Ιδιογόμωση cal 20

Καλημέρα σε όλους
Θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει μια δόση για την πυρίτιδα αυτή
PSB02SP νεα παρτίδα της nobel sport
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν από τον εισαγωγέα ότι είναι λίγο πιο δυνατή από την παλιά psb και να ξεκινήσω με 1.27 γραμμάρια και αν ξέρετε τι καψυλιο έχει ο κάλυκας της maxam γιατί δεν βγάζω άκρη ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας

Καλημέρα σε όλους
Θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει μια δόση για την πυρίτιδα αυτή
PSB02SP νεα παρτίδα της nobel sport
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν από τον εισαγωγέα ότι είναι λίγο πιο δυνατή από την παλιά psb και να ξεκινήσω με 1.27 γραμμάρια και αν ξέρετε τι καψυλιο έχει ο κάλυκας της maxam γιατί δεν βγάζω άκρη ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας
Η maxam συνήθως βάζει το δικό της καψυλιο που είναι ισχυρό. Μπορείς να βάλεις φωτογραφία της νέας πυρίτιδας ;

28γρ 10άρια σκάγια και για βύσμα φελλό. Πυρίτιδα SIDNA. Πενίας πυρίτιδων πειραματίζομαι.

View attachment 90372
Κάνει σωστή έμφραξη ο φελλός μόνος του; Απ'όσο γνωρίζω η ιδιότητα του υλικού είναι να συμπιέζεται μόνο κάθετα και να μην διαστέλλεται ακτινικά.

Κάνει σωστή έμφραξη ο φελλός μόνος του; Απ'όσο γνωρίζω η ιδιότητα του υλικού είναι να συμπιέζεται μόνο κάθετα και να μην διαστέλλεται ακτινικά.
Κουβετ, Φελλός, χαρτάκι, είναι η βυσμάτωση. Το αμορντισερ εδώ είναι ο φελλός. Τα άλλα είναι για έμφραξη και ογκομετρία.

Το δοκίμασα Νίκο εκτενώς πέρυσι. Δύο βασικές συνταγές έριχνα, 26γρ η μία 28 η άλλη. Δεν πήγα καλά με τα 26 δυστυχώς. Το 80% της κάρπωσή μου ήταν με το 28γρ
Το ξέρω ότι το όπλο αυτό δεν είναι για να το ταλαιπωρώ με bar για αυτό προσπαθώ να είμαι πολύ συντηρητικός στις συνταγές. Με 380μ/δ είμαι καλά, δε θέλω παραπάνω.

Έφτιαξα και διασποράς πέρυσι, βάζοντας τον σταυρό μέσα στη στήλη με τα σκάγια και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος παραδόξως. Καλύτερα τα πήγα με τις μάλλινες και τους συγκεντρωτήρες. Για αυτό φέτος το εχω ρίξει στις πλαστικές μισόταπες, στις μάλλινες, ακόμα και φελλό και diana. Ίδωμεν ... Ακόμα άδεια δεν έχω βγάλει γιατί έχω μουλαρώσει. Αν δεν έρθουν πυρίτιδες μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσω απεργία πείνας, θα με βλέπετε στα κανάλια. :rolleyes:

Καλύτερα είναι η μισό τάπες
Έχω δοκιμαση πολλά στησίματα διασποράς, για πόλους και διαφορετικούς λόγους παρέμεινα στο στο κλασικό διασπορεα γκουαλαντι με σπασμένο καλα το ποτηράκι.
Έχω και άλλο ένα με μισό τάπα και σταυρουδάκι στριμμένο με ρελι και mb36 θα το βρω και θα ανεβάσω πλήρες το σετ απ

Ένα φυσίγγι που έφτιαξα και πήρα τρυγόνια και μάλιστα κάποια από αυτά ψιλομένα είναι το εξής...
Fiocchi T1 20/70 615 Psb-1 1,20 X 24 SG25 νούμερο 9 ρέλιασμα 60,1 - 60,2χιλ.
Θέλω λίγο ακόμη να το ρίξω για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα αλλά τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά.

Back