Τα είχα σε τετρακίνητο SUV πριν. Δεν ξέρω με την κατανάλωση τι κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς έκαιγε πολύ το αμάξι και του φορούσα πάντα all terrain.Michelin lattitude cross
Τα είχα σε τετρακίνητο SUV πριν. Δεν ξέρω με την κατανάλωση τι κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς έκαιγε πολύ το αμάξι και του φορούσα πάντα all terrain.Michelin lattitude cross
Τi φοράει τώρα και σε ποια διάσταση; Ισως τα hankook ra 33 που λέει ποιο πάνω ο OFFROAD σου κάνουνΤα είχα σε τετρακίνητο SUV πριν. Δεν ξέρω με την κατανάλωση τι κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς έκαιγε πολύ το αμάξι και του φορούσα πάντα all terrain.
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ και με απέτρεψαν όλοι οι λαστιχαδες. Θα χαλάσεις τη συμπεριφορά μου είπαν. Όλοι.Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μιας και είδα το τοπικ; Για SUVακι δικινητο που φοράει καθαρά ασφάλτινα προς το παρόν, τι θα μπορούσα να φορέσω που να το λέει λίγο παραπάνω η περδικουλα του αλλά να μην ανεβάσει πολύ την κατανάλωση;
Λίγο παραπάνω από τα ασφάλτινα σίγουρα θα έχουν,αλλά είναι ανεκτό,τα φοράει θείος μου στο grand vitara, δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση από το μαμά,ο κουμπάρος μου τα έβαλε στο terios και σε σχέση με τα bridgestone a/t που φορούσε είδε αρκετή διαφορά υπέρ του michelin,τα συγκεκριμένα είναι 65/35 σύμφωνα με την εταιρείαΤα είχα σε τετρακίνητο SUV πριν. Δεν ξέρω με την κατανάλωση τι κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς έκαιγε πολύ το αμάξι και του φορούσα πάντα all terrain.
Το ξέρω. Βέβαια στη λάσπη δεν λένε και τίποτα. Για πέτρα είναι μαλακό ελαστικό γενικά το Michelin, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.Λίγο παραπάνω από τα ασφάλτινα σίγουρα θα έχουν,αλλά είναι ανεκτό,τα φοράει θείος μου στο grand vitara, δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση από το μαμά,ο κουμπάρος μου τα έβαλε στο terios και σε σχέση με τα bridgestone a/t που φορούσε είδε αρκετή διαφορά υπέρ του michelin,τα συγκεκριμένα είναι 65/35 σύμφωνα με την εταιρεία
Όταν φοράς ένα λάστιχο a/t είναι εις γνώσιν σου ότι δεν θα έχει την ίδια συμπεριφορά στην άσφαλτο,ειδικά στην βρεγμένη,αν το χρειάζεσαι λόγω εδαφών που πας,μόνο τότε το βάζειςΑυτό σκεφτόμουν και εγώ και με απέτρεψαν όλοι οι λαστιχαδες. Θα χαλάσεις τη συμπεριφορά μου είπαν. Όλοι.
Ακόμα το σκέφτομαι.
Ίσως ένα χειμερινό για κάποιους μήνες.
Αν θες κάτι πιο εκτός δρόμου κοίτα και τα cooper discoverer att, αυτά φοράω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος,είναι λίγο πιο ήπια από τα discoverer at, 60/40 τα δίνει η εταιρειαΤο ξέρω. Βέβαια στη λάσπη δεν λένε και τίποτα. Για πέτρα είναι μαλακό ελαστικό γενικά το Michelin, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Τα hankook ra 33 που προτείνει ο φίλος OFFROAD,ο οποίος είναι επαγγελματίας,κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς, επισης εχω ακούσει καλά σχόλια.Αν θες κάτι πιο εκτός δρόμου κοίτα και τα cooper discoverer att, αυτά φοράω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος,είναι λίγο πιο ήπια από τα discoverer at, 60/40 τα δίνει η εταιρεια
Τα είδα, αλλά ο ίδιος ο κατασκευαστής τα δίνει για 100% άσφαλτο, παρότι έχουν σήμανση M&S.Τα hankook ra 33 που προτείνει ο φίλος OFFROAD,ο οποίος είναι επαγγελματίας,κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς, επισης εχω ακούσει καλά σχόλια.
πες μας και για τι χρήση το θές με ποσοστά αν γίνεται για να καταλαβουμεΤα είδα, αλλά ο ίδιος ο κατασκευαστής τα δίνει για 100% άσφαλτο, παρότι έχουν σήμανση M&S.
Άσφαλτο 95% πατημένο χώμα 5%. Θέλω κάτι να συμπεριφέρεται άψογα στην άσφαλτο, να είναι οικονομικό σε κατανάλωση και να φθείρεται πιο αργά το πέλμα του από το χώμα. Τώρα, αν περνάει και καμία νορμάλ λασπουλα, ακόμα καλύτερα.πες μας και για τι χρήση το θές με ποσοστά αν γίνεται για να καταλαβουμε
Εκει που μένεις, εχετε χιόνια το χειμώνα?Άσφαλτο 95% πατημένο χώμα 5%. Θέλω κάτι να συμπεριφέρεται άψογα στην άσφαλτο, να είναι οικονομικό σε κατανάλωση και να φθείρεται πιο αργά το πέλμα του από το χώμα. Τώρα, αν περνάει και καμία νορμάλ λασπουλα, ακόμα καλύτερα.
Για κάνα δυο μέρες και ανΕκει που μένεις, εχετε χιόνια το χειμώνα?
οποτε καλοκαιρινό θες και οχι 4 εποχών, ετσι;Για κάνα δυο μέρες και αν
Μήπως ξέρω τι θέλω; Γι'αυτό ρωτάω εδώ!οποτε καλοκαιρινό θες και οχι 4 εποχών, ετσι;
Εντελως φιλικα απο ατομο που εφαγε δυο σκασιες απο και καλα "εχουν ακομα ψωμι τα λαστιχα" και ζω απο θαυμα αφου και τα δυο εγιναν εθνικη το ενα με 120χλμ το αλλο με 140 χλμ περιπου και οριακα το εφερα το ενα αυτοκινητο στην ακρη . Θα τα αλλαζα χτες και μην ακους τις μ@@@ες που λενε οι λαστιχαδες. οτι λεει ο κατασκευαστης αντε με μια μικρη ανοχη 10% και αυτο στο λεω αυθαιρετα. Εσυ παιζεις τη ζωη σου οχι αυτος.Σταύρε έχουν λίγο ψωμί ακόμη αλλά το σωστό είναι να αλλαχτούν κάποια στιγμή. Πρόσφατα πήγα στον λαστιχά που τα είχα βάλει γιατί είχα πατήσει μια βίδα. του είπα για τα χρόνια και τα χιλιόμετρα που έκαναν και μου είπε χαριτολογώντας "τι λες ρε φίλε τότε να το κλείσω το μαγαζί. και ακόμη έχουν ψωμί...". Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο μπαίνει σε κγαράζ χειμώνα - καλοκαίρι. Το καλοκαίρι όταν είμαι στο σπίτι στη θάλασσα το έχω πάντα στην σκιά...
Mε αυτη τη σειρα θα τα έβαζα. Ειναι ὀλα καλοκαιρινα και M+SΜήπως ξέρω τι θέλω; Γι'αυτό ρωτάω εδώ!