Εξορμήσεις με ψαροτούφεκο

Και εδώ χαμένα τα ψάρια σε γενικές γραμμές .

Αυτο βάρεσα + μια καλή μπάφα 2 κιλά και έναν σηκιο μέγεθος όσο το μυλοκοπι

Ρε τα μυλοκοπια 3 μέρες δεν τα έφερα κοντά τι καρτέρι τι πλασάρισμα φεύγανε σφαίρα

Χθες κόλλησα πάνω στα βράχια εκανα λίγο θόρυβο μέσα στην σκιά και ήρθαν σφαίρα να ακουμπήσουν την βέργα απίστευτα πράγματα
Αν πιανει μυλοκοπια πηγαινε απογευμα νωρις κατα τις 15:00-16:00 να εχει γυρει ο ηλιος προς την δυση αλλα να ειναι ακομη ψηλα
Κανε συρτο απο τα βραχια στο σπασιμο του κυματος και πηγαινε μεσα στην σκια εκει που συναντουν τα βραχια τον βυθο
Θα βοσκουν εκει ακριβως και θα σε αφησουν να πλησιασεις κοντα
Προτιμουσαν σχετικα τα ξεβαθα σημεια

Ετσι τα βαρουσα καποτε αλλα πανε χρονια φιλε, δεν αναφερομαινστο σημερα!

Ισως να εχουν αλλαξει και αυτα οχι μονο εμεις

Δοκιμασε το ομως Νικο δεν χανεις κατι

Αν πιανει μυλοκοπια πηγαινε απογευμα νωρις κατα τις 15:00-16:00 να εχει γυρει ο ηλιος προς την δυση αλλα να ειναι ακομη ψηλα
Κανε συρτο απο τα βραχια στο σπασιμο του κυματος και πηγαινε μεσα στην σκια εκει που συναντουν τα βραχια τον βυθο
Θα βοσκουν εκει ακριβως και θα σε αφησουν να πλησιασεις κοντα
Προτιμουσαν σχετικα τα ξεβαθα σημεια

Ετσι τα βαρουσα καποτε αλλα πανε χρονια φιλε, δεν αναφερομαινστο σημερα!

Ισως να εχουν αλλαξει και αυτα οχι μονο εμεις

Δοκιμασε το ομως Νικο δεν χανεις κατι
Τώρα φίλε μου παω ότι ώρα βρω να ξεφύγουμε λίγο αλλά ναι τέτοιες ώρες παίζουν και τα πολύ μεγάλα μόνο χάραμα

Ωραίος, δεν εχω δει ποτε μου μυλοκοπι στη θάλασσα...
Στα μερη μου απιστευτη ανυπαρξια ψαριών αυτη τη βδομάδα, την βουτιά την εσωσαν αυτες οι κυρίες, πού βρεθηκαν τοσο εκτός εποχής δεν μπορω να καταλάβω...
View attachment 96334
Γιατι εκτος εποχης? Λιγο νωρις ναι, αλλα εχουν ξεκινησει.
Ειχα βρει μια μεσα Φλεβαρη που ειχα παει για λαυρακια...
Φωτο απο εσενα χωρις ροφο δεν εχω ξαναδει! 😄

Γιατι εκτος εποχης? Λιγο νωρις ναι, αλλα εχουν ξεκινησει.
Ειχα βρει μια μεσα Φλεβαρη που ειχα παει για λαυρακια...
Φωτο απο εσενα χωρις ροφο δεν εχω ξαναδει! 😄
Κι εμείς έχουμε ξαναβρεί και νωρίτερα ακομα αλλα μεχρι μια ας πούμε. 15.5 το νερό, αν δεν περασει τους 18 δεν θα ανεβουν μαζικά.

IMG-7952d5b6808d9459ad6b7205fc0c7afc-V.jpg
Τώρα τελευταία γίνονται πολλά παράξενα στην θάλασσα...το ότι δεν είχε μαύρα που λέει ο Κυριάκος...οφείλετε στον νοτιά..ψαροδιωχτης..
Το σουπιοκαλαμαρο στην φώτο τις σας λέει...

Back