε οντως οτι το γραφει το 1375 καθως και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα......μην βγαζεις συμπερασμα κοιταζοντα μονο την μια πλευρα .....1375 δεν άλλαξε κάτι
Επιτέλους, ωραίο άβαταρ φίλε!!Το flitecontrol τι σχέση έχει με τα συμβατικά τσοκ στενά ή φαρδιά ;
Έχω 5 και από αυτά τα Federal. Τα πήρα για δοκιμές αλλά δεν εχω ρίξει κανένα.
Με LM ρίχνω τα πάντα.
Τα είδα φίλε μου σε κυνηγετικό κατάστημα. Δεν είχα καταλάβει στη αρχή ότι ήταν φεντεραλ. Διάβασα ταχύτητα, έχουν ακριβώς την ίδια όπως τα παλιά. Τώρα πυρίτιδα δε ξέρω..Γιαννη.......χωρις παρεξηγηση.......για να δουμε το προιον που μας ρωταει ο Μιχαλης καλα θα ειναι να δουμε οντως οτι το γραφει το 1375 καθως και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα......μην βγαζεις συμπερασμα κοιταζοντα μονο την μια πλευρα .....
Ναι, το άλλαξα χθες ...Επιτέλους, ωραίο άβαταρ φίλε!!
Θελουν λενε ανοιχτο τσοκ, το LM ειναι μια χαρα που εχειςΤο flitecontrol τι σχέση έχει με τα συμβατικά τσοκ στενά ή φαρδιά ;
Με LM ρίχνω τα πάντα.
κυκλοφορούνε ακόμα τα tactical low recoilΤις ξερω τις ταχυτητες που εχουν.....απλα και τα federal δεν ειναι για πεταμα...θελουν δοκιμες με τα τσοκ......επισης μια περιοδο κυκλοφορουσανε και federal με flitecontrol και χαμηλες ταχυτητες τα οποια μπερδεψανε τον κοσμο ......και βγηκε η φημη οτι δεν σκοτωνουν.......οι μαγαζατορες τα σμπρωχνανε ως ποιο φθηνα.....αυτα οντως δεν ειχανε διατρηση
Σε είχα βαρεθεί με αυτήν την πράσινη g π@π@ριά...!Ναι, το άλλαξα χθες ...
Το flitecontrol είναι πρωτοποριακή βυσμάτωση που σου δίνει 10+ μέτρα ωφέλιμο βεληνεκές, η οποία όμως καταστρέφεται από πόρτινγκ, τσοκ φρένου και πολύ σφιχτά τσοκ...Το flitecontrol τι σχέση έχει με τα συμβατικά τσοκ στενά ή φαρδιά ;
Με LM ρίχνω τα πάντα.
1325 f/sec = 404 m/sec καθόλου αργά δεν είναι φίλε μουView attachment 34146 εδώ φαίνεται καθαρά η ταχύτητα 1325..για μένα αργά..
10 βολα το κρατάνε και στα 35 μέτρα.. Και 100 κιλά να είναι το κρατάνε συνήθως με καλό φυσιγγι και αν το παρει καλά η ντουφεκια..Παιδες....Ποιο ειναι το ''κοντά'' και ποιο το ''μακριά'' σε βολια για το γουρουνι ???
Το 10/0 βολι με διαμετρο 8χιλιοστα στα ποσα μετρα γονατιζει και κραταει το γουρουνι....με την
Και δεν λεω για καπρο 100 κιλα καθαρο κρεας ....αυτος ετσι και αλλιως μονοβολα θελει...εκτος και αν
ειναι στα 15-20 μετρα και παρει ολο το 8-9-10 -12βολο επανω του....Ισως να λεω και βλακιες...
Δεν ξερω ....γι'αυτο ρωταω....Ενα 50ρι γουρουνι τα 10/0 βολια το κρατανε ??? Και στα ποσα μετρα ???
Θα ηθελα την γνωμη σας...για να μαθω....και το λεω ειλικρινα....ειμαι ασχετος με αυτο το κυνηγι.
Δοκιμαζω κατι 10-12βολα 10/0 και στα 35 μετρα γκρεμιζουν το ντουβαρι.....θα ηθελα να ξερω εαν
Νίκο όπως σου είπε ο Μάριος παραπάνω.Παιδες....Ποιο ειναι το ''κοντά'' και ποιο το ''μακριά'' σε βολια για το γουρουνι ???
0 25 50 75 1001325 f/sec = 404 m/sec καθόλου αργά δεν είναι φίλε μου
1440 f/sec = 440 m/sec είναι περίπου 10% πιο γρήγορα....
και η ερώτηση:
πόσο πιο "γρήγορα" θα είναι στα μέτρα;
η μένουσα ταχύτητα στα 50 μέτρα πόσο πιο μεγάλη θα είναι;
τι λέτε;
281m/s - 297m/s στα 50μ.
Η πυρίτιδα παίζει σημαντικό ρόλο. Πχ η sp8 που φέρουν τα nsi κρατάει μενουσες ταχύτητες σε πολλά μέτρα, και των γουιτζεστερ για τα φεντεραλ όμως διαφωνώ.. Επίσης δεν είναι μόνο η ταχύτητα είναι και το δραμι.. Άλλο το 8 χιλιοστά άλλο το 9..αλλο το 8 χιλιοστά με 404 κι άλλο το 9 χιλιοστά με 440..ολες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Βέβαια αν κάποιος ρίχνει μέχρι 25 μέτρα αντε 30 με καλές κατανομές και συγκέντρωση τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με κανένα δραμι. Αν όμως ρίχνει κάποιος όπως εγώ και Στα 50 καμία φορά κι ας είναι λάθος, τότε ναι θέλω μεγάλη μπίλια και μεγαλύτερη ταχύτητα απ αυτή των ρεμινγκτον και των φεντεραλ. Καλά κυνήγια αύριο φίλοι μου.1325 f/sec = 404 m/sec καθόλου αργά δεν είναι φίλε μου
1440 f/sec = 440 m/sec είναι περίπου 10% πιο γρήγορα....
και η ερώτηση:
πόσο πιο "γρήγορα" θα είναι στα μέτρα;
η μένουσα ταχύτητα στα 50 μέτρα πόσο πιο μεγάλη θα είναι;
τι λέτε;