Ευχαριστω φιλε!καλοτουφεκα να ειναι και ειμαι σιγουρος οτι θα τα χαρεις
Παυλε τυχαια το βρηκα το site και μου φανηκαν πολυ καλες οι τιμες του.Χρηστο εχω ψωνισει κιεγω απο κει διαφορα πραγματα. Εχει ωραια πραγματα για κυνηγι υδροβιων
Να εισαι καλα Γιαννη!Με το καλό να έρθουν Χρήστο και να τα ευχαριστηθείς.
Αντε Ρε φιλε.Εχεις ψωνισει απο εκει?Δε σε ποιστευω.Χρηστο εχω ψωνισει κιεγω απο κει διαφορα πραγματα. Εχει ωραια πραγματα για κυνηγι υδροβιων
Αντε Ρε φιλε.Εχεις ψωνισει απο εκει?Δε σε ποιστευω.
Κοσμογηρησμενος η siteγηρησμενος....?????????.xm..xm..xm..xm.
Αντε Ρε φιλε.Εχεις ψωνισει απο εκει?Δε σε ποιστευω.
Βίκτωρα το site είναι το παρακάτω αλλά δεν γνωρίζω αν στέλνει Ελλάδα:Χρηστο, ποιο site ειναι;
ΦΙΛΕ μπορουμε να βρουμε το ποιο στενο τσοκ πουυιπαρχει αυτην τη στηγμη στον κοσμο.ΟΧΙ φρενου ειναι για πατεντες!!!!!??Aφου ξερεις φιλε Αμερικα το δευτερο μου σπιτι ειναι. Και επειδη τους τα εχω πρηξει στις ερωτησεις καθε φορα ειμαι σεσημασμενος στα online-καταστηματα
ΦΙΛΕ μπορουμε να βρουμε το ποιο στενο τσοκ πουυιπαρχει αυτην τη στηγμη στον κοσμο.ΟΧΙ φρενου ειναι για πατεντες!!!!!??
Το midway στελνει Ελλαδα; Για ενα τσοκπχ ποσα ειναι τα μεταφορικα;Ίδιες τιμές έχει και το midway
κιαλο κιαλο!!!! ωσω περνει. εχω περιεργα γουστα φετος............0.640 ιν διαμετρο να τα αφησω, η θελεις κιαλλο στριμωγμα?
Καλιτερα το 0.640. γιατι το 0.680 τα σκορπαει λιγο.0.640 ιν διαμετρο να τα αφησω, η θελεις κιαλλο στριμωγμα?
Eχεις δίκιο. Εκείνη η Τουφεκιά σου με τα BB στα 112 μέτρα μου φάνηκε αραιηΚαλιτερα το 0.640. γιατι το 0.680 τα σκορπαει λιγο.
.pop..pop.Eχεις δίκιο. Εκείνη η Τουφεκιά σου με τα BB στα 112 μέτρα μου φάνηκε αραιη