Ιδιογόμωση cal 20

Ένα φυσίγγι που έφτιαξα και πήρα τρυγόνια και μάλιστα κάποια από αυτά ψιλομένα είναι το εξής...
Fiocchi T1 20/70 615 Psb-1 1,20 X 24 SG25 νούμερο 9 ρέλιασμα 60,1 - 60,2χιλ.
Θέλω λίγο ακόμη να το ρίξω για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα αλλά τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά.
Πολύ καλό το βλέπω θα φτιάξω μερικά να τα δοκιμάσω γιατί έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!

Πολύ καλό το βλέπω θα φτιάξω μερικά να τα δοκιμάσω γιατί έκανα πατάτα που έφτιαξα 1.30×26 είναι αρκετά ζωηρό για τώρα!!
Αυτό είναι καλό σε παπιά σε νούμερο 6.. κατέβα 1,20/25.. με 25γρ

Γιάννη και εγώ την πάτησα έφτιαξα μερικά 1,30 Χ 26 την έτρωγε το τρυγόνι και έπεφτε 30 μέτρα παρά κάτω! Σουβλάκι το πέρναγε! Υπερβολικά γρήγορο για τέτοια εποχή!

Αυτό πιστεύω θα ήταν καλό με PSB-2
Οκ θα είναι η επόμενη παρτίδα που θα φτιάξω αλλά λογικά θα δουλεύει το χειμώνα καλύτερα?
Τώρα για ορτυκια θα πάω στο 1.20×24 με PSB1 νούμερο 10
Αφού κανόνισε ο freeman τα τρυγόνια με αυτή την συνταγή που είναι πολυ πιο γρήγορα και σκληρά, πιστεύω ότι για τα ορτυκια στα περάσματα θα είναι κομπλέ!!

Εγώ θα πρότεινα 1,35γρ για 28 γραμμάρια σκάγια με πλαστικό συγκεντρωτήρα και αστέρι κλείσιμο.
Πρόπερυσι το έκλεισα στα 1,45 τα 28 με πλαστικό και αστέρι και οι πιέσεις μου φάνηκαν στον Θεό. Δεν το ξανακάνω.
Στο αστέρι δεν θέλει 1.45! Είναι πολύ!
Εγώ λίγη που είχα πριν λίγα χρόνια, την έκλεισα όλη στο 1.45 αλλά με ρέλι και γνήσια μάλλινη. Μου έδωσε 1280π/δ.

Back