Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα μου αρέσουν αυτές οι μυρωδιές , μετά το κυνήγι μυρίζετε και εσείς τις κάνες ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα ; ;)
Εγω γουσταρω τη μυρωδια απο μερικα καθαριστικα το πρωι. Οταν ειναι να καθαρισω οπλο κοιταω να ειναι πρωι μετα τις πρωτες τζουρες καφε και τσιγαρου. hoppe's 9, G96 τα καλυτερα

Μετά από βολές με πιστόλια‼️ο δάσκαλος μας έβαλε να πλύνουμε τα χέρια ,κάτι είχε μουρμουρισει για τοξικότητα❓❓❓δεν πολύ έδωσα βάση με απασχολούσε το γεγονός,που έβλεπα τις σφαίρες να περνάνε ξυστά από το στοχο

Τέλος και με τον καθαρισμό - επαναλιπανση την Μ1. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποσό λεπτόρρευστο είναι το λάδι τις Benelli. Κυριολεκτικά μου φάνηκε σαν νερό.View attachment 53200
Είναι λεπτόρρευστο ,εγώ μετά τη λίπανση και μιλάμε για σταγόνες το αποθηκεύω ανάποδα ,ότι πλεονάζον να φεύγει προς τη κάννη.

Με την προσφορά 50% του Μανδηλαρά τσίμπησα σπρέι για εμένα και 2 φιλαράκια.
Για να δούμε τι λέει η "νανοτεχνολογία".
2 θεματακια:
1ον Να κάνει δουλειά
2ον Και να συνεχίσει να τα φέρνει και να μην είναι μια εισαγωγή και τέλος που πολύ το φοβάμαι.
Αυτά έχουν ημερ/μια λήξης 5 χρόνια. Αυτά που πήρα εγώ είναι παραγωγή του 2020.

Και να μην κάνει δουλειά δεν χάθηκε κ ο κόσμος..
Θα πατήσετε ένα ξουρισμα όλοι σας άλλο πραγμα..... Νανοτεχνολογικό.......
Να δείτε πως θα τσουλάει το ξουράφι....yel.
Χάθηκαν τα σκουριασμένα παξιμάδια ;

2 θεματακια:
1ον Να κάνει δουλειά
2ον Και να συνεχίσει να τα φέρνει και να μην είναι μια εισαγωγή και τέλος που πολύ το φοβάμαι.
Αυτά έχουν ημερ/μια λήξης 5 χρόνια. Αυτά που πήρα εγώ είναι παραγωγή του 2020.
Φοβάσαι μην τα συνηθίσει το όπλο σου και δεν θέλει αλλα;

Σκέψου να πας μετά... κ να βρεις το όπλο μπρελόκ‼️
Χαχαχαχα.

Ότι και να είναι θα φανεί μετά τα πρώτα κυνήγια παιδιά.

Τώρα αναφορικά με ημερομηνίες λήξης σε κλειστη συσκευασία όπως ένα σπρέι δεν θα πάθει τπτ. Μόνος κυνδυνος να χαθεί το προωθητικό αέριο.

Με τι λιπαίνουμε ρε παληκάρια τις ολόκληρες φωτιες; Back action μηχανισμος είναι απο κοκοροτουφεκο. Κλασσικό λαδι ή μια πιτσιλιά γράσσο;
Για εμένα λίγο λαδάκι και λεπτόρευστο να μην πήζει δεν έχει και τίποτα φοβερές τρίβες ο μηχανισμός
Μέχρι και εκεί μέσα περνάει σκόνη και επειδή συνήθως ο μηχανισμός ανοίγεται σπανιότερα για καθάρισμα γράσσο και σκόνη θα σου κάνουν μάκα πολύ περισσότερη σε σχέση με το λάδι με ότι αυτό συνεπάγεται

Για εμένα λίγο λαδάκι και λεπτόρευστο να μην πήζει δεν έχει και τίποτα φοβερές τρίβες ο μηχανισμός
Μέχρι και εκεί μέσα περνάει σκόνη και επειδή συνήθως ο μηχανισμός ανοίγεται σπανιότερα για καθάρισμα γράσσο και σκόνη θα σου κάνουν μάκα πολύ περισσότερη σε σχέση με το λάδι με ότι αυτό συνεπάγεται
Αρκει το λαδι να μην παει στο ξυλο.....

Με τι λιπαίνουμε ρε παληκάρια τις ολόκληρες φωτιες; Back action μηχανισμος είναι απο κοκοροτουφεκο. Κλασσικό λαδι ή μια πιτσιλιά γράσσο;
Και τα 2 έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα.
Τώρα θα έβαζα λάδι με μικρό πινέλο ή σπρέι και μετά καλό σκούπισμα.

Status
Not open for further replies.
Back