εννοεις για το τσοκ????????????Ευριπιδη αυριο εχει δοκιμη;
εννοεις για το τσοκ????????????Ευριπιδη αυριο εχει δοκιμη;
Είσαι και δυνατός άνδρας εσύΧθες που είχαμε μαζευτεί σπίτι του Ψυλλάκη έπεσε στα χέρια μου ένα Muller..Ρε παιδιά πολύ λεπτό και πολύ ελαφρύ..Αφου αν το πίεζε ένιωθα οτι θα τσάκιζε στα 2
Γιατί είχατε μαζευτεί; Είχατε meeting οι πρωταθλητές; .buy.Χθες που είχαμε μαζευτεί σπίτι του Ψυλλάκη...
Eγω ξερω οτι οι Berettες δεν εχουν αναγκη απο full γιατι στενοτουφεκανε πολυ... Να σου δανεισω τη Μ2 με το LM, αν σου βγαινουν μακρια καμια μερα... Μετα το LM, παω κατευθειαν σε UFO, δεν εχω λογο να βαλω κατι ενδιαμεσο...
Αστα αυτα μας τα εχουν πει κ αλλοι, κ τους αφηνα να τουφεκανε πρωτοι τα σαρσελια, να τους δινουν ακομα περισσοτερο υψος κ μετα να τα παιρνω ντουμπλεδακι με τα 33,5 γρ ν5,5... .banana. Ειναι αυτα τα 0,5 που κανουν τη διαφορα...Μόνο να μην βρεθούμε σε κανένα καρτέρι δίπλα δίπλα..Και σε αφήνω να ντουφεκάς πρώτα ώστε να τα τρομάζεις, να ψηλώνουν και μετα να τα κατεβάζω εγω..
Φιλαρακι, εγω δεν αναφερθηκα πουθενα σε σενα, εσυ γιατι πεταχτηκες τωρα?Τι θυμήθηκε η σουπιά ...
Οχι, δεν ξεχασα καθολου...Αλλα εχεις μπεδευτει λιγο... 40 μετρα πανω απο το κεφαλι μου θα περναγαν αν δεν ειχα αφησει το γκιουμε μου για να σε βγαλω καμια φωτογραφια... Κ εκει που σε εβγαζα σε βλεπω να χαμηλωνεις κ να ξεκρεμας το οπλο... Κ επειδη μιλαω παντα με αποδειξεις, οριστε κ τα πειστηρια... .banana.Ξέχασες τα σφυριχτάρια που σου πέρασαν στα 40 μέτρα από πάνω σου και τα κατέβασα πάνω από το κεφάλι σου από τον διπλανό γκιουμέ ...
Ακομα δεν μου εχεις προσγειωσει παπι μπροστα μου αλλα μια φορα που προσγειωσα εναν πρασινο στα ποδια του Φλαμινγκο επειδη εξαντληθηκε η υπομονη μου να το βλεπω να πλησιαζει κ να μην σηκωνεται απο το καρεκλακι, δεν μου το μαζευε μετα... Μου φωναζε μεσα στο χαραμα να παω να το μαζεψω εγω που τον πιστιλησαν τα νερα απο το πεσιμο...Πλάκα πλάκα τι τουφεκιά ήταν αυτή, να σκοτώνεις το παπί πάνω από τον άλλον ... .asking.