Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα λεβέντες.. Νομίζω το έχω επισημάνει ξανά αλλά ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει.. Ποιος είναι ο εισαγωγέας τον baschieri pelagri φυσιγγίων;;; Σκοπεύουν να φέρουν τα νέα δραμια αυτής της εταιρείας; Δείχνουν αξιόλογα και πρεπει να δοκιμαστούν.

Τα mg2 δεν τα έφερνε ο εισαγωγέας και τα έκανε απευθείας εισαγωγή ένα κατάστημα. Οπότε δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο με τα δράμια αν υπάρχει ζήτηση

Τα mg2 δεν τα έφερνε ο εισαγωγέας και τα έκανε απευθείας εισαγωγή ένα κατάστημα. Οπότε δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο με τα δράμια αν υπάρχει ζήτηση
Σίγουρα υπάρχει ζήτηση κι όχι μόνο από εμένα. Μεγαλη εταιρεία είναι, αξιόπιστη αν είναι και καλά τα δραμια και δοκιμαστούν σίγουρα θα έχουν κ πωλήσεις.. Αλλά οπως είπα ελλαδισταν κι όχι μόνο για τα δραμια αυτά αλλά και για τα όπλα και για άλλες μάρκες φυσιγγίων.

Σίγουρα υπάρχει ζήτηση κι όχι μόνο από εμένα. Μεγαλη εταιρεία είναι, αξιόπιστη αν είναι και καλά τα δραμια και δοκιμαστούν σίγουρα θα έχουν κ πωλήσεις.. Αλλά οπως είπα ελλαδισταν κι όχι μόνο για τα δραμια αυτά αλλά και για τα όπλα και για άλλες μάρκες φυσιγγίων.

Καλημέρα λεβέντες.. Νομίζω το έχω επισημάνει ξανά αλλά ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει.. Ποιος είναι ο εισαγωγέας τον baschieri pelagri φυσιγγίων;;; Σκοπεύουν να φέρουν τα νέα δραμια αυτής της εταιρείας; Δείχνουν αξιόλογα και πρεπει να δοκιμαστούν.
Βουνό με βουνό δε σμίγει..... αυτά μου έδωσαν το έναυσμα να προτείνω στον φίλο Νίκο να γεμίσει 10βολα σε 9,1 χιλ!
Έχω μιλήσει ήδη με Μετπλαστ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΧΘΗ ήδη από πέρσι (απ' ότι κατάλαβα σε μικρές ποσότητες γιατί "δεν υπήρχε μεγάλη ζήτηση") και θα μου πουν ποια κυνηγομάγαζα έχουν πάρει πέρισυ και θα πρέπει να δουμε αν τους έχουν μείνει κ.λ.π., η νέα παρτίδα θα έρθει Ιανουάριο......
μιλάμε για τα 10βολα 12/0 νικελέ, 10βολα 11/0 επιχαλκ. και 8/βολα 11/0 επιχαλκ. όλα σε κάλυκα 70 χιλ. τα νικελ 12/0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑ

τον εχω ικανο να πουλησει βιβλιο σε τυφλο...
Έχουμε έναν γνωστό που ισχυρίζεται ότι πούλησε μαϊμούδες σε Ινδούς :)
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε ανακαλύψει τον πρόδρομο του βιάγκρα.
Το δίνει λοιπόν σε έναν και του λέει να τον ενημερώσει για το αποτέλεσμα.
Του λέει ο άλλος ότι δεν κάνει τίποτα το σκεύασμα.
- Με ποιά το δοκίμασες τον ρωτάει ο δικός μας;
- Με την γυναίκα μου.
- Καλά ρε μ@λάκα, με την γυναίκα σου βρήκες να το δοκιμάσεις; ... Να γιατί δεν δούλεψε :) :) :)

Last edited:

Το 8βολο το επιχαλκωμενο βγάζει λέει 470 μ/δ :eek:

Επειδη στο 12βολο με τα επιχαλκομενα που βγαζει εχει Τεκνα.....αυθαιρετα υποθετω και για τα καινουρια οτι θα περιεχουν Τεκνα.big smile.
Θα μπορουσε να ειναι και η mb32 σε 8 βολο τοσα βγαζει !!! Οσο για την τεκνα που λετε αφου παραγει δικες της πυριτιδες γιατι να αγορασει απο την νομπελ .think.

Επειδη στο 12βολο με τα επιχαλκομενα που βγαζει εχει Τεκνα.....αυθαιρετα υποθετω και για τα καινουρια οτι θα περιεχουν Τεκνα.big smile.
είσαι σίγουρος για την τέκνα;
αφού βγάζει δικές της διβασικές γιατί να πάρει πυρίτιδα ανταγωνιστή;
αν όντως η B&P βάζει τέκνα θα είναι η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ! η καλύτερη διαφήμιση!
αλλά ψυλλιάζομαι ότι χρησιμοποιεί καμιά δικιά της διβασική υπερπροοδευτική για πιστόλια όπως έκανε με τις SP η NS:
https://www.baschieri-pellagri.com/en/polveri_canna_rigata.aspx

Μαριε.....Ο Ιταλιανος....ασχετα που δεν ξερω τι λεει....τον εχω ικανο να πουλησει βιβλιο σε τυφλο...
Ετσι τον ''κοβω'' φιλε!!!!! :D
το' χω ξαναπει η λέξη "φινέτσα" αλλά και η λέξη "παγαποντιά" είναι ιταλιάνικες......
Στείλτου το 10βολο σου να το δοκιμάσει να δούμε τι θα πει...... .RESPECT.

και μια που το 'φερε η κουβέντα,
ο Φίλος μας ο Νίκος, ανέβασε 2 φωτο κατανομών από 10βολο και 9βολο και δεν είδα σχόλια.... να το δούμε λίγο σε σχέση και με το σχεδιάκι μου: δυάδες vs τριάδες;

Θα μπορουσε να ειναι και η mb32 σε 8 βολο τοσα βγαζει !!! Οσο για την τεκνα που λετε αφου παραγει δικες της πυριτιδες γιατι να αγορασει απο την νομπελ .think.
αλλά ψυλλιάζομαι ότι χρησιμοποιεί καμιά δικιά της διβασική υπερπροοδευτική για πιστόλια όπως έκανε με τις SP η NS:
Δεν διεκδικω το αλαθητο πολυ πιθανον να εχω κανει λαθος.......αλλα ειχα σφαξει 2 φυσιγγια και ειχα βρει μεσα πυριτιδα με παρομοια χαρακτηριστικα με την Τεκνα....το ενα το ειχα κανει παρουσιαση
Post in thread 'Δράμια - Μονόβολα' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-376683

Δεν ηξερα οτι βγαζει τοσες πολλες πυριτιδες και για ραβδωτα.....

Status
Not open for further replies.
Back