δεν εισαι στο σωστο συλλογο .Ο δικος μου μεχρι σουγια opinel εδωσε ,καπελακια ,μποχερακια, προφυλακτικα τα δινουμε συνεχεια. Και φυσικα καθε χρονο κληρωση οπλουΠαλια δινανε μπλουζακια, σκουφια, γιλεκα, τωρα καταραμενη φτωχεια
δεν εισαι στο σωστο συλλογο .Ο δικος μου μεχρι σουγια opinel εδωσε ,καπελακια ,μποχερακια, προφυλακτικα τα δινουμε συνεχεια. Και φυσικα καθε χρονο κληρωση οπλουΠαλια δινανε μπλουζακια, σκουφια, γιλεκα, τωρα καταραμενη φτωχεια
ποιος συλλογος?δεν εισαι στο σωστο συλλογο .Ο δικος μου μεχρι σουγια opinel εδωσε ,καπελακια ,μποχερακια, προφυλακτικα τα δινουμε συνεχεια. Και φυσικα καθε χρονο κληρωση οπλου
ΚΣ ΑΧΑΡΝΩΝποιος συλλογος?
Πότε κάνετε μετεγγραφές;ΚΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Θεϊκή τέφρα ,πάνε οι δηλητηριασμένες κάννες τις χάλασες.
Να ξέρεις ότι ο ξάδερφος έχει πάντα δίκιο.Καινούργιο πράμα, μόλις έφτασε.
Δώρο για τον ξάδερφο ... τον λυπάμαι μετά από αυτά που τράβηξε παλιότερα με κάτι cheddite μισόταπα.
Αυτά είχαν απώλεια βάρους 10% μέσα στην κάνη.
Έλιωναν το μολύβι τα άτιμα αχαχα
https://www.ehunter.gr/general-nano-protection-bore-cleaning-foam-200-ml-p-5507.html
Όλα σε χρώμα Camo Max 5 ...καπελακια ,μποχερακια, προφυλακτικα τα δινουμε συνεχεια
πατε καλα τι μα,,,,,,, ειναι αυτες ,βαλτε αφρο ξυρισματος και εξω απο την πορτα Περα απο την πλακα ειναι εξαιρετικο προιονΝα ξέρεις ότι ο ξάδερφος έχει πάντα δίκιο.
https://www.kalkantzakos.com/Product/6524/mf-82-ben-oil-150ml,-ladi-oplou-benelliΑν τελειώσει το Benelli oil μπορείς να το βρείς σε κάποιο μαγαζί ή να ψάξω έξω ξέρει κανείς ;
Γιατί θες αυτό; Είναι τόσο καλό;Α έχει, ευχαριστώ πολύ
Δεν έχω ιδέα , απλά μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα πράγματα μαμάς γενικά. Πες το αρρώστιαΓιατί θες αυτό; Είναι τόσο καλό;
Ένα που είχα πάρε κάποτε μύριζε έντοναΑν τελειώσει το Benelli oil μπορείς να το βρείς σε κάποιο μαγαζί ή να ψάξω έξω ξέρει κανείς ;
Βρε πλάκωσέ την με την πίεση στην μπανιέρα, θέλει και λάδι αχαχαΤέλος και με τον καθαρισμό - επαναλιπανση την Μ1. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποσό λεπτόρρευστο είναι το λάδι τις Benelli. Κυριολεκτικά μου φάνηκε σαν νερό.View attachment 53200
Εμένα μου αρέσουν αυτές οι μυρωδιές , μετά το κυνήγι μυρίζετε και εσείς τις κάνες ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα ;Ένα που είχα πάρε κάποτε μύριζε έντονα
Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο με αυτό που δίνουν μαζί με τα όπλα, σπρέι ήταν
Εσύ σίγουρα ...Εμένα μου αρέσουν αυτές οι μυρωδιές , μετά το κυνήγι μυρίζετε και εσείς τις κάνες ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα ;