D
DrV
Έχει ένα 3* ένα φιλαράκι σε 391, αλλά νομίζω δεν είναι η optima, το έχει ηλεκτροκολλήσει πάνω βαράει παντού. (τρυγόνια-τσίχλες και κάνα λαγό-φάσσα)Briley για Beretta optima εχει κανεις να μας πει τι πεζει?
Έχει ένα 3* ένα φιλαράκι σε 391, αλλά νομίζω δεν είναι η optima, το έχει ηλεκτροκολλήσει πάνω βαράει παντού. (τρυγόνια-τσίχλες και κάνα λαγό-φάσσα)Briley για Beretta optima εχει κανεις να μας πει τι πεζει?
Θοδωρή πιστεύω ότι η fabarm το έχει πετύχει πολύ με το θέμα τσοκ σε αυτά τα όπλα και δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο άλλο.
Για μένα δοκίμασε το κάθε σου τσοκ στις αποστάσεις που το καθένα προορίζεται και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος κοίταξε και για aftermarket.
Νομίζω ότι τα Briley και τα brain βγαίνουν στο σπειρωμα που ψάχνεις.
Ναι οντως τα Briley και τα Brain βγαινουν για την καραμπινα μου..Απλα πρεπει να βρω καποιον που τα εχει να τα δοκιμασω πρωτα, να δω αν μου δινουν το κατι παραπανω και μετα προχωραω αν ειναι στην αγορα.Θοδωρή πιστεύω ότι η fabarm το έχει πετύχει πολύ με το θέμα τσοκ σε αυτά τα όπλα και δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο άλλο.
Για μένα δοκίμασε το κάθε σου τσοκ στις αποστάσεις που το καθένα προορίζεται και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος κοίταξε και για aftermarket.
Νομίζω ότι τα Briley και τα brain βγαίνουν στο σπειρωμα που ψάχνεις.
Για να βελτιωσω καποια πραγματα το θελω Μανο αλλα θα προσπαθησω να τα δοκιμασω πρωτα να δουμε αν κανουν δουλειαΑκριβώς αυτό Θοδωρή. Το θέμα είναι να θες να βελτιώσεις κάποια πράγματα, π.χ. θέλεις να πάρεις ένα skeet για κοντινές αποστάσεις ή ένα full για μακρυνές... Η fabarm έχει φοβερή κάννη κατά τη γνώμη μου και εκεί κερδίζουν οι τουφεκιές της περισσότερο όχι στα τσοκ...
Καλησπερα παιδια..Σκεφτομαι για καποιο aftermarket τσοκακι στην Fabarm h35 που εχω.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τα μαμισια,ειδικα το *** εσω-εξω που εχει αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα τσοκ αξιζει να ασχοληθω με aftermarket?Εχει δοκιμασει κανεις καποιο σε fabarm?Καποια αναλογη εμπειρια?
Κυριως καρτερι με την καραμπινα.Τρυγονια Αυγουστο μεχρι αρχες Σεπτεμβρη,μπασιματα τσιχλας και φασσας,υδροβια οταν πιασουν τα δυνατα κρυα Δεκεμβρη-Γεναρη(δεν εχουμε μερη για υδροβια στον τοπο μας,πιανουν μονο σε κατι μικρες λιμνοθαλασσες με τα πολλα κρυα και τα τιμαμε τοτε) και επιστροφια τσιχλας Φλεβαρη.Περπατητο τσιχλας πολυ λιγο κανωΘοδωρή τι κυνήγια κάνεις;
Παιδια με το 3αρι της μπαικαλ 3,5 και 30-32 γραμμάρια στα μπασιματα τσιχλας θα δω προκοπη?
Να κανεις δοκιμες με τα μαμα πρωτα αφου πεσουν οι ζεστες και μετα να κρινεις αν χρειαστεις να κανεις αγορα....Να παρω ενα gemini 2* εσω εξω 5εκατοστα μεσα και 5 εξω θα ειναι καλο για τα μπασιματα η να παρω κανα carlson πιο ακριβό βέβαια..
θα κανει αγορα κωστα.τα μαμα ειναι απαραδεκταΝα κανεις δοκιμες με τα μαμα πρωτα αφου πεσουν οι ζεστες και μετα να κρινεις αν χρειαστεις να κανεις αγορα....
να παρεις gemini ported με 46 ευρω 2 αστρα.ειναι καλυτερα απ τα carlson ελαφρως.τα ειχα και τα 2 και τα συγκρινα.ποιο baikal εχεις?Να παρω ενα gemini 2* εσω εξω 5εκατοστα μεσα και 5 εξω θα ειναι καλο για τα μπασιματα η να παρω κανα carlson πιο ακριβό βέβαια..
με μαμα δεν θα δεις προκοπηΠαιδια με το 3αρι της μπαικαλ 3,5 και 30-32 γραμμάρια στα μπασιματα τσιχλας θα δω προκοπη?
Mp 155να παρεις gemini ported με 46 ευρω 2 αστρα.ειναι καλυτερα απ τα carlson ελαφρως.τα ειχα και τα 2 και τα συγκρινα.ποιο baikal εχεις?
Τα ported με τις τρύπες δεν βγαίνουν για baikal μονο δυο μοντελα βγαίνουν της geminiMp 155
σελιδα 79-80 baikal team οι δοκιμες μου με carslon και gemini ported οπου μπορεις να δεις και τα τσοκ. μπορει να εχω και φωτο πιο πριν των τσοκ .φετος τα πηρα για το δικανο. για γραψε εντυπωσεις στο αναλογο θεμα για την 155.προβληματα??Τα ported με τις τρύπες δεν βγαίνουν για baikal μονο δυο μοντελα βγαίνουν της gemini