Τα έχω σε μομπιλ πολλά χρόνια και είναι μαζεμένα με καλές κατανομες.Για το Browning τελικά εμπιστεύθηκα την λύση που μου πρότεινε ο Χουντάλας και ο Δουλίτσας ήτοι τα seminole...
Λόγω βέβαια περιορισμένου στόκ πήρα το IC και το ΙΜ.. Νομίζω πως τα συγκεκριμένα θα μου κάνουν τα κέφια...
τα καινούργια Γιαπωνέζικα varaisaεγώ τί να βάλω στις δύο ωραίες κάννες του 692 ; ποιά εταιρεία να προτιμήσω ;
Λοιπον, η ερωτηση ειναι για λογαριασμο φιλου.
Προσφατα πηρε στα χερια του 3 οπλα, ενα εκ των οποιων ειναι ενα Beretta A302, με τσοκακια. Τα τσοκακια του ειναι χωρις σπειρωμα, μπαινουν σε μια ειδικη πατουρα, και απο πανω τα σφιγγει μια μουφα. Ψαχνουμε να βρουμε τσοκακι 5 αστρα. Οποιος ξερει να μας καθοδηγησει, ή εχει κανενα για πουλημα, ας ενημερωσει
στον καλκαντζακο ειχα παρει πριν 1 μηνα τηλ αλλα ειχε μονο 4 αστρα.ειπε οτι καποια στιγμη θα φερει αλλα δεν διευκρινησε ποτε.αυτο στο μαγαζι που το παραγγειλα μαλλον το βρηκε απο λαρισσαΣτον καλκαντζάκο με το λινκ που έδωσα δεν έχει κυλινδρο δλδ?? ρωτώ για να ξέρω...μήπως μας χρειαστεί και εμάς....
Προφανώς εννοείς τον Αραπκουλε στο δρόμο για Ελασσονα. Αυτός φτιάχνει εξαρτήματα παλιών μοντέλων.στον καλκαντζακο ειχα παρει πριν 1 μηνα τηλ αλλα ειχε μονο 4 αστρα.ειπε οτι καποια στιγμη θα φερει αλλα δεν διευκρινησε ποτε.αυτο στο μαγαζι που το παραγγειλα μαλλον το βρηκε απο λαρισσα