Ιδιογόμωση cal 20

Ο λόγος;
Όλες η καθαρόαιμες 32αρες μπορούν να γεμηστουν έως 24γρ..θα σε ταλεπορισουν όμως...θέλουν πολύ ψάξιμο... Οι καλητερες είναι 36αρες η όσες έχουν εύρος γομωσεον 32/34γρ..και γεμίζονται χωρίς να πιέζονται από 24μεχρει 28
..

Δεν κάνουν αυτού του τύπου η πυριτιδες για το 20αρι. Αλλά βγάζει εξερετικο μονοβολο.
Για μονοβολο δεν έχω δοκιμάσει ακόμη
Αλλά κάτι διασποράς κ με συγκεντρωτήρα σε ψιλά σκάγια έβγαλε καλέ τουφεκιες

Μετά από ένα δεκαήμερο κυνήγι ορτυκιου στην βόρεια Ελλάδα και αρκετές ντουφεκιες, ήμουν λίγο τυχερός και έπεσα και σε ένα περασματακι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας δύο συνταγές που δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε σημείο να μην μου λείπει η λατρεμένη sipe!
A. PSB1 της Nobel 1.30×26 στα 60 χιλ. με m2z 21 συγκεντρωτηρα 9-10 ανάμικτα, χωρίς ρελιασμα έτσι όπως βγαίνει από την lee! Ρελιασμενο στα 58 κλωτσουσε σαν γαϊδούρι και με είχατε συμβουλέψει να πέσω στο 1.20! Αλλά είχα φτιάξει μερικά και είπα να τα δοκιμάσω!
Συμπέρασμα πολύ ευχάριστη ντουφεκια με ωραίες καταβολές και καθαρά σκωτοματα μακριουτσικα και χωρίς κατάλοιπα στην κάνη!
Β. BM36 1.30×26 στα 58 χιλ. με bior 9-10
Σαν πρώτη ντουφεκια ήταν απλά σκουπα!
Πολύ μαλακια ώστε να έχεις ευκαιρία και για δεύτερη χωρίς να σε βγάζει από τον στόχο σου!
Πολύ απλές συνταγές που έμεινα πολύ ευχαριστημένος και δούλεψαν και με υγρασία του κάμπου και με βροχή και ζέστη!
Πιστεύω πώς στις τσίχλες θα είναι το ίδιο απολεσματικες!
Αν κάποιος συνάδελφος θέλει να τις δοκιμάσει καλή επιτυχία!!

Fiocchi T1 20/70 615 Mb32 1,25 X 25 Aquila 25 59,5 νούμερο 9. Χάραξη , τρίτο στάδιο που μαγκώνει ρέλιασμα. Για τρυγόνι εφόσον ανοίξει τον Αύγουστο...
κανης τετεια τρελααα πραγραματα ρε φιλαρακιμου γιωργο :rolleyes: για να βρεθουμε φετως στον στυβο μαχηςςςς.yel. ΥΓ αντεπαρε κανα τηλ να τα πουμε φιλεμουυ χαθηκαμεεεεεε ;);)

Back