Ιδιογόμωση cal 20

Άκου … έχω πολλά στροφεία και για αστέρι και για ρελι και κάποια τα πήρα για να τα δοκιμάσω, τέλος πάντων αν θες να με ακούσεις με το I2s CAL20 κανείς αστέρι και ρελι.
Επί το πλείστον κλείνεις στα 60mm στο αστερι και στο ρέλι. Κάνει θαυμάσια δουλειά με διαφορα από αλλά που έχω δοκίμασε

Θα
Άκου … έχω πολλά στροφεία και για αστέρι και για ρελι και κάποια τα πήρα για να τα δοκιμάσω, τέλος πάντων αν θες να με ακούσεις με το I2s CAL20 κανείς αστέρι και ρελι.
Επί το πλείστον κλείνεις στα 60mm στο αστερι και στο ρέλι. Κάνει θαυμάσια δουλειά με διαφορα από αλλά που έχω δοκίμασε
Θα ρωτήσω αν υπάρχει διαθεσιμότητα έστω και με παραγγελία.

acer laptop keyboard locked up
aplikasi cek keyboard laptop
Και με αυτά και το μονόκανο baikal ussr cal20 θα κυνηγήσουμε ορτυκακια τον Σεπτέμβριο πρώτα ο θεως την υγεία μας να εχουμε.
Νίκο αυτά τα μπρούτζινα χρειάζονται οπωσδήποτε καλυμπράρισμα μετά τη χρήση; Αν δεν τα καλυμπράρεις δε μπαίνουνε μέσα στη θαλάμη μετά ;

Εξαρτάται
Αν τα ρίχνεις με το ίδιο οπλο και δεν τα κανείς φουρνέλα δεν χρειάζονται. Αν τα ρίχνεις με διαφορετικά όπλα πιθανώς να θέλουν, και αυτό μόνο καλιμπρα του λαναρα μπορείς να το κανείς.
Εγώ τους δουλεύω πολλά χρόνια, αλλά τους έχω κάνει τροποποιήσεις κύριος για να μην είμαι εξαρτημένος από τα καψούλια large pistol. Ακόμα και το πυθμενειο που έχω βάλει είναι από μαρτιτξιονι κάλυκα το οποίο είναι κωνικό και όχι φλατ. Για τους κάλυκες αυτούς έχει Σημασία αυτό γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που καίει την πυρίτιδα. Εγώ μια χρονιά στα ορτύκια χρησιμοποίησα μόνο 10 από αυτούς τους οποίους τους γέμιζα Και τους ξανά γέμισα σχεδόν καθημερινά.

Κοιτα αυτά τα υλικά από παρτίδα σε παρτίδα έχουν μικροδιαφορές, μάλλον με της μάλλινες θα βγάλεις άκρη. Εγώ έχω σγρομπι 16mm και κοβο βελανιδοχαρτο του 1.5mm και βάζω πάνω από την πυρίτιδα και μετά την μάλλινη , σκάγια χαρτάκι κερί . Έχω δοκιμάσει και την θερμό κόλα καλή αλλά μου προκαλούσε Συσσωμάτωσης και έβλεπες κάτι περίεργα στις κατανομές. Μην περιμένεις μαυτους τους κάλυκες να έχεις απόδοσης σταθερές, αυτά είναι για να κάνεις την πλάκα σου έτσι για να θυμάσαι πως θα κάνανε οι παλαιότεροι κυνήγι.

Back