Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Χωρις να εχω εμπειρια απο τα kicks απο τη λιγοστη εμπειρια μου θα σου πω πως τα φρενατα δουλευουν και με πορτινγ,η καννη μου ειναι σουρωτηρη απο τις τρυπες.....θελουν κεντρικες ντουφεκιες ξεχασε οτι ηξερες με τα κανονικα,αν ομως εισαι ακριβως πανω,τα πουλια καιγονται.τα amaconta ειναι ποιο soft και πολυ ευκολα στη χρηση...αν εχεις πλαστικο εμφρακτηρα κατω απο τη μαλλινη μπορει και να δουλευουν αλλα πιστευω οχι απολυτα.τα kickis και γενικος οποιο τσοκ εχει τρυπες σε αυτο το στυλ θα χαλανε τα σκαγια σιγουρα.

Βενετατε καλα την ψηλιαστηκα οτι θα χαλανε τα σκαγια χωρης προστασια απο κυαθειο....

Λοιπόν Τσόκ φρένου για Ρεμί στο 0.700 συνιστώ anaconda long range δοκιμασμένο σε 1100, 870 και τώρα V3

Δουλευω πολλη μαληνη ( κερωμενη η ακερωτη ) με obtu αποκατω και ηδη εχω πολλη καλα κεντρα με το μαμισιο.....
Μαλλον θα παω στο anaconta long range με 0.700......
Ασ ελπησουμε πως θα ανταποκρηθη σε αυτο που θελω....

Θέλω να πάρω δύο τσοκ για την M2. ένα για περπατητό και ένα για καρτέρι.
Με όλα αυτά που διαβάζω έχω μπερδευτεί!
Στην αρχή σκεύτηκα τα Muller αλλά είδα ότι ειδικεύεται στα υδρόβια και έχει περιορισμό στα νούμερα τον σκαγιών.
Έχετε να μου προτείνεται κάτι?

Στην αρχή σκεύτηκα τα Muller αλλά είδα ότι ειδικεύεται στα υδρόβια και έχει περιορισμό στα νούμερα τον σκαγιών.
προσωπικη μου αποψη gemini η brain

2μερο κυνήγι τσίχλας με πολλές πολλές τουφεκιές σε αποστάσεις διάφορες και το anaconda mid range έσβησε κάθε μου αμφιβολία έστω και μικρή
μου έδωσε τουφεκιές επανειλημμένα σε αποστάσεις οριακά μακρινές με άμεση καταβολή θηράματος
πληροφοριακά:
όπλο winchester sx3
φυσίγγια γεμισμένα με g3000/31gr και aquila/32gr :)

Κατ'αρχάς από θέμα σύσφιξης θα σου πρότεινα να πάρεις ένα LM (3.5) και ένα skeet (4.5). Επειδή και εγώ έκανα αγορές τσοκ μόλις πήρα τη Benelli μου και σκεπτόμενος να έχω μια γκάμα συσφίξεων επέλεξα τις 2 που σου ανέφερα σε Briley, ενώ προσέθεσα και ένα IM (2.5) για τα μπασίματα μάρκας Kicks. Δυστυχώς δεν το έχω κυνηγήσει πολλές φορές για να σου πω εντυπώσεις, μάλιστα το skeet δεν το έχω βάλει πάνω ενώ το ΙΜ το είχα δοκιμάσει σε 1 κυνήγι πριν φέρω το όπλο στα μέτρα μου. Καλά λόγια έχουν να πουν όλοι θα έλεγα για τα brain και μπορείς να τα κοιτάξεις. Προσωπικά τα θεωρώ λίγο ακριβά αλλά αν κάνουν τη δουλειά τους όπως φαίνεται σίγουρα θα αξίζει μια τέτοια επένδυση, δεν τα παίρνεις άλλωστε κάθε μέρα. Το LM που το έχω δοκιμάσει λίγο παραπάνω μου έχει κάνει τα χατήρια μέχρι στιγμής και θα στο πρότεινα! Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

2μερο κυνήγι τσίχλας με πολλές πολλές τουφεκιές σε αποστάσεις διάφορες και το anaconda mid range έσβησε κάθε μου αμφιβολία έστω και μικρή
μου έδωσε τουφεκιές επανειλημμένα σε αποστάσεις οριακά μακρινές με άμεση καταβολή θηράματος
πληροφοριακά:
όπλο winchester sx3
Μάκη δεν είχα τη παραμικρή αμφιβολία γιαυτο το αποτελεσμα

Παύλο μια ερώτηση αν ξέρεις;;;;;
ο αδελφός μου ήρθε Ελλάδα και ξέχασε τα τσοκ που έχει αγοράσει για μένα στην Αμερική μου είπε θα τα φέρει τον Πάσχα
Αν η γυναίκα του τα ταχυδρομήσει από Πορτογαλία που θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα θα έχω πρόβλημα(λόγω του είδους) θα πληρώσω κάτι εκτός των μεταφορικών;;;;

ο αδελφός μου ήρθε Ελλάδα και ξέχασε τα τσοκ που έχει αγοράσει για μένα στην Αμερική μου είπε θα τα φέρει τον Πάσχα
Αν η γυναίκα του τα ταχυδρομήσει από Πορτογαλία που θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα θα έχω πρόβλημα(λόγω του είδους) θα πληρώσω κάτι εκτός των μεταφορικών;;;;

Από θέμα τελωνείου σίγουρα δεν έχεις θέμα λόγω Ε.Ε.. Από θέμα είδους πάλι δε νομίζω αφού π.χ. εγώ αγόρασα τσοκ από μαγαζί στη Γαλλία με μεταφορικά 6 ευρώ και ήθρε σε μερικές μέρες.

Κανένα πρόβλημα Μάκη. Μόνο μεταφορικα

Από θέμα τελωνείου σίγουρα δεν έχεις θέμα λόγω Ε.Ε.. Από θέμα είδους πάλι δε νομίζω αφού π.χ. εγώ αγόρασα τσοκ από μαγαζί στη Γαλλία με μεταφορικά 6 ευρώ και ήθρε σε μερικές μέρες.
Κανένα πρόβλημα Μάκη. Μόνο μεταφορικα
σας ευχαριστώ κοι .well done.

πληροφοριακά:
όπλο winchester sx3

Το ίδιο κι με τον Παύλο κι εγώ Μάκη... ;)

Τι τσοκ δεν μας είπες ha haaa

Λέω να δοκιμάσω το Muller για τσοκ γενικής χρήσης.
Για όλα τα κυνήγια φτερωτών εκτός από περπατητό που θέλω πιό ανοιχτό...
Ποιό θα μου προτείνατε? το Decoy ή το Passing?

Back