Σε ευχαριστω τολη,θα το κοιταξω!Έχω βάλει πολλές βολές. Οι τελευταίες την Τρίτη στο brain φορούν. Οι πολλές ήταν τον Σεπτέμβριο στο φόρουμ ..kicks muller..κλπ
Σε ευχαριστω τολη,θα το κοιταξω!Έχω βάλει πολλές βολές. Οι τελευταίες την Τρίτη στο brain φορούν. Οι πολλές ήταν τον Σεπτέμβριο στο φόρουμ ..kicks muller..κλπ
Τολη γραφοντας flush σε ποια συσφιξη αναφερεσαιΈχω βάλει πολλές βολές. Οι τελευταίες την Τρίτη στο brain φορούν. Οι πολλές ήταν τον Σεπτέμβριο στο φόρουμ ..kicks muller..κλπ
To flush ειναι το πιο ανοικτο που εχει το BELL δλδ ...αλλα ειναι τσοκ μπαλαντερ , σκεψου στην αφρικη με 7,5 28γρμ που το εκανα δοκιμες σε πουλι μεγεθους αγριοπεριστερου βαραγα απο 10 ...εως βολες 30 μετρα ανεταΤολη γραφοντας flush σε ποια συσφιξη αναφερεσαι
Δηλαδη και το bell εχει βαθμιδες που μπορεις να διαλεξεις ποσο ανοιχτο θα ναι?To flush ειναι το πιο ανοικτο που εχει το BELL δλδ ...αλλα ειναι τσοκ μπαλαντερ , σκεψου στην αφρικη με 7,5 28γρμ που το εκανα δοκιμες σε πουλι μεγεθους αγριοπεριστερου βαραγα απο 10 ...εως βολες 30 μετρα ανετα
Ήταν κ θέμα υψομετρου εκεί.....To flush ειναι το πιο ανοικτο που εχει το BELL δλδ ...αλλα ειναι τσοκ μπαλαντερ , σκεψου στην αφρικη με 7,5 28γρμ που το εκανα δοκιμες σε πουλι μεγεθους αγριοπεριστερου βαραγα απο 10 ...εως βολες 30 μετρα ανετα
Όχι ένα είναι...δεν διαλέγεις. Αλλά κάνει αυτό που πρέπει πίστεψε με.Δηλαδη και το bell εχει βαθμιδες που μπορεις να διαλεξεις ποσο ανοιχτο θα ναι?
Δεν έχεις άδικο ...ΑΛΛΑ Ρίχναμε 7,5 28 γρμ.. λίγα σκάγια γενικά. Άλλο να έχω ένα 28αρι 10αρι κ να πάρω μια τσίχλα. Επίσης τα rock pigeons ...θέλουν σκάγια, είναι σκληρό πουλίΉταν κ θέμα υψομετρου εκεί.....
Δηλαδη τολη εισαι υπερ του bell?μηπως εχεις εμπειρια απο τα τσοκ της muller και συγκεκριμενα το decoy?Όχι ένα είναι...δεν διαλέγεις. Αλλά κάνει αυτό που πρέπει πίστεψε με.
Δεν έχεις άδικο ...ΑΛΛΑ Ρίχναμε 7,5 28 γρμ.. λίγα σκάγια γενικά. Άλλο να έχω ένα 28αρι 10αρι κ να πάρω μια τσίχλα. Επίσης τα rock pigeons ...θέλουν σκάγια, είναι σκληρό πουλί
απο muller δεν εχω αποψη, ειναι αλλης φιλοσοφιας ομως τσοκ ..ειναι π.χ. 5* επισης το ενα εχει 89 το αλλο 119 , να ηθελες να δωσεις αυτα τα λεφτα (119), μην τα σπαταλησεις βρε φιλε σε ενα 5* τσοκ ... εκει κ με πετρα ολα πεφτουν, το Bell διορθωνει λαθη ομως , οποτε εχεις ενα πλεονεκτημα. Να μ ελεγες για το passing εκει οκ αλλα ..για 5* αριΔηλαδη τολη εισαι υπερ του bell?μηπως εχεις εμπειρια απο τα τσοκ της muller και συγκεκριμενα το decoy?
Το decoy το δινει για 30 γιαρδες απο 3-12 ας πουμε νουμερο και 45γιαρδες απο 3 και κατω νομιζω πως το αναφερω κ πρινTo decoy το σκέφτομαι κι εγώ για το περπατητό όπως και το passing για το καρτέρι και τα περάσματα.
Σκέφτομαι όμως μην είναι και τα δύο πιο στενά απ' ότι θέλω.
Του έχω στείλει και mail και τον ρωτάω για τα προτεινόμενα σκάγια μια και προτείνει στο decoy μεχρι 9 και στο passing μεχρι 7.5.
Εδώ το διάβασα!Το decoy το δινει για 30 γιαρδες απο 3-12 ας πουμε νουμερο και 45γιαρδες απο 3 και κατω νομιζω πως το αναφερω κ πριν
Ενδιαφερον γιωργο δεν το ειχα ξαναδει!Εδώ το διάβασα!
Νίκο πιστεύω με ένα LM είσαι καλυμμένος.Το θελω για κυνηγι τσιχλας περπατητο,ορτυκια,παπι βραδινο αντε και κανα τρυγονι
Το θελω σαν τσοκ μπαλαντερ που να δινει αξιολογες τουφεκιες μεχρι τα 30 μετρα
Εχω ψηθει για το muller decoy αλλα δυστυχως δεν το κατεχει καποιος στο φορουμ ωστε να παρω καποια ιδεα
Τα ανοιχτά τσοκ γεμίζουν τις τσάντες παιδιά, τα κλειστά είναι για εφέ μόνο κ για τους αρκετά καλούς ντουφεκους.Έχω το passing στην beretta μου με αυλό 18,6, το θεωρώ κάτι σε 2*. Με έχει ικανοποιήσει απόλυτα σε κακούς καιρούς που ήθελα μια σύσφιξη που να μην χάνω σκόπευση και να έχω καλύτερες καταβολές. Στα περάσματα το έχω δουλέψει 2 φορές με τραγικά αποτελέσματα, αλλά σε αυτό φταίει ότι το όπλο δεν είναι στα μέτρα μου κάτι που θα διορθωθεί εν καιρώ...
Ισχύει αυτό που λες σε γενικές γραμμές αλλά ρε φίλε πες μου ότι δεν σου αρέσει έτσι όπως σκάνε τα πουλιά όταν φάνε μια γεμάτη τουφεκιά. Αυτό συνήθως το πετυχαίνεις με κλειστά τσοκ.Τα ανοιχτά τσοκ γεμίζουν τις τσάντες παιδιά, τα κλειστά είναι για εφέ μόνο κ για τους αρκετά καλούς ντουφεκους.
Συμφωνώ...απλά προτιμώ να πάρω όλα τα εύκολα παρά ένα στα 60 μέτρα ...και να αστοχισω ή να λιώσω τα 30μετραΙσχύει αυτό που λες σε γενικές γραμμές αλλά ρε φίλε πες μου ότι δεν σου αρέσει έτσι όπως σκάνε τα πουλιά όταν φάνε μια γεμάτη τουφεκιά. Αυτό συνήθως το πετυχαίνεις με κλειστά τσοκ.