Έτσι έβγαινε τότε Τόλη είναι XXF, έχει κάποια ακόμα ο Κούρκουλος.Σου ετυχε η βγαινει ετσι σταθερα
Τα jebs chokes βγάζουν και 16,5 τελείωμα.
Το 14/10 από μόνο του σε μια διαφήμιση δε λέει κάτι. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς
Έτσι έβγαινε τότε Τόλη είναι XXF, έχει κάποια ακόμα ο Κούρκουλος.Σου ετυχε η βγαινει ετσι σταθερα
το καρσον ειναι πολυ καλο το εχει φιλαρακι στα γουρουνια στην αρτα και ειναι πολυ ευχαριστημενος .[ριχνει τα δεκαβολα της nsi με μπαφερ]Γειά χαρά σε όλους σας.. Ενα τζεμινι 2ρη με ένα carlsons 2,5 ρη για δραμια θα έχουν σημαντική διαφορά στη ντουφεκια;; ας μιλήσουν οι γνωστές διότι σκοπεύω να αγοράσω ένα 2,5 άστρα carlsons buckshot
Ναι κ εμένα μου το πρότεινε χθες ένα φιλαράκι και μ είπε είναι πολύ καλό κι απ τα λίγα που είναι εμφανης η διαφορά σε σχέση με τα μαμισια. Πιστεύω το 80ευρω δε θα πάει χαμένο.το καρσον ειναι πολυ καλο το εχει φιλαρακι στα γουρουνια στην αρτα και ειναι πολυ ευχαριστημενος .[ριχνει τα δεκαβολα της nsi με μπαφερ]
Τι ψεματα λεει ???Έτσι έβγαινε τότε Τόλη είναι XXF, έχει κάποια ακόμα ο Κούρκουλος.
Τα jebs chokes βγάζουν και 16,5 τελείωμα.
Το 14/10 από μόνο του σε μια διαφήμιση δε λέει κάτι. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς
Στον πίνακα τι βγάζει;Σωτηροπουλος 14/10 δεν υπαρχει πιο σφιχτο επωνημο
Δε ξερω φιλε μου στονπεριοδικο το ειδα απλα και το ανεφεραΣτον πίνακα τι βγάζει;
Brain MR ...Καλημέρα
Για es100 σε LM
Τι λέτε να πάρω για έναν φίλο μεταξύ τα ορίτζιναλ extended της Μπερέτα και calrsons
Ζητούμενο αποτέλεσμα ομοιόμορφη κατανομή και όχι τρελά κέντρα
Beretta victory.Καλημέρα
Για es100 σε LM
Τι λέτε να πάρω για έναν φίλο μεταξύ τα ορίτζιναλ extended της Μπερέτα και calrsons
Η Brain η Carlsons φίλε, αυτά δίνουν κατανομές σωστέςΚαλημέρα
Για es100 σε LM
Και στις ραφαελλο ισχυει αυτο;Η Brain η Carlsons φίλε, αυτά δίνουν κατανομές σωστές
Εγω για περπατητο και κυνηγι περδικας το bryley το mod εχω χρονια και ειμαι ευχαριστημενοςΚαι στις ραφαελλο ισχυει αυτο;
Σε όλα τα οπλαΚαι στις ραφαελλο ισχυει αυτο;
Καταλαβαίνω, απλα ρωτώ γιατι μεχρι τωρα για τα μπενελι οι περισσότεροι προτείνουν gemini.Σε όλα τα οπλα
Ακου τότε τους περισσοτερους φίλεΚαταλαβαίνω, απλα ρωτώ γιατι μεχρι τωρα για τα μπενελι οι περισσότεροι προτείνουν gemini.
Δεν σε αμφισβητώ Δημητρη, σεβομαι τη γνωμη σουΑκου τότε τους περισσοτερους φίλε
Αφαιρείς από τη διάμετρο του αυλού (σε χιλιοστά) τη διάμετρο του στομίου του τσοκ (επίσης σε χιλιοστά) και το αποτέλεσμα είναι η σύσφιγξη του τσοκ. Ενδεικτικά, 5*: 0,00χιλ, 4* : 0,25χιλ, 3* : 0,50χιλ, 2* : 0,75χιλ, 1* : 1,00χιλΚαλησπέρα σε όλους....γνωρίζει κάποιος φίλος πως βγαίνουν τα άστρα στα aftermarket τσοκ βάσει της διάμετρος του τσοκ και του αυλού?