Και έτσι πρέπει νά είναι.με εμπορευματα και για αλλες δραστηριοτητες.
Αλλιώς δεν είναι βιώσιμα.
Και έτσι πρέπει νά είναι.με εμπορευματα και για αλλες δραστηριοτητες.
πριν 3 μερες ειπαμε 3της παρεας να παραγειλουμε 50 κουτια φισιγγια στο ρουμελιωτη στη πατρα ητιμη που μας ειπε 9.2ο το κουτι του ειπαμε να το κανουμε στρογγηλα στα 9 και ηταν ανενδοτος τα παραγειλαμε αλου αλλη μαρκα απο 9ευρω μας τα αφησε 8.50 δυστηχως λιγοι ειναι απαγγελματιες και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλαΈνας λόγος παραπάνω φίλε μου. "Τι μου προσφέρεις να σε προτιμήσω" θα γίνεται από εδώ και π
To κέρδος του δεν είναι σε καμία περίπτωση 0.20...πριν 3 μερες ειπαμε 3της παρεας να παραγειλουμε 50 κουτια φισιγγια στο ρουμελιωτη στη πατρα ητιμη που μας ειπε 9.2ο το κουτι του ειπαμε να το κανουμε στρογγηλα στα 9 και ηταν ανενδοτος τα παραγειλαμε αλου αλλη μαρκα απο 9ευρω μας τα αφησε 8.50 δυστηχως λιγοι ειναι απαγγελματιες και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλα
οπως τα υπολογισα το κοστολογιο ειναι δεν ειναι 5ευρω το κουτι ολοι βαζουμε νερο στο κρασι μας ας προσεχεTo κέρδος του δεν είναι σε καμία περίπτωση 0.20...
50χ0,20 =10€ που ζητήσατε...και δεν την έκανε..
450€ το κόστος στα 50 κουτιά με την έκπτωση που ζητήσατε... και αυτός ήθελε 460€... Πήγατε αλλού και καλά κάνατε! Από όλο αυτό ποιος έχασε;
¨επαγγελματίας"....
Oπως το είπες! Ας πρόσεχε... Όταν για 10€ χάνεις παραγγελιά 450€ δεν είσαι επαγγελματίας.. Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να ασχοληθώ ξανά μαζί του.οπ
οπως τα υπολογισα το κοστολογιο ειναι δεν ειναι 5ευρω το κουτι ολοι βαζουμε νερο στο κρασι μας ας προσεχε
Εντάξει μπορούμε να το αντιστρέψουμε όμως και να πούμε ότι για 10 ευρώ δεν χρειαζόταν το παζαρι.Oπως το είπες! Ας πρόσεχε... Όταν για 10€ χάνεις παραγγελιά 450€ δεν είσαι επαγγελματίας.. Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να ασχοληθώ ξανά μαζί του.
Πολλές φορές δεν είναι για τα χρήματα αλλά για το γαμωτο...Εντάξει μπορούμε να το αντιστρέψουμε όμως και να πούμε ότι για 10 ευρώ δεν χρειαζόταν το παζαρι.
Ουτε καν 3 τυλιχτα δεν είναι.
Μην παρεξηγηθω, δεν υποστηρίζω τον εν λόγω επαγγελματία,
δεν έχω πάρει φυσίγγια πότε αλλά ξέρω ότι στο παρελθόν ήταν από τους φθηνούς και βγάζει καλά φυσίγγια από αυτά που διαβάζω....Και για ένα 10ρικο είναι κρίμα να "κλείσει" κάποιος την πόρτα.
Ούτε εγώ τον γνωρίζω ούτε έχω πάρει ποτέ. Πολλοί στην αρχή μέχρι να πιάσουν είναι καλοί και μετά την βλέπουν αλλιώς...Πριν ένα δύο χρόνια γραφονταν διθυμβοι για τον εν λόγω επαγγελματία,για τις τιμές και τα φυσίγγια του.
Τώρα ,στην πυρά.
Για να μην παρεξηγηθω,ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΤΟΙΜΑ ΦΥΣΊΓΓΙΑ!
Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά πρέπει να τα βρίσκουμε κάπου στην μέση πιστεύω.win win που λεμε (είναι και επίκαιρο)Πολλές φορές δεν είναι για τα χρήματα αλλά για το γαμωτο...
Συμφωνώ αλλά πως να τα βρεις στην μέση όταν ο άλλος είναι ανένδοτος όπως είπε και ο @Sarantis ?Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά πρέπει να τα βρίσκουμε κάπου στην μέση πιστεύω.win win που λεμε (είναι και επίκαιρο)
Το θέμα είναι αν η τιμή των 9.20 ήταν για την παραγγελία των 50 κουτιών....Συμφωνώ αλλά πως να τα βρεις στην μέση όταν ο άλλος είναι ανένδοτος όπως είπε και ο @Sarantis ?
καλά εκανε,πριν 3 μερες ειπαμε 3της παρεας να παραγειλουμε 50 κουτια φισιγγια στο ρουμελιωτη στη πατρα ητιμη που μας ειπε 9.2ο το κουτι του ειπαμε να το κανουμε στρογγηλα στα 9 και ηταν ανενδοτος τα παραγειλαμε αλου αλλη μαρκα απο 9ευρω μας τα αφησε 8.50 δυστηχως λιγοι ειναι απαγγελματιες και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλα
εγω δεν προκειτε να ξαναγωρασω απο καποιο φιλο μου τον σηστησαν εγω γεμιζω αλλα λογο χρονου δεν μπορω αυτη τη περιοδο το σκοντο εγινε για να μην βγει 9.5ευρω το κουτι με μεταφορικα και αλλα και η παρεα του αλλου του φιλου ακυρωσε μια παραγγελια που ηταν ετοιμοι να παραγγειλουνΕντάξει μπορούμε να το αντιστρέψουμε όμως και να πούμε ότι για 10 ευρώ δεν χρειαζόταν το παζαρι.
Ουτε καν 3 τυλιχτα δεν είναι.
Μην παρεξηγηθω, δεν υποστηρίζω τον εν λόγω επαγγελματία,
δεν έχω πάρει φυσίγγια πότε αλλά ξέρω ότι στο παρελθόν ήταν από τους φθηνούς και βγάζει καλά φυσίγγια από αυτά που διαβάζω....Και για ένα 10ρικο είναι κρίμα να "κλείσει" κάποιος την πόρτα.
Παναγιωτη ο νομος της αγορας λεει οτι αγοραζοντας ποσοτητα κατεβαζεις τη τιμη επαγγελματιας ειμαι και ξερω τι παιζειΑληθινη ιστορια :
Εγω ειμαι επαγγελματιας.
Κανω μια εργασια σε μια κυρια και ακολουθει το εξης :
- Tι σου χρωσταω ?
- 30 ευρω
Μου δινει 2 20αρικα.
- Μηπως εχετε δεκα ευρω γιατι δεν εχω να σας δωσω ρεστα ?
- Ενταξει μωρε κρατησε εικοσι τι ειναι δεκα ευρω για εσενα ?
- Ενταξει, να κρατησω και τα σαραντα τι ειναι δεκα ευρω για εσας ?
Ειναι λεπτες οι γραμμες και οι καθαροι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.
Προσωπικα δεν κανω πουθενα παζαρια.
Ρωταω πόσο, αν μου κανει η τιμη αγοραζω, αν οχι λεω ευχαριστω και παω παρακατω.
Ουτε γκρινια ουτε τιποτα.
Το ιδιο θελω να κανουν και οι πελατες μου. Να με ρωτουν ποσο και αν τους κανει, καλως , αν οχι να πηγαινουν παρακατω.