Η maxam συνήθως βάζει το δικό της καψυλιο που είναι ισχυρό. Μπορείς να βάλεις φωτογραφία της νέας πυρίτιδας ;Καλημέρα σε όλους
Θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει μια δόση για την πυρίτιδα αυτή
PSB02SP νεα παρτίδα της nobel sport
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν από τον εισαγωγέα ότι είναι λίγο πιο δυνατή από την παλιά psb και να ξεκινήσω με 1.27 γραμμάρια και αν ξέρετε τι καψυλιο έχει ο κάλυκας της maxam γιατί δεν βγάζω άκρη ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας
Θα ανεβάσω το απόγευμαΗ maxam συνήθως βάζει το δικό της καψυλιο που είναι ισχυρό. Μπορείς να βάλεις φωτογραφία της νέας πυρίτιδας ;
Έτσι ακριβώς, τέλος η ισπανική, τώρα βγάζει η Γαλλία μια παρόμοια τροποποιημένη.Θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει μια δόση για την πυρίτιδα αυτή
PSB02SP νεα παρτίδα της nobel sport
Κάνει σωστή έμφραξη ο φελλός μόνος του; Απ'όσο γνωρίζω η ιδιότητα του υλικού είναι να συμπιέζεται μόνο κάθετα και να μην διαστέλλεται ακτινικά.28γρ 10άρια σκάγια και για βύσμα φελλό. Πυρίτιδα SIDNA. Πενίας πυρίτιδων πειραματίζομαι.
View attachment 90372
Κουβετ, Φελλός, χαρτάκι, είναι η βυσμάτωση. Το αμορντισερ εδώ είναι ο φελλός. Τα άλλα είναι για έμφραξη και ογκομετρία.Κάνει σωστή έμφραξη ο φελλός μόνος του; Απ'όσο γνωρίζω η ιδιότητα του υλικού είναι να συμπιέζεται μόνο κάθετα και να μην διαστέλλεται ακτινικά.
Ε πες το ντε...Κουβετ, Φελλός, χαρτάκι, είναι η βυσμάτωση. Το αμορντισερ εδώ είναι ο φελλός. Τα άλλα είναι για έμφραξη και ογκομετρία.