Τα Yokohama έχω σε Feroza. Πολύ καλά σε άσφαλτο, βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Καλή συμπεριφορά σε ταχύτητες 80-120 χλμ και χωρίς πολύ θόρυβο. Τα έχω δοκιμάσει σε χωματόδρομο, κοφτές πέτρες και λάσπη. Το μόνο πρόβλημα τους είναι η λάσπη. Θετικό είναι επίσης ότι δεν ανεβάζουν την κατανάλωση σε καύσιμο.Λόγω έλλειψης αλλων ελαστικών στις διαστάσεις 215/65/16 πρέπει να επιλέξω μεταξύ Yokohama geolandar και Toyo open country για το Terios 2. Τι προτείνεται για μεικτή χρήση σε πόλη, εθνική και χώμα-λάσπη?
Πιστεύω ότι θα περπατάει καλύτερα με τα 235 σε σχέση με τα 265 που είχες,επίσης το 85 στο ύψος θα είναι πιο άνετα στις off road διαδρομές,τώρα για το πως θα φαίνεται στο μάτι αυτό είναι θέμα γούστου καθαρά.Καλησπέρα
Μια ερώτηση για τους γνωστές το μασδα που έχω φορούσε μαμα 245/70/16 μόλις τ πήρα τα βγαλα αμέσως και πήγα σε 265/70/16 σε αυτή τις διάσταση έχω αλλάξει 3 τετράδες ενδιάμεσα είχα βάλει και μια 4αδα 265/75/16 που είχα βρει μεταχειρισμενα σα καινούργια το αμάξι είχε πάρει ύψος είχε κόψει λίγο τώρα έχω βρει μια 4αδα σε 235/85/16 στους μετατροπείς ελαστικών βλέπω ότι είναι περίπου σε ύψος τα ιδια με τα 265 75 αλλά δε ξέρω μήπως είναι πολύ στενά κι εναι άσχημο στο μάτι αλλιώς τ ύψος μαρεσει στ αμαξι να πω ότι το χω σαν 2ο και πιο πολύ για τ κυνήγι δε τ κάνω καθημερινά κάθε γνώμη δεκτη
Και γιατί δεν βάζεις 245/70/16;;; Ποιο Mazda έχεις;Φοβάμαι μην είναι στενο και φαινετε αδειο από μπροστα
Bt 50 του 2007Και γιατί δεν βάζεις 245/70/16;;; Ποιο Mazda έχεις;
Ε τότε τα 235/85/16 είναι μονόδρομοςBt 50 του 2007
Δε θέλω τα 245 θέλω πιο μεγάλα κυρίως σε υψος
ρε τρελεεεε χιοτακιιι εγω και με της ζαντεςςςς και με τις μπαντες θα ανεβαινα στο βουνοοοοΦοβάμαι μην είναι στενο και φαινετε αδειο από μπροστα
Βλεπε το απ το πλαι ρε εσυΦοβάμαι μην είναι στενο και φαινετε αδειο από μπροστα
Τα 235/85 θα έβαζα αφου είναι για δεύτερα.Καλησπέρα
Μια ερώτηση για τους γνωστές το μασδα που έχω φορούσε μαμα 245/70/16 μόλις τ πήρα τα βγαλα αμέσως και πήγα σε 265/70/16 σε αυτή τις διάσταση έχω αλλάξει 3 τετράδες ενδιάμεσα είχα βάλει και μια 4αδα 265/75/16 που είχα βρει μεταχειρισμενα σα καινούργια το αμάξι είχε πάρει ύψος είχε κόψει λίγο τώρα έχω βρει μια 4αδα σε 235/85/16 στους μετατροπείς ελαστικών βλέπω ότι είναι περίπου σε ύψος τα ιδια με τα 265 75 αλλά δε ξέρω μήπως είναι πολύ στενά κι εναι άσχημο στο μάτι αλλιώς τ ύψος μαρεσει στ αμαξι να πω ότι το χω σαν 2ο και πιο πολύ για τ κυνήγι δε τ κάνω καθημερινά κάθε γνώμη δεκτη
Πιστεύω πως το ιδανικό με αυτή σου την επιλογή θα ήταν είτε να βρεις ζάντες με αρνητικότερο οφσετ είτε να βάλεις αποστάτες ώστε να μην χάσεις σε σταθερότητα αλλά και οπτικά να φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα.Καλησπέρα
Κιτ ψηλώματος με τακο εμπρός για +6.5 και σκουλαρίκια +5 πίσω. Λάστιχα Kumho kl71 235/85/16 για την κυνηγετική περίοδο και 31/10.5/15 Bridgestone dueler τον υπόλοιπο χρόνο. Ίσως να μπει κι ένας εργάτης ...Τούμπανο το hilux!
Tι φοράς πανω;