Τι να κανω 3 βολο ; Πιο χοντρα θελω ;
Τι να κανω 3 βολο ; Πιο χοντρα θελω ;
Ο Τσακ Νορις όμως;;;;Κατά τη γνώμη μου, σίγουρα η τρύπα είναι από ένα βλήμα, που δίπλωσε και χτύπησε με το πλάι ... καθαρά περίπτωση "key hole", όπως το λένε οι αμερικάνοι !!!
Το να μπήκαν και τα 2 βλήματα στην ίδια τρύπα, εγώ προσωπικά, το αποκλείω κατηγορηματικά !!!
Αν οι βολές ήταν κέντρο, ή πολύ κοντά στο κέντρο, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο, συμβαίνει πολλές φορές!!!
Αλλά με απόκλιση 35 πόντους από το σημείο που σημαδεύεις (point of aim) και να πέσουν ακριβώς στο ίδιο σημείο ... αυτό όχι μόνο ο Λούκυ Λουκ ... αλλά ούτε ο Κλιντ Ήστγουντ ... ούτε ο Μοντγκόμερυ Γουντ, δεν θα μπορούσαν να το καταφέρουν !!!
Τα δεύτερα ,τα αντιαρματικάΠοια προτείνετε μεταξύ αυτών
View attachment 56007
Federal Premium Vital Shok Buckshot Magnum 10βολα 5τμχ
και αυτών
Federal Premium Vital Shok Buckshot Flitecontrol 9βολα 5τμχ
Καλα ειναι και τα 2 ....απλα τα πρωτα ειναι πιο ιδιοτροπα σε κατανομες....τα 2α θα ηταν πιο σιγουρη επιλογη....τα εχω δοκιμασει με αρκετα οπλα και πηγανε καλα με το full ....η federal προτεινει 3* και πιο ανοιχτα....αλλα εγω με beretta A300*, benelli monte full και m2 με 2* πηγανε πολυ καλα στα 40μΠοια προτείνετε μεταξύ αυτών
View attachment 56007
Federal Premium Vital Shok Buckshot Magnum 10βολα 5τμχ
και αυτών
Federal Premium Vital Shok Buckshot Flitecontrol 9βολα 5τμχ
Τα απλά η τα μαγκμουμ flitecontrol πήγε καλύτερα;;; δε δοκίμασα ακόμα τέτοια με την Μ2 speed κ λέω να κάνω αρχήΚαλα ειναι και τα 2 ....απλα τα πρωτα ειναι πιο ιδιοτροπα σε κατανομες....τα 2α θα ηταν πιο σιγουρη επιλογη....τα εχω δοκιμασει με αρκετα οπλα και πηγανε καλα με το full ....η federal προτεινει 3* και πιο ανοιχτα....αλλα εγω με beretta A300*, benelli monte full και m2 με 2* πηγανε πολυ καλα στα 40μ
Magnum 12βολαΤα απλά η τα μαγκμουμ flitecontrol πήγε καλύτερα;;; δε δοκίμασα ακόμα τέτοια με την Μ2 speed κ λέω να κάνω αρχή
Θα τα δοκιμάσω αν κ έφθασαν 20 ευρώ η πεντάδαMagnum 12βολα
Στα πόσα μέτρα, είναι η δοκιμή;View attachment 56288Μαγκες για κοιτάξτε εδώ τη βρήκα στο ίντερνετ.. 9βολο ροκετ λέει με ταχύτητα 461 λογικά v1 και συγκέντρωση απίστευτη. Τα έχει ρήξει κανείς είναι ασφαλές φυσίγγι;
Αν θυμάμαι καλά 35 μέτρα με 3ρη τσοκΣτα πόσα μέτρα, είναι η δοκιμή;
Κι εγώ τις φοβάμαι. Αλλά η κατανομή που βλέπω είναι ανεπανάληπτη...Τις φοβάμαι τις ρουκέτες (=Rocket) ... είναι και πασπαλισμένο ...
View attachment 56293
Τα ερειχνα εγώ Γιάννη και το 10 Βόλο που έχει και το 18 Βόλο φοβερές τουφεκιες και καλές συγκεντρώσεις..Και από τι θυμάμαι με το συγκεκριμένο μετρημένο με το gps 52 μέτρα βάρεσα γουρούνι 30ρι ξεραθηκεView attachment 56288Μαγκες για κοιτάξτε εδώ τη βρήκα στο ίντερνετ.. 9βολο ροκετ λέει με ταχύτητα 461 λογικά v1 και συγκέντρωση απίστευτη. Τα έχει ρήξει κανείς είναι ασφαλές φυσίγγι;
Γιάννη, είναι τα γνωστά rocket που φτιάχνει βιοτεχνία στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας ή πρόκειται για άλλου κατασκευαστή;View attachment 56288Μαγκες για κοιτάξτε εδώ τη βρήκα στο ίντερνετ.. 9βολο ροκετ λέει με ταχύτητα 461 λογικά v1 και συγκέντρωση απίστευτη. Τα έχει ρήξει κανείς είναι ασφαλές φυσίγγι;