Να φανταστώ μα την νέα Psb1
Πολύ καλό το βλέπω θα φτιάξω μερικά να τα δοκιμάσω γιατί έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!Ένα φυσίγγι που έφτιαξα και πήρα τρυγόνια και μάλιστα κάποια από αυτά ψιλομένα είναι το εξής...
Fiocchi T1 20/70 615 Psb-1 1,20 X 24 SG25 νούμερο 9 ρέλιασμα 60,1 - 60,2χιλ.
Θέλω λίγο ακόμη να το ρίξω για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα αλλά τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά.
Την ανέβασες αρκετά νομίζωΠολύ καλό το βλέπω θα φτιάξω μερικά να τα δοκιμάσω γιατί έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!
Αυτό είναι καλό σε παπιά σε νούμερο 6.. κατέβα 1,20/25.. με 25γρΠολύ καλό το βλέπω θα φτιάξω μερικά να τα δοκιμάσω γιατί έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!
Αυτό πιστεύω θα ήταν καλό με PSB-2... έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!
Γιάννη και εγώ την πάτησα έφτιαξα μερικά 1,30 Χ 26 την έτρωγε το τρυγόνι και έπεφτε 30 μέτρα παρά κάτω! Σουβλάκι το πέρναγε! Υπερβολικά γρήγορο για τέτοια εποχή!Πολύ καλό το βλέπω θα φτιάξω μερικά να τα δοκιμάσω γιατί έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!
Οκ θα είναι η επόμενη παρτίδα που θα φτιάξω αλλά λογικά θα δουλεύει το χειμώνα καλύτερα?Αυτό πιστεύω θα ήταν καλό με PSB-2
Στα 28γρ με ότι σκάγια θες.Την Mb36 πως την γεμίζετε στα 26 με 28 γραμμάρια και χοντρά σκάγια;
Και στα δύο! Ρέλι ή αστέριΣτο 1,40 ή 1,45;
Στο αστέρι δεν θέλει 1.45! Είναι πολύ!Εγώ θα πρότεινα 1,35γρ για 28 γραμμάρια σκάγια με πλαστικό συγκεντρωτήρα και αστέρι κλείσιμο.
Πρόπερυσι το έκλεισα στα 1,45 τα 28 με πλαστικό και αστέρι και οι πιέσεις μου φάνηκαν στον Θεό. Δεν το ξανακάνω.
Που μπορώ να το βρώ;C&P T2.
Ένα για όλες τις δουλειές.