Γαμάτο!!! Μου θύμισε αυτό:View attachment 49142
Πλάκα κάνω …. Καλά τα λες , αλλά μόλις διάβασα τις πρώτες γραμμές μου ηρθε αυτό στο μυαλό ….
Κάτι σαν αυτήν;Καλημέρες
P.s οι κομαντσι ,όταν ριχναν με το τόξο,35μετρα,έβλεπες το βέλος κ το απέφευγες ,αυτό που δεν έβλεπες, είναι ότι είχε στον αέρα ήδη αλλά 2
Κάτι σαν αυτήν;
Με 6.20 δραμια δεν νομιζω φιλαρακι, να ηταν 8.2 η 8.6 να πω να εκανες δοκιμηView attachment 49819
Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς ?
φλωρος θα ηταν ....Με τα 10βολα χτύπησα καπρο στα 30 μετρα 210 κιλά μεικτό
τώρα τ'ανακάλυψες;Αυτά τι λένε ... τα χρησιμοποιεί κανένας ?
Ταχύτητα: 500 m/s V1
Πιέσεις: 550 bar !!!
Τα μετράει ή κατ εκτίμηση ?
Η τιμή είναι αντιστρόφως ανάλογη των πιέσεων ...
https://www.giovannioutdoor.gr/kuni...a/dramia-fusiggia-kunigiou-d.-upsilos-6-vola/
ή αν χρησιμοποιείτε κάποιο από την γκάμα του ...
View attachment 50130
Ρε παιδια ο ανθρωπος εχει πεθανει και δεν παραγει κανενας τα φυσιγγια οτι εχουν αποθεμα ειναι !!Δραμια Δ Υψηλός εχει χρησιμοποιήσει κανένας; καλημέρα παιδες
Εγώ θα σου πω τι ξέρω σίγουρα.Εγώ θέλω πληροφορίες για τα sonic οποίος τα έχει δοκιμάσει. Τέλης ακούει ?
Εγώ θα σου πω τι ξέρω σίγουρα.
Ο κατασκευαστής δεν είναι τυχαίος.
Μετράει πιέσεις με pressure trace.
Δεν έχω ακούσει παρατράγουδα.
Ο @Tolis SBE1 και ο @Bnllcrio ξέρουν σίγουρα περισσότερα.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ.Μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά τους και σκέφτομαι να πάρω κάνα δυο κουτάκια
μέχρι πριν 2-3 χρόνια παρήγαν οι κληρονόμοι του!Ρε παιδια ο ανθρωπος εχει πεθανει και δεν παραγει κανενας τα φυσιγγια οτι εχουν αποθεμα ειναι !!
Είχα πάρει ένα κουτί δεκαβολα μάγκνουμ, δεν το έριξα ποτέ από φόβο γενικά για τα ελληνικά γουρουνοφυσιγγα. Τα χάρισα σε φίλο που τα ρίχνει δύο τρία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και με θεαματικές καταβολές. Έχει κάμερα πάνω στο όπλο ο φίλος και έχω δει βίντεο. Με μια Μ2 τα ρίχνει.Εγώ θέλω πληροφορίες για τα sonic οποίος τα έχει δοκιμάσει. Τέλης ακούει ?
Είχα πάρει ένα κουτί δεκαβολα μάγκνουμ, δεν το έριξα ποτέ από φόβο γενικά για τα ελληνικά γουρουνοφυσιγγα. Τα χάρισα σε φίλο που τα ρίχνει δύο τρία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και με θεαματικές καταβολές. Έχει κάμερα πάνω στο όπλο ο φίλος και έχω δει βίντεο. Με μια Μ2 τα ρίχνει.
που την βρηκε την παλιομ2;;;..δε σκοτωνει αυτη....Είχα πάρει ένα κουτί δεκαβολα μάγκνουμ, δεν το έριξα ποτέ από φόβο γενικά για τα ελληνικά γουρουνοφυσιγγα. Τα χάρισα σε φίλο που τα ρίχνει δύο τρία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και με θεαματικές καταβολές. Έχει κάμερα πάνω στο όπλο ο φίλος και έχω δει βίντεο. Με μια Μ2 τα ρίχνει.
Θα σου πω για το 8 βολο του να δεις οτι ειναι ετσι που τα λεει ειχα σφαξει ενα ειχε psb2 sp 2,7 !!!!! Με καρδαρα συγγεντρωτηραΑυτά τι λένε ... τα χρησιμοποιεί κανένας ?
Ταχύτητα: 500 m/s V1
Πιέσεις: 550 bar !!!
Τα μετράει ή κατ εκτίμηση ?
Η τιμή είναι αντιστρόφως ανάλογη των πιέσεων ...
https://www.giovannioutdoor.gr/kuni...a/dramia-fusiggia-kunigiou-d.-upsilos-6-vola/
ή αν χρησιμοποιείτε κάποιο από την γκάμα του ...
View attachment 50130