Εδώ εγώ προσπαθώ να συνηθίσω την νέα εικόνα στη guerini διότι σε κανένα μου όπλο όταν ταίριαζα μέτρα δεν έβλεπα ρίγα ενώ τώρα πρέπει να βλέπω λίγο για να ρίξει ευθεία και ενώ κάθετε ωραία ενστικτωδώς με ξενίζει σαν εικόνα και προσπαθώ να τη ξεπεράσω από τις λιγοστές ντουφέκιες που έχω κάνει σε 2/3 εξωφρενικά γρήγορες σκόρπισα τα πουλιά ενώ σε 2/3 πολύ νορμάλ κλασικά εύκολες αστόχησα πήγαν αλλού οι ντουφέκιες στις τσίχλες σε σημείο που σκεφτόμουν αρκετή ώρα που στο διάολο έριξα , και αφού δεν υπάρχει το πρωτίστως σταθερό ότι βλέπω μόνο ακίδα ξύνοντας το μάτι ρίγα ενώ τώρα πρέπει να βλέπω και ρίγα μετά από τόσα χρόνια με έχει βάλει σε σύγχυση εικόνας όπως το τίτλο του θέματος που είχα ανοίξει ασχέτως πως δε κολάει το μάτι εκεί,είναι κάτι το εντελώς νέο σε εμένα και μάλλον ενστικτωδώς ίσως υποθέτω τελευταία στιγμή μέσα σε όλο το πεδίο να παίζω λίγο το κεφάλι υποσυνείδητη διόρθωση και φεύγω εκτός .Διότι το ποσό ρίγα έχοντας ρίξει 15/20 φυσίγγια στα 12 μέτρα με φουλ για να δω που κεντράρει το όπλο ,ακόμη δεν έχει αποθηκευτεί στο υποσυνείδητο,αν δε το βρω όπως θέλω τη σταθερότητα θα επέμβω στη ρίγα το είχα ξανακάνει και σε δύο άλλα όπλα θα την σηκώσω πίσω όσο χρειάζεται σβήνοντας μπροστά στο μηδέν .Θέλει φυσίγγια ακόμη γιατί μπορεί και να αποθηκευτεί στο σκληρό και να μην χρειαστεί κάτι .