Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει και ένα βίντεο με την αντίθετη άποψη από αυτό που έβαλα πρίν λίγο, το οποίο δυστυχώς δεν παίζει σε άλλη πλατφόρμα εκτός από το YouTube . Για όποιον ενδιαφέρεται, ο τίτλος του βίντεο είναι : How to oil and lubricate your gun ( and how NOT to) από το κανάλι GunBlue490. Έχει πολύ ενδιαφέρον.

Υπάρχει και ένα βίντεο με την αντίθετη άποψη από αυτό που έβαλα πρίν λίγο, το οποίο δυστυχώς δεν παίζει σε άλλη πλατφόρμα εκτός από το YouTube . Για όποιον ενδιαφέρεται, ο τίτλος του βίντεο είναι : How to oil and lubricate your gun ( and how NOT to) από το κανάλι GunBlue490. Έχει πολύ ενδιαφέρον.
Εγώ πάντως μια φορά που λαδωσα υπερβολικά την πατούρα της βάσης για το κλείστρο....έχασα παπί‼️δεν προλάβενε να βγει ο άδειος τον άρπαζε η επιστροφή‼️επίσης το κλείστρο δεν έμενε ανοιχτό‼️ακολούθησε μια 15ετια απόλυτης ξηρασίας κ ...μετά από βροχή το κλείστρο δεν πήγαινε καν πίσω ,έτσι έχασα μπεκάτσα δεν έκλεισε καλά κ για πρώτη η φορά άκουσα κλικ‼️‼️‼️

Εγώ πάντως μια φορά που λαδωσα υπερβολικά την πατούρα της βάσης για το κλείστρο....έχασα παπί‼️δεν προλάβενε να βγει ο άδειος τον άρπαζε η επιστροφή‼️επίσης το κλείστρο δεν έμενε ανοιχτό‼️ακολούθησε μια 15ετια απόλυτης ξηρασίας κ ...μετά από βροχή το κλείστρο δεν πήγαινε καν πίσω ,έτσι έχασα μπεκάτσα δεν έκλεισε καλά κ για πρώτη η φορά άκουσα κλικ‼️‼️‼️
Τα ποσταρισματα σου ειναι απολαυση ρε φιλε.

Θα μπουν τιποτα γκόμενες εδώ καμιά μέρα αν,δεν έχουν ήδη μπει κ θα μας περάσουν όλους για πουστρακια ,με τα καρδουλολαβ‼️
Καλημέρες παίδες‼️
Ειναι της μοδας. Θα αλλαξουν και γνωμη για τους κυνηγους.
Στηριζουμε τη διαφορετικοτητα!!!
Εγω σκεφτομαι να βαλω στα κοντακια τη σημαια τους.

Γιατί το μισούν τι έχει διαβάσει;
Εγώ δεν είχα θέμα αλλά δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις τελευταία φορά μόνο δεν το βρήκα και πήρα ballistol
Αλλος λεει οτι εχει τεφλον και χαλαει τα οπλα αλλος δε καθαριζει αλλος λεει οτι ειναι πολυ λεπτορευστο.

Status
Not open for further replies.
Back