Οσο καλη τετρακινηση και να χεις, το χιονι ειναι χιονι και στο χιονι ολοι οι τροχοι εχουν σχεδον μηδενικη τριβη.Και το καλό τετρακίνητο.
Σιγουρα η καλυτερη τετρακινηση θα σε παει παραπερα, αλλα καπου θα σταματησει και αυτη..
Οσο καλη τετρακινηση και να χεις, το χιονι ειναι χιονι και στο χιονι ολοι οι τροχοι εχουν σχεδον μηδενικη τριβη.Και το καλό τετρακίνητο.
Δεν τα γνωρίζω ούτε έχω κάποιον φίλο να τα φοράει για να ξέρω να σου πω, κι επειδή τα λάστιχα είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν θα πω κάτι, έτσι μόνο για να πω, η τιμή τους πάντως είναι super.τιποτε ρε παιδεςςς;;; κανης δεν γνωριζη κατι
Δεν είναι και η καλύτερη εποχή να αλλάξεις ελαστικά, με το καλοκαίρι μπροστά.τιποτε ρε παιδεςςς;;; κανης δεν γνωριζη κατι
Για ασφάλτινα μισελεν.δεν υπάρχει καλύτερο σ αυτή τη κατηγορία.αν θες και για λίγο εκτός χωρίς όμως μεγάλη καταπόνηση michelin lattitude cross τα οποια είναι 70/30.αν θες πάλι πολύ καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο και μεγαλύτερη αντοχή εκτός με καλή συμπεριφορά σε χιόνι κ.λ.π a/t continental τα οποία είναι 60/40.σε 50/50 για χωρίς θόρυβο στην άσφαλτο και αντοχή παντού με καλή συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες hankook rf 11Θέλω να αλλάξω τα λάστιχα στο QASHQAI 1.5 Diesel του 2020.
Το χρησιμοποιώ σε άσφαλτο και είχε από την αγορά του BRIGESTONE 215/60/R17 96Η.
Με αυτά δεν είχα διαπιστώσει πρόβλημα (χωρίς να τα έχω ζορίσει σε χώμα ή χιόνια) αλλά στα 3 χρόνια και 30.000 χλμ σε άσφαλτο χωρίς εναλλαγή (μπρος – πίσω στο ενδιάμεσο), τα μπροστινά ήταν πολύ καταπονημένα και φθαρμένα και τα έβαλα στον πίσω άξονα μέχρι να τα αλλάξω τώρα το φθινόπωρο.
Όποιος έχει γνώση ας συμβουλέψει.
Σπύρο βάλε αυτό που λέει ο Ευριπίδης . Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμη κι αν το αμάξι το χρησιμοποιείς μόνο σε ασφαλτόδρομους. Ούτε πρόβλημα κατανάλωσης ούτε πρόβλημα θορύβου . Τα έχω βάλει και εγώ τα λάστιχα αυτά και έχω γνώση και εμπειρία.Τα κράτησα 55.000χλμ.Θέλω να αλλάξω τα λάστιχα στο QASHQAI 1.5 Diesel του 2020.
Το χρησιμοποιώ σε άσφαλτο και είχε από την αγορά του BRIGESTONE 215/60/R17 96Η.
Με αυτά δεν είχα διαπιστώσει πρόβλημα (χωρίς να τα έχω ζορίσει σε χώμα ή χιόνια) αλλά στα 3 χρόνια και 30.000 χλμ σε άσφαλτο χωρίς εναλλαγή (μπρος – πίσω στο ενδιάμεσο), τα μπροστινά ήταν πολύ καταπονημένα και φθαρμένα και τα έβαλα στον πίσω άξονα μέχρι να τα αλλάξω τώρα το φθινόπωρο.
Από το λιγο που εψαξα δεν τα βγάζει σε 215/60/R17.Για ασφάλτινα μισελεν εννοώ τα energy
Δεν χάνεις με μισελενΑπό το λιγο που εψαξα δεν τα βγάζει σε 215/60/R17.
https://www.thetyrelab.com/michelin-energy-saver/215-60-R17/
Διάβασα καλές αξιολογήσεις για τα MICHELIN PRIMACY 4
Στο δικό μου Νισσαν ναβαρα έχω Michelin latitude cross ότι καλητερο έχω βάλει ποτέ αυτή είναι η δεύτερη τετράδα που έχω και παο για Τρίτη… δεν το αλλάζω με τίποτα ακόμα και σε Χιόνι δεν με πρόδιδε ποτέ σε βρεγμένη άσφαλτο πηστευω δεν υπάρχει καλητεροΘέλω να αλλάξω τα λάστιχα στο QASHQAI 1.5 Diesel του 2020.
Το χρησιμοποιώ σε άσφαλτο και είχε από την αγορά του BRIGESTONE DUELER H/P 215/60/R17 96Η.
Το latitude το φοραμε και εμεις σε αγροτικο κλειστο επιβεβαιωνω πως ειναι εξαιρετικο για μια επιλογη 50-50.Για ολες τις συνθηκες και με αντοχες μεγαλου φορτιου.Στο δικό μου Νισσαν ναβαρα έχω Michelin latitude cross ότι καλητερο έχω βάλει ποτέ αυτή είναι η δεύτερη τετράδα που έχω και παο για Τρίτη… δεν το αλλάζω με τίποτα ακόμα και σε Χιόνι δεν με πρόδιδε ποτέ σε βρεγμένη άσφαλτο πηστευω δεν υπάρχει καλητερο
Το lattitude δεν είναι 50/50.εινσι 70/30 είναι μαλακό όπως όλα τα μισελεν και δε κάνει για σκληρά εδαφη.καποια στιγμή δοκίμασε τα hankook και θα με θυμηθείς.εχω πάει παντού.βροχη χιόνι μαδαρα με σκληρή και κοφτερή πέτρα και τίποτα και το πιο βασικό χωρίς θόρυβο στο δρόμο για 50/50.τωρα μετά από 4 χρόνια μάλλον τα ίδια θα ξαναβαλωΠάντως να επισημάνω οτι από τα λάστιχα που έχω βάλει αυτό που μοιάζει πάρα πολύ με το michelin latitude είναι το maxxis 771 για αυτό το λόγο το βάζω και τρίτη φορά.
Κρατήματα σε βρεγμένο δρόμο με μεγάλες ταχύτητες σε παγο, χιόνι τα έχω δοκιμάσει σε χώμα και πέτρα πάρα πολύ καλά . Είναι το μόνο λάστιχο μέχρι σήμερα που δεν έχω σκίσει .
Εντάξει αυτο μπορει και να έτυχε .
latitude cross έσκισα yokohama έσκισα , bridgestone έσκισα , goodyear έσκισα.
Τους εσκισα τα ράμματα
Ε ναι δεν ειναι 50/50 οπως και ολα τα αλλα που ανέφερα ,παρα το Α/Τ που δηλώνουν.Το lattitude δεν είναι 50/50.εινσι 70/30 είναι μαλακό όπως όλα τα μισελεν και δε κάνει για σκληρά εδαφη.καποια στιγμή δοκίμασε τα hankook και θα με θυμηθείς.εχω πάει παντού.βροχη χιόνι μαδαρα με σκληρή και κοφτερή πέτρα και τίποτα και το πιο βασικό χωρίς θόρυβο στο δρόμο για 50/50.τωρα μετά από 4 χρόνια μάλλον τα ίδια θα ξαναβαλω
Στη κατηγορία που ψάχνεις 60/40 το continental κορυφαίο.πολυ καλες κριτικές και αυτό αθορυβοΕ ναι δεν ειναι 50/50 οπως και ολα τα αλλα που ανέφερα ,παρα το Α/Τ που δηλώνουν.
Πάντως τα συγκεκριμένα michelin δεν είναι τόσο μαλακά όσο νομίζει κάποιος που έχει εμπειρία από άλλα λάστιχα της michelin.
Δεν μπορώ να πάω σε καθαρό 50-50 γιατί κάνω μεγάλα ταξίδια με ότι αυτό συνεπάγεται
Δεν είναι καθολου μαλακα τράκαρα με 50 χιλιόμετρα έπεσα σε ένα τύχω όχι με πρωσοπο όμως πήρε το αυτοκηνιτο άκρο ημημπαρο και αλλά 2,000€ ζημια η ζάντα Έγινε οκταρη το λάστιχο βγήκε ασκήστοΕ ναι δεν ειναι 50/50 οπως και ολα τα αλλα που ανέφερα ,παρα το Α/Τ που δηλώνουν.
Πάντως τα συγκεκριμένα michelin δεν είναι τόσο μαλακά όσο νομίζει κάποιος που έχει εμπειρία από άλλα λάστιχα της michelin.
Δεν μπορώ να πάω σε καθαρό 50-50 γιατί κάνω μεγάλα ταξίδια με ότι αυτό συνεπάγεται