Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Τολη γραφοντας flush σε ποια συσφιξη αναφερεσαι
To flush ειναι το πιο ανοικτο που εχει το BELL δλδ ...αλλα ειναι τσοκ μπαλαντερ , σκεψου στην αφρικη με 7,5 28γρμ που το εκανα δοκιμες σε πουλι μεγεθους αγριοπεριστερου βαραγα απο 10 ...εως βολες 30 μετρα ανετα

To flush ειναι το πιο ανοικτο που εχει το BELL δλδ ...αλλα ειναι τσοκ μπαλαντερ , σκεψου στην αφρικη με 7,5 28γρμ που το εκανα δοκιμες σε πουλι μεγεθους αγριοπεριστερου βαραγα απο 10 ...εως βολες 30 μετρα ανετα
Δηλαδη και το bell εχει βαθμιδες που μπορεις να διαλεξεις ποσο ανοιχτο θα ναι?

Ήταν κ θέμα υψομετρου εκεί.....

Όχι ένα είναι...δεν διαλέγεις. Αλλά κάνει αυτό που πρέπει πίστεψε με. :)
Δηλαδη τολη εισαι υπερ του bell?μηπως εχεις εμπειρια απο τα τσοκ της muller και συγκεκριμενα το decoy?
Δεν έχεις άδικο ...ΑΛΛΑ Ρίχναμε 7,5 28 γρμ.. λίγα σκάγια γενικά. Άλλο να έχω ένα 28αρι 10αρι κ να πάρω μια τσίχλα. Επίσης τα rock pigeons ...θέλουν σκάγια, είναι σκληρό πουλί

To decoy το σκέφτομαι κι εγώ για το περπατητό όπως και το passing για το καρτέρι και τα περάσματα.
Σκέφτομαι όμως μην είναι και τα δύο πιο στενά απ' ότι θέλω.
Του έχω στείλει και mail και τον ρωτάω για τα προτεινόμενα σκάγια μια και προτείνει στο decoy μεχρι 9 και στο passing μεχρι 7.5.

Δηλαδη τολη εισαι υπερ του bell?μηπως εχεις εμπειρια απο τα τσοκ της muller και συγκεκριμενα το decoy?
απο muller δεν εχω αποψη, ειναι αλλης φιλοσοφιας ομως τσοκ ..ειναι π.χ. 5* επισης το ενα εχει 89 το αλλο 119 , να ηθελες να δωσεις αυτα τα λεφτα (119), μην τα σπαταλησεις βρε φιλε σε ενα 5* τσοκ ... εκει κ με πετρα ολα πεφτουν, το Bell διορθωνει λαθη ομως , οποτε εχεις ενα πλεονεκτημα. Να μ ελεγες για το passing εκει οκ αλλα ..για 5* αρι

To decoy το σκέφτομαι κι εγώ για το περπατητό όπως και το passing για το καρτέρι και τα περάσματα.
Σκέφτομαι όμως μην είναι και τα δύο πιο στενά απ' ότι θέλω.
Του έχω στείλει και mail και τον ρωτάω για τα προτεινόμενα σκάγια μια και προτείνει στο decoy μεχρι 9 και στο passing μεχρι 7.5.
Το decoy το δινει για 30 γιαρδες απο 3-12 ας πουμε νουμερο και 45γιαρδες απο 3 και κατω νομιζω πως το αναφερω κ πριν :)

Το θελω για κυνηγι τσιχλας περπατητο,ορτυκια,παπι βραδινο αντε και κανα τρυγονι
Το θελω σαν τσοκ μπαλαντερ που να δινει αξιολογες τουφεκιες μεχρι τα 30 μετρα
Εχω ψηθει για το muller decoy αλλα δυστυχως δεν το κατεχει καποιος στο φορουμ ωστε να παρω καποια ιδεα
Νίκο πιστεύω με ένα LM είσαι καλυμμένος. ;)

Έχω το passing στην beretta μου με αυλό 18,6, το θεωρώ κάτι σε 2*. Με έχει ικανοποιήσει απόλυτα σε κακούς καιρούς που ήθελα μια σύσφιξη που να μην χάνω σκόπευση και να έχω καλύτερες καταβολές. Στα περάσματα το έχω δουλέψει 2 φορές με τραγικά αποτελέσματα, αλλά σε αυτό φταίει ότι το όπλο δεν είναι στα μέτρα μου κάτι που θα διορθωθεί εν καιρώ...

Έχω το passing στην beretta μου με αυλό 18,6, το θεωρώ κάτι σε 2*. Με έχει ικανοποιήσει απόλυτα σε κακούς καιρούς που ήθελα μια σύσφιξη που να μην χάνω σκόπευση και να έχω καλύτερες καταβολές. Στα περάσματα το έχω δουλέψει 2 φορές με τραγικά αποτελέσματα, αλλά σε αυτό φταίει ότι το όπλο δεν είναι στα μέτρα μου κάτι που θα διορθωθεί εν καιρώ...
Τα ανοιχτά τσοκ γεμίζουν τις τσάντες παιδιά, τα κλειστά είναι για εφέ μόνο κ για τους αρκετά καλούς ντουφεκους.

Τα ανοιχτά τσοκ γεμίζουν τις τσάντες παιδιά, τα κλειστά είναι για εφέ μόνο κ για τους αρκετά καλούς ντουφεκους.
Ισχύει αυτό που λες σε γενικές γραμμές αλλά ρε φίλε πες μου ότι δεν σου αρέσει έτσι όπως σκάνε τα πουλιά όταν φάνε μια γεμάτη τουφεκιά. Αυτό συνήθως το πετυχαίνεις με κλειστά τσοκ.

Ισχύει αυτό που λες σε γενικές γραμμές αλλά ρε φίλε πες μου ότι δεν σου αρέσει έτσι όπως σκάνε τα πουλιά όταν φάνε μια γεμάτη τουφεκιά. Αυτό συνήθως το πετυχαίνεις με κλειστά τσοκ.
Συμφωνώ...απλά προτιμώ να πάρω όλα τα εύκολα παρά ένα στα 60 μέτρα ...και να αστοχισω ή να λιώσω τα 30μετρα

Οπως τα λεει ο Πανουτσος. Το κοντακι και μενα μεταμορφωσε το οπλο μου. Απο κει και επειτα, οντως το U2 (σχετικα ανοικτο τσοκ) μου εχει δωσει αρκετα πουλια σε λογικες αποστασεις, και καποια σε οχι και τοσο λογικες. Με ενα ανοιχτο τσοκ ομως οντως η τσαντα γεμιζει. Δε κανει ο διπλανος "ουαου" με τις τουφεκιες, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Back