Γιαυτο σε ρωταω νικο εγω για 10 βολα 12/0 ενδιαφερομαι
Δεν εχω 12/0....αυριο θα παραγγειλω...
Γιαυτο σε ρωταω νικο εγω για 10 βολα 12/0 ενδιαφερομαι
Εγω Νικο εκτος απο κατι 9 βολα με την mg2 που γεμιζω και ειναι φωτια ολλα τα αλλα τα εχω σε δυαδες 8-10 βολα αν σε 10βολα 12/0 δεν σου βγαλει τουλαχιστον 425 μ/δ πες μου να σου δωσω ενα σετ απ με την ssbΜητσαρα ξερεις τι μου κανει εντυπωση ??
Ο φιλος ο Μαριος μπηκε στον κοπο με τα σχεδιαγραμματα του να μας ανοιξει τα ματια....και ΚΑΝΕΝΑΣ
δεν εδωσε σημασια....
Τι να τις κανω τις αποτυπωσεις των δοκιμων.....οταν δεν ενδιαφερομαστε να μαθουμε ποσο απεχει
η θεωρεια απο την πραξη???
Με τον ΠΡΩΤΟΝ τον εαυτο μου.....Δεν κατηγορω ΚΑΝΕΝΑΝ συναδελφο η φιλο.....
Δεν το ειχα σκεφτει ποτέ αυτο με τις δυαδες ή τριαδες....απλα γεμιζα και εριχνα....
Τωρα θα δω ποσα σεταπ εχω δυαδες και ποσα τριαδες....και ειναι πολλα αναθεμα τα....
Αυτο που μπορω να πω αυτην την στιγμη....ειναι οτι η πραξη απεχει αρκετες φορες απο την θεωρεια!!!
Λεπτομερειες ομως δεν ξερω.
Εγω Νικο εκτος απο κατι 9 βολα με την mg2 που γεμιζω και ειναι φωτια ολλα τα αλλα τα εχω σε δυαδες 8-10 βολα αν σε 10βολα 12/0 δεν σου βγαλει τουλαχιστον 425 μ/δ πες μου να σου δωσω ενα σετ απ με την ssb
δυστιχως Νικο τωρα που θα παρεις 12/0 θα καταλαβεις οτι ειναι δυσκολα δραμια ,και θα χρειαστεις οπωσδηποτε δαχτυλιδι αλλιως φυσιγγι δεν βαζεις στην θαλαμη !!!! θα σε ρωτησω κατι σε π.μΝα εισαι καλα και σε ευχαριστω!!!
Μητσαρα σεταπ με SSB εχω δοκιμασμενο και ''γαμηστερο'' φιλε!!!
Εαν δεν μου δωσει V1,5-450m/s.....δεν θα την κανω προσαναμμα για το τζακι.....Θα την χαρισω σε
καποιον φιλο που γεμιζει 89ρηδες καλυκες....Εγω δεν θα ασχοληθω με τετοιους καλυκες.
Καμιά σχέση, τροποποιημένη η bp όπως πανταμοιάζει πολύ με τεκνα όντως!!!
αλλά δες κι εδώ:
https://www.baschieri-pellagri.com/en/polveri/polveri/m410/1/index.aspx
Διβασικες είναι εξ ορισμού οποιες έχουν δύο βάσεις ακόμα και αν η νιτρογλυκερινη είναι στο 1%. Ποσοστό νιτρογλυκερινης κάτω του 30% δεν επαρκεί για να διαλύσει το σύνολο της νιτροκυταρινης οπότε προστίθεται και πτητικος διαλύτης. Καθαρές διβασικες δηλαδή είναι όσες έχουν πάνω από 30% νιτρογλυκερινη,όπως η nike με 30% που δεν παράγεται εδώ και χρόνια, με ποσοστό κάτω του 30% έως 18, 20% μπορούμε να έχουμε ( όταν η παραγωγή είναι πολύ ποιοτική όπως πχ jk8 ή lmr 800x) τα πλεονεκτήματα των διβασικων χωρίς τα αρνητικά τους. Με τα ποσοστά των b& p 10% ή και λιγότερο είναι πιο πολύ διαφημιστικό τρυκ τα περί τροποποιημενων μονοβασικων.Φίλε Λευτέρη μάλλον εκ παραδρομής έγραψες "Τροποποιημενες μονοβασικες κανονικά είναι αυτές με 15 έως 30% νιτρογλυκερινη" εννοείς μάλλον διβασικές! Οι Τροποποιημενες μονοβασικες έχουν 8 έως 11% νιτρογλυκερίνη και η B&P παράγει και ΔΙΒΑΣΙΚΕΣ με μεγαλύτερο ποσοστό νιτρογλυκερίνης! όπως την -εξαιρετική - ΝΙΚΕ με 25%!
Η ίδια η B&P λέει ότι η σειρά των 410 για όπλα χειρός είναι διβασικές πυρίτιδες!
δυστιχως Νικο τωρα που θα παρεις 12/0 θα καταλαβεις οτι ειναι δυσκολα δραμια ,και θα χρειαστεις οπωσδηποτε δαχτυλιδι αλλιως φυσιγγι δεν βαζεις στην θαλαμη !!!! θα σε ρωτησω κατι σε π.μ
ναι τα 11/0 σκοτωνουν αλλα τα 12/0 ειναι αααλλο εργο
0,80 με 1 ευρω το φυσιγγι αναλογα την πυριτηδαΒρε μάγκες έχω μια απορία που αν θέλετε μου απαντάτε βέβαια.. Εσεις που κάνετε ίδιογόμωση ένα κουτάκι των 10 δραμιων πόσο σας στοιχίζει;;; Εγώ ας πούμε το αγοράζω 15 ευρώ τα nsi.. Εσάς πόσο σας βγαίνει, γιατί πέραν της ποιότητας που φτιάχνετε πρέπει να συμφέρει κ οικονομικα.
Βρε μάγκες έχω μια απορία που αν θέλετε μου απαντάτε βέβαια.. Εσεις που κάνετε ίδιογόμωση ένα κουτάκι των 10 δραμιων πόσο σας στοιχίζει;;; Εγώ ας πούμε το αγοράζω 15 ευρώ τα nsi.. Εσάς πόσο σας βγαίνει, γιατί πέραν της ποιότητας που φτιάχνετε πρέπει να συμφέρει κ οικονομικα.
Εντάξει ... δεν μας ξυρίζουν πολύ ...Βρε μάγκες έχω μια απορία που αν θέλετε μου απαντάτε βέβαια.. Εσεις που κάνετε ίδιογόμωση ένα κουτάκι των 10 δραμιων πόσο σας στοιχίζει;;; Εγώ ας πούμε το αγοράζω 15 ευρώ τα nsi.. Εσάς πόσο σας βγαίνει, γιατί πέραν της ποιότητας που φτιάχνετε πρέπει να συμφέρει κ οικονομικα.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση επεκτείνοντας αυτή του Γιάννη.
Τα τσιχλοφύσιγγα πόσο σας κοστίζουν ;
Επίσης τα φυσίγγια για λαγό, φάσα και παπιά ...
Δεν ψάχνω το λεπτό, μια χονδρική εκτίμηση θέλω.
Βρε μάγκες έχω μια απορία που αν θέλετε μου απαντάτε βέβαια.. Εσεις που κάνετε ίδιογόμωση ένα κουτάκι των 10 δραμιων πόσο σας στοιχίζει;;; Εγώ ας πούμε το αγοράζω 15 ευρώ τα nsi.. Εσάς πόσο σας βγαίνει, γιατί πέραν της ποιότητας που φτιάχνετε πρέπει να συμφέρει κ οικονομικα.
Αν συμπεριλάβεις το κόστος των δοκιμών (υλικά, δοκίμια και κυρίως βενζίνες) βγαίνει κάμποσο... μόνο για τσίχλες συμφέρει γιατί επιμερίζεται το κόστος "ανάπτυξης" σε πολλά φυσίγγια... στον αντίποδα τα λαγοφύσιγγα: το πιο ακριβό αμερικάνικο θα σου βγει φτηνότερο (και καλύτερο) από το δικό σου...Να κάνω και εγώ μια ερώτηση επεκτείνοντας αυτή του Γιάννη.
Τα τσιχλοφύσιγγα πόσο σας κοστίζουν ;
Επίσης τα φυσίγγια για λαγό, φάσα και παπιά ...
Δεν ψάχνω το λεπτό, μια χονδρική εκτίμηση θέλω.
κανεις μεγαλο λαθος για τα λαγοφυσιγγα , δοκιμες κανεις οταν πας για κυνηγι οποτε ασε τα καυσιμα ,οταν θα ριξεις 5 φυσιγγια στη δοκιμη για να καταληξεις οτι ειναι καλο το φυσιγγι εχεις γυρω στα 2,5 με 3 ευρω ριξε 5 αμερικανικα για δοκιμη αν τα πηγαινει το οπλο σου να δουμε ποσα κερδιζεις ? ασε που θα εχεις καλυτερο φυσιγγι γιατι θα ειναι για το οπλο σου φτιαγμενο !Αν συμπεριλάβεις το κόστος των δοκιμών (υλικά, δοκίμια και κυρίως βενζίνες) βγαίνει κάμποσο... μόνο για τσίχλες συμφέρει γιατί επιμερίζεται το κόστος "ανάπτυξης" σε πολλά φυσίγγια... στον αντίποδα τα λαγοφύσιγγα: το πιο ακριβό αμερικάνικο θα σου βγει φτηνότερο (και καλύτερο) από το δικό σου...
Αλλά η ιδιογόμωση από μόνη της είναι μια ευχάριστη ασχολία, ένα "ΧΌΜΠΥ" από μόνη της (όπως και βαλλιστική λειόκανου) ...... μια σταρήθρα χτυπημένη από φυσίγγι σου, σε χαροποιεί περισσότερο από μια φάσσα με αγοραστό......
Με 3,6 ευρώ το κιλό τα σκάγια η οικονομία πάει περίπατο. Μόνο σταθερότητα και κατασκευή φυσιγγίου στα μέτρα σου είναι το κέρδος. Και η ευχαρίστηση της δημιουργίας.