Prowler®
Banned
πως θα κολλήσει; με 360+++++++ μ/δ ταχύτητα;Δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι να μην κολησει ο χαρτοπολτος στα μαχαιρια , το νομπελ εχει πλαστικη ταπα και για αυτο δουλευει !!
τι εννοείς;
πως θα κολλήσει; με 360+++++++ μ/δ ταχύτητα;Δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι να μην κολησει ο χαρτοπολτος στα μαχαιρια , το νομπελ εχει πλαστικη ταπα και για αυτο δουλευει !!
μάλλον κάποιο λάθος κάνεις ΚώσταΑυτό φοβήθηκα. Έγραφε στο κουτί να μην ριχθεί από τσοκ στενότερο από 3* θυμάμαι.
Λέει ξεκάθαρα ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα πάρεις με το συγκεκριμένο τσοκμάλλον κάποιο λάθος κάνεις Κώστα
Καλημέρα, έχει ανοίξει κανένας κάποια από τα δράμια sonic; έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά.
αυτό λεω ΤέληΛέει ξεκάθαρα ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα πάρεις με το συγκεκριμένο τσοκ
Έχω μιλήσει από κοντά με τον άνθρωπο και όταν τον είπαμε για το kicks XF είπε μπορεί να δείτε χειρότερα αποτελέσματα και μας πρότεινε να το ρίξουμε με 2*-3*
Εγώ προσωπικά όχι δεν έχω ανοίξειΚαλημέρα, έχει ανοίξει κανένας κάποια από τα δράμια sonic; έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά.
έτσι πως το γράφει δημιουργεί παρερμηνείες
Σωστό αυτό που λεςέτσι πως το γράφει δημιουργεί παρερμηνείες
το σωστό θα ήταν:
μπορεί να βληθεί από όλες τις συσφίξεις συνιστώνται συσφίξεις έως 0,50 χιλ (3*)
όποιοι τον γνωρίζετε πείτε του να το αλλάξει
Οκ, σε ευχαριστώ.Εγώ προσωπικά όχι δεν έχω ανοίξει
Αυτά που έχω τώρα είναι 8βολο με ρελιαστο κλείσιμο πυρίτιδα MG2 και διάμετρο μπίλιας 9.65mm
Τι...θα μας ξανάρθουν
φταίει το κοντάκι, όπως λέμε στο γήπεδο φταίει το.........παπούτσι
τον εχει λουσει κρυος ιδρωτας τον αγοραστη ή ιδεα μου ειναι;
Δεν Τουν γνωρίζει για αυτόνα σου πω κατι ρε Βασιλη..παμε να δοκιμασουμε τη μ2 που πουλησα,με τον αγοραστη (περιφημος γουρουνας της περιοχης)...βαζει το πρωτο λαμπρο παλα και ριχνει στα 50 μετρα σε ενα βαρελι...απο πισω υπηρχε ενα τεραστιο μαρμαρο 2*3 μετρα....σκαει το μονοβολο στο βραχο αλλα το βαρελι αθικτο..επανω το οπλο φοραγε ic gemini ported...ξαναριχνει, ξαναριχνει ...παπαλα..μου λεει αλλαξε το τσοκ...του λεω ...δωσμου να ριξω εγω οπως ειναι...τραβαω ενα μονοβαλο και ανοιγει στο βαρελι μια τρυπα νααααα....
Ο τύπος ήθελε μονόβολο διασποράς αχαχαχανα σου πω κατι ρε Βασιλη..παμε να δοκιμασουμε τη μ2 που πουλησα,με τον αγοραστη (περιφημος γουρουνας της περιοχης)...βαζει το πρωτο λαμπρο παλα και ριχνει στα 50 μετρα σε ενα βαρελι...απο πισω υπηρχε ενα τεραστιο μαρμαρο 2*3 μετρα....σκαει το μονοβολο στο βραχο αλλα το βαρελι αθικτο..επανω το οπλο φοραγε ic gemini ported...ξαναριχνει, ξαναριχνει ...παπαλα..μου λεει αλλαξε το τσοκ...του λεω ...δωσμου να ριξω εγω οπως ειναι...τραβαω ενα μονοβαλο και ανοιγει στο βαρελι μια τρυπα νααααα....