Συνάδελφε τι εννοείς σαφώς καλύτερο; Σε ομοιόμορφη κατανομή σε σχέση με αυτό που έχεις ή σε βελινεκές; Μην πεις και τα δυο, δεν γίνεται...Σκέφτομαι να κάνω ένα Brain Τσοκ δωράκι στην Benelli Raffaello Crio το οποίο ναι είναι σαφώς καλύτερο από το 3* μαμά που έχω επάνω σε όλα μου τα κυνήγια καρτεριού.
Είμαι ανάμεσα στα 2 παρακάτω : ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για αναβάθμιση στο υπάρχον τσοκ?
MR: Medium Range (4/10 mm / 0,016”) αντιστοιχεί και στα δύο συμβατικά τσοκ ελαφρύ ντεμί και ντεμί
TM: Tight Medium (6/10 mm / 0.024”) αντιστοιχεί και στα δύο συμβατικά τσοκ ντεμί και βελτιωμένο ντεμί
ή να πάω στο ποιο κάτω ?
LR: Long Range (8/10 mm / 0.032”) αντιστοιχεί και στα δύο συμβατικά τσοκ βελτιωμένο ντεμί και φουλ
Ευχαριστώ,
Με βάση αυτό που έχεις αν θες καλύτερη, πιο ομοιόμορφη και "γεμάτη" κατανομή, το ΜR. Το έχω και είμαι πλήρως ικανοποιημένος όποτε το έχω χρησιμοποιήσει έχοντας στο νου ότι έχω ένα καλό τσοκ 3* που γεμίζει την κατανομή.
Αν θες κάτι για πιο μακριά, πας στα άλλα, αλλά είναι πιο αυστηρά σκοπευτικά. Δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους, κάθε ένα για άλλη δουλειά...